Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikirlere ihtiyacım var...

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Doğuyoruz, yaşıyoruz ve ölüyoruz abi. Gerisi teferruat.. Senin de limitlerin olduğunu kendine hatırlat. Yapabiliceğin herşeyi en iyi şekilde yaptığını um yeter. Dediğin gibi çok canın yanıcak, hayat çok zor geçicek bir süre ama geçicek. Hüzün duysan da büyük olasılık onu hatırladığında yüzüne küçükte olsa bi gülümseme gelicek, aynı zaman da gözünde dolabilir ama o acı o kadar canını yakmayacak aksine onunla tanışabilmiş olmana şükrediceksin. Sana kattıklarına ve götürdüklerine, büyüyünce böyle olucak ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Merhaba arkadaşlar.Evet uzun bir süredir girmiyordum.Bu konuya birşeyde yazmak istemiyordum.Şebnemimle 1.5 aydır hiç konuşamıyoruz.İnterneti tamamen yasakladılar muhtemelen o da girmek istemiyor.Kuzeninden birkaç gün önce haber aldım.Tedaviyi kesmişler tamamen sadece morfin veriyorlarmış ama morali her zamanki gibi iyi dedi kuzeni.Duruma alışıyormuş gibi gözüksem de o haberi aldığımda yıkılacağımı biliyorum.Allah kimseyi böyle bir hastalığa mahkum etmesin.Bu savaşı kazanmak cidden zor.Onun için hala hergün dua ediyorum çaresizce.Siz pati dostlarına da çok teşekkürler acımı paylaştığınız için.Umarım buraya böyle kötü haber yazan son kişi ben olurum.Hayatta sağlıktan daha önemli birşey yok.Bunu ben çok acı şekilde tattım...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür şeylerde moral çok önemli olduğu için kıza yararı olur... Ergen sevgili olmayacaksan tabii. Bu yolda herşeyini ona adayacaksın. Çünkü tedavi süresince hep yanında olman gerekecek. E kız gidiyormuş. Burdan anladığım kadarı ile sen gidemeyeceksin. O yüzden gereği yok başlamanın. Hayır yanında olabilcek olsan, son anları bile olsa kızın, hayatını güzel sonlandırırdın. Ancak yanında olamayacağın için, ancak ayağına ağırlık olursun.

Onun dışında bu ilişkide herşey yolunda gitse bile kendini sadece zihinsel olarak tatmin edebilceksin bunu da unutma. Fiziksel olarak tatmin etmen imkansız.

Karar senin...
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Bu tür şeylerde moral çok önemli olduğu için kıza yararı olur... Ergen sevgili olmayacaksan tabii. Bu yolda herşeyini ona adayacaksın. Çünkü tedavi süresince hep yanında olman gerekecek. E kız gidiyormuş. Burdan anladığım kadarı ile sen gidemeyeceksin. O yüzden gereği yok başlamanın. Hayır yanında olabilcek olsan, son anları bile olsa kızın, hayatını güzel sonlandırırdın. Ancak yanında olamayacağın için, ancak ayağına ağırlık olursun.

Onun dışında bu ilişkide herşey yolunda gitse bile kendini sadece zihinsel olarak tatmin edebilceksin bunu da unutma. Fiziksel olarak tatmin etmen imkansız.

Karar senin...

Mesajı yazarken tarih farkına bakmıyor musun?

@Asriel: Zannediyorum bu konuyu takip eden herkes zaman zaman seni ve Şebnem'i hatırlayıp iyi dileklerde bulunuyorlardır. En azından ben böyle yapıyorum. Umutsuz konuşmak yersiz, herşeyin bugünden daha güzel olmasını dilerim sizin için.
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Rotweiler said:

Karar senin...

Mesajı yazarken tarih farkına bakmıyor musun?

@Asriel: Zannediyorum bu konuyu takip eden herkes zaman zaman seni ve Şebnem'i hatırlayıp iyi dileklerde bulunuyorlardır. En azından ben böyle yapıyorum. Umutsuz konuşmak yersiz, herşeyin bugünden daha güzel olmasını dilerim sizin için.

Allah razı olsun.Keşke yersiz olsaydı ama artık tedavi bile görmüyor meleğim.Yapılacak herhangi birşey kalmamış ne yazık ki.Bende hala umutsuzca dua ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
goldbären said:

nasılsın asriel, eğer seni daha da üzmeyeceksek, patavatsızlığımı bağışlayıp gelişmelerden bahseder misin...

vizyon topiğinde bir filmden bahsetmişsin üç ay sonra, oradan gördüm...

İyi olmaya çalışıyorum.Son 5 ayda sadece 1 kez konuşma fırsatı buldum onunla o da bir şanstı.Hastalığını umursamadan yaşıyormuş.Havadan sudan konuştuk zaten.İkimizde birbirimizi hala çok seviyoruz konuşurken de anladım ama yapılacak birşey yok ne yazık ki.Bana sadece sen çok iyi ol dedi giderken.Bende hala her gece dua ederim onun için.Sonucun kaçınılmaz olduğunu bilsem de insanoğlu işte umutlarımız değil mi bizi ayakta tutan zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Uzun bir aradan sonra foruma giriyorum ve yazıyorum.Ne yazık ki kara haberi bugün ortak arkadaşımız tarafından aldım.Şebnemim 22 Haziran çarşamba günü hayata gözlerini yummuş.Avustralya da toprağa vermişler meleğimi.Yaklaşık 1 yıldır irtibatımız tamamiyle kopmuştu.Ara sıra kuzeninden haberini alıyordum.Ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da kendimi bir garip hissediyorum.Bana uzak olan evlilik kelimesini bana hissettiren,hayatım boyunca karşıma çıkan en temiz insan olan,çevresindeki insanların sevgisini ve saygısını kazanan bu gencecik kızı Allah karşıma çıkardığı için ne olursa olsun şükrediyorum.Seni hiç unutmayacağım Meleğim.Huzur içinde yat.Mekanın cennet olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...