nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 umarım iyileşir ve kavuşursunuz birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle... kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ben de şahsen There's this girl diye başlayan mesajlardan sıkıldım :( edit: Oha okumamıştım, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Öyle bırak falan diyenleri dinleme, Yok öyle bi saçmalık :) Seviyorsan ona göre davranıcaksın. Karşıdaki insan bir şekilde yok olura göre yapamazsın planlarını. Ayrıca evlenmiyorsunuz sadece sevgilisiniz, Akışına bırak. Ne olursa olsun, sonunda pişman olmazsın. Sana bir tavsiye, Kız arkadaşına mektup yaz. Çok hoşuna gidecektir, Destek bulacaktır. Umarım arkadaşın sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 spawn77 said: Öyle bırak falan diyenleri dinleme, Yok öyle bi saçmalık :) Seviyorsan ona göre davranıcaksın. Karşıdaki insan bir şekilde yok olura göre yapamazsın planlarını. Ayrıca evlenmiyorsunuz sadece sevgilisiniz, Akışına bırak. Ne olursa olsun, sonunda pişman olmazsın. Sana bir tavsiye, Kız arkadaşına mektup yaz. Çok hoşuna gidecektir, Destek bulacaktır. Umarım arkadaşın sağlığına kavuşur. Zaten öyle bırakıp gitme aşamalarını çoktan aştık biz.Sadece sevgili değiliz,evlenmeyi ciddi ciddi düşünüyoruz.Şimdi değil belki ama 2 sene sonra evet.Önümüzdeki tek engel bu lanet hastalık.Şu anda klinikte yatıyor.Ameliyat tarihini bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 spawn77 said: Sana bir tavsiye, Kız arkadaşına mektup yaz. Çok hoşuna gidecektir, Destek bulacaktır. Katılıyorum. Tahminimce öyle de yapıyorsundur. Gördüğüm kadarıyla duyarlı birisin. Mutlu olmanızı isterim, umarım sağlıklı ve mutlu günleriniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konn said: spawn77 said: Sana bir tavsiye, Kız arkadaşına mektup yaz. Çok hoşuna gidecektir, Destek bulacaktır. Katılıyorum. Tahminimce öyle de yapıyorsundur. Gördüğüm kadarıyla duyarlı birisin. Mutlu olmanızı isterim, umarım sağlıklı ve mutlu günleriniz olur. Aynen öyle yazıyorum zaten nerdeyse her gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Dün gece aldığım haberle yıkıldım.Tümör metasfaz yapmış yani vücuda yayılmış.Akciger ve boyun bölgesinde de tümör görülmüş.Doktorlar ameliyata sıcak bakmamasına karşın Şebnem inatla olucam demiş ve imzalamış kağıdı.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.Allahım sen yardım et meleğime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 allah yardım etsin, umarım iyi geçer ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 frikiklere ihtiyacım var diye okuyan bi ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 büyük ihtimalle evet.. o zaman futbola açardı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Buyse said: allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Pazartesi ilk olarak Akciğer ameliyatına girecek Şebnem.3-4 tane ameliyat olacakmış aralıklarla.Allahım sen bize yardım et.Dua etmekten başka hiçbirşey yapamıyorum şu anda.Sürekli buraya yazdığımın da farkındayım ama kafam allak bullak.Fazla birşey düşünemiyorum,belki aranızdan birinin duası duyulur diye bir umut işte.Ne kadar insan dua ediyor anlatamam Şebnem için.Biz onu Rabbimden daha çok seviyoruz.Onu bize bağışlamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok geçmiş olsun inşallah iyileşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Asriel said: Dün gece aldığım haberle yıkıldım.Tümör metasfaz yapmış yani vücuda yayılmış.Akciger ve boyun bölgesinde de tümör görülmüş.Doktorlar ameliyata sıcak bakmamasına karşın Şebnem inatla olucam demiş ve imzalamış kağıdı.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.Allahım sen yardım et meleğime... Çok kötü bi durum allah yardımcısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Çok büyük geçmiş olsun, umarım ameliyatlar başarılı geçer ve en kısa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz. Sen ümidini kaybetme,şartlar ne kadar kötü olursa olsun her zaman bir umut bir ışık vardır. Tüneldeki karanlığı değil tünelin ucundaki ışığı görmeye çalış. Tekrar büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 acılı zamanlarınızın bir an önce geçip gitmesini içten diliyorum. umarım şebnem'in iyilik haberlerini de alırız. çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ilk sayfayı okuyabildim ve bence de; copry said: aslında biraz senin karakterine bakar olay kıza acı çektirebilme ihtimalin varsa hiç bulaşma, senin acı çekme ihtimalin de var zaten. karışık gerçekten. ama yüreğinin sesini dinle derim ben. bu arada 2 ay geçmiş ilk mesajdan, geçmiş olsun ameliyatlar umarım başarılı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 umarım iyileşir. umudunu yitirme. ilerde geçireceğiniz mutlu günleri düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bana sorarsan kıza elinden geldiğinde manevi olarak destek ver ama sevgili olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 @Red topik farklı bir noktada şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gidene kadar takılın. gidince unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Arkadaşlar şu anda konu ilişkiye başlayıp başlamamak değil oraları çoktan geçtik.Evliliği bile düşünüyoruz.Şu anda ölüm-kalım savaşı veriyoruz.Bugün konuşabildim onunla acayip iyi oldum.Tümörün yayıldığından haberi yok Şebnemimin.Aemliyatlar arasınd 1 aya kadar çıkacak süreç olacak.Üst üste olamayacak bu amliyatları.Basamak basamak temizlemeye çalışacaklar tümörleri.En zoru da beyin olacak çünkü çok kritik bir yerdeymiş.Umudumu kaybetmiyorum ama herşeye kendimi hazırlıyorum.Burdan anlatması zor ama Dünyanin sadece kötülere değil,Şebnem gibi meleklere de ihtiyacı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 geçmiş olsun...umarım şifasını bulur ameliyatla...bildiğim birşey var ki, ameliyat şansı varsa eğer o zaman kurtuluş şansı da vardır...ancak yinede her türlü ihtimali göz önünde bulundur...Kötü ihtimalleri düşünme ancak onların orada olduğunu unutma...umarım ameliyatlar işe yarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Çok geçmiş olsun inşallah iyi olurda birlkte mutlu mesut takılırsınız. Olay böle sağlık problemleri olunca insan inanılmaz çaresiz hissediyor kendini, sanada sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar