Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Atatürk faşistti, diktatördü, demokratik değildi. Osmanlı Devleti'ni Mustafa Kemal yıktı ve parçaladı. İstanbul işgal edilmemişti. Biz "dünyanın en güçlü orduları"yla savaşmadık. Kurtuluş Savaşı Yunanistan'dan küçük bir birlikle çatışmamızdan ibaretti. "Cumhuriyet'e karşıydı" denilen kişiler Cumhuriyet'e karşı değildi. benzeri iddialar var. Bunlara katılıyor musunuz? Ayrıca tarihi baz almak için "resmi tarih yalandır, dur ben bir tarih yazayım" diyenlerin dediklerine göre mi hareket etmemiz gerekli, yoksa o zaman bizzat yaşamış kişilerin yazdığı belgelere göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yem attın WOT yazabilmek için , birinin oltaya düşmesini mi bekliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 mmmmmmmm tck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nasıl kurulduğu belli ama nereye gittiği belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 simit said: Yem attın WOT yazabilmek için , birinin oltaya düşmesini mi bekliyosun? alakaya maydonoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 friendfeed'de bu tip konuları ırgalamayı çok seven bir kitle var oraya bakabilirsin pati'den iş çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bone said: Atatürk faşistti, diktatördü, demokratik değildi. Osmanlı Devleti'ni Mustafa Kemal yıktı ve parçaladı. İstanbul işgal edilmemişti. Biz "dünyanın en güçlü orduları"yla savaşmadık. Kurtuluş Savaşı Yunanistan'dan küçük bir birlikle çatışmamızdan ibaretti. "Cumhuriyet'e karşıydı" denilen kişiler Cumhuriyet'e karşı değildi. benzeri iddialar var. Bunlara katılıyor musunuz? Ayrıca tarihi baz almak için "resmi tarih yalandır, dur ben bir tarih yazayım" diyenlerin dediklerine göre mi hareket etmemiz gerekli, yoksa o zaman bizzat yaşamış kişilerin yazdığı belgelere göre mi? Adam fena manipule etmiş yani bütün milleti 600 yıllık devleti bi anda yıkıp devlet kurmuş falan. Yalandır tartışmaya gerek yok. Fetocan'ın söylemleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yav said: friendfeed'de bu tip konuları ırgalamayı çok seven bir kitle var oraya bakabilirsin pati'den iş çıkmaz "benden iş çıkmaz" demenin kibarcası mı oluyor "pati'den iş çıkmaz"? bu konuda bilgilendirici yazılar yazabileceğini bildiğim bir sürü üye var burda, friendfeed felan ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hiç birisi doğru değil. ciddi bir cevap bu. 1. dünya savaşının başından kurtuluş savaşının sonuna kadar osmanlı topraklarında ölen ingiliz asker sayısına ve diğer milletlerden ölen asker sayısına bakılsa anlaşılır zaten her şey. saçma, tartışma konusu bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bone said: simit said: Yem attın WOT yazabilmek için , birinin oltaya düşmesini mi bekliyosun? alakaya maydonoz... Bence alakalı aslında ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Atatürk yurdumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 selam boneq. onların hepsi koca bir yalandan ibaret :))) bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bone said: yav said: friendfeed'de bu tip konuları ırgalamayı çok seven bir kitle var oraya bakabilirsin pati'den iş çıkmaz "benden iş çıkmaz" demenin kibarcası mı oluyor "pati'den iş çıkmaz"? bu konuda bilgilendirici yazılar yazabileceğini bildiğim bir sürü üye var burda, friendfeed felan ilgilendirmiyor. nealakası var hacı şuraya zahmet edip kuracağım cümleler yazık olcak besbelli senin kurduğun cümleler wotların hebaya gittiğinden haberin yok heralde, madara oluyosun elaleme foruma ilk giren seni yazıyodur aklına sdf gerçi artık o tip konulardan pek açmıyosun en yeni nesili bilemicem yani doğru bişey söyledik, laf atmışsın ben de boş durmayayım dedim yoksa umrumda değildi. Bekle bakalım birkaç kişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,486013,486013#msg-486013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tartismasi yeterince gereksiz mevzular onlar, Ataturk denen gercegi kimse inkar edemez, dunyanin diger liderleri bile soluyor gelmis gecmis en buyuk lider oldugunu, daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayatımda çok salak topic gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum hLL Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 turnusol topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Farinal said: hayatımda çok salak topic gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum hLL Team Amaç Türkiye Cumhuriyeti kuruluşu'nu tartışmak olsaydı, haklısın çok salak bir topic olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bone said: Ayrıca tarihi baz almak için "resmi tarih yalandır, dur ben bir tarih yazayım" diyenlerin dediklerine göre mi hareket etmemiz gerekli, yoksa o zaman bizzat yaşamış kişilerin yazdığı belgelere göre mi? kararını vermişsin zaten bizi niye tartışmakla yormak istiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ":(:(:(:(:(:(:( neden bize okulda öğretilen tarihin aksini iddia ediyo bu vatan hainleri :(:(:(:(:(:(:(" - sıradan bi ulusalcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 fede said: turnusol topiğisdf tam da böyle adam zaten bu turnusolun kendisine göre zıt tarafında kalacak birinin bulmak onun ne diyeceğini işitmek istemiş bariz bir şekilde ben de bu sebeple dedim go friendfeed diye. var orda bi dolu çünkü ama anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 başlığın amacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Hep derim Ataturk Turk Insanina fazla diye ama kimse inanmaz. Ataturk eger bir ingilterede olsaydi yada bir baska ulkede o Ozgurluk Anitindan daha buyuk boyda heykeli olurdu dunyada ama tabi Turklugunden bir haber genclikle ancak boyle bir konuya deginilirdi dedigim gibi Ataturk bizlere fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bone'un canı tartışma çekmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar