vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Arkadaslar fishing ile nerede ne tutarsam paraya para demem:), feci birsey buldum deli gibi kendi kendine balik tutuyor hem isimi yapiyorum hemde arada wow a bakarak mest oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 geçmiş olsun mesajını ben simdiden vereyim o zaman ;p (fishing bot tarzı addonlar kullanıyorsun sanırım öle arada bakıyorum işimi yapıorum dediğine göre) şakası bir yana kullanmamanı şiddetle öneririm çünkü bir gün banhammer furyası geçtiğinde sende o furyaya katılabilirsin (90% katılırsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok ya fishing bottan yakalanilsa absoda bende giderdik hic bisi olmuyo sonuca client uzerinden yapiyor cunku hele unattended yapmassan yane makinenin basinda dururken ne bilem kitap okurken felan yaparsan hic riski yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 evet o tarz addonlardan pek hayır gelmiyor ,o yüzden sonra üzmesin ama nerden tutayım dersen wintergrasp ın herhangi biryerinden tutabilirsin fish feast + çogu mat ordan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 nerede wintergraspta olta atmak, nerede uo'da arkadaşlarınla gemiye doluşup hazine avı + balığa çıkmak. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Herneyse ban yersemde wow dan kurtulmus olurum her iki olasilikta benim icin guzel:). Tavsiyelerinizi bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 vimpir said: Arkadaslar fishing ile nerede ne tutarsam paraya para demem:), feci birsey buldum deli gibi kendi kendine balik tutuyor hem isimi yapiyorum hemde arada wow a bakarak mest oluyorum.account ban mesajının tarihini yazarsın artık foruma sen basta böyle degildin botla falan filan uğraşma sonra account gitti diye aglarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar:D Abicim pc basinda dururken aciyorum herhangi bir aksiyonda direk alarm veriyor bendem gerekli mudahalede bulunuyorum herkezin ici rahat olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya bana fishing lasım ama kasması zor geliyor. En son TBC'de kastım başka bir char sonra migrate olunca yalan oldu. Şimdiki chara kasmam lasım yeni yerde alt yok. Başında dururum yeter ki kendi atsın çeksin. Nedir bu bot addonun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Tamamen sahipsiz bırakmaz isen botu birşey olmuyor. Yani yanda movie izlerken o takılsın ama biri whisper attımı ben mudehale edebilirim olaylarında soru nyok botta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Edit: Bu tür uygulamaların konuşulmasına izin vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Senin bilgisayar başında durup yapman gerekenleri yapan bir programa izin verilmiyor. Kullanma, yazık olur accountuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 toplu ban olaylarında böyleleri hep gidio işte sonra wtf omg ban yedim die ağlamalar falan bu tarz programların kullanılması tamamen yasak ban sebebi uyarı falan da değil he direk ban atıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Gangren said: Senin bilgisayar başında durup yapman gerekenleri yapan bir programa izin verilmiyor. Kullanma, yazık olur accountuna.Üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Absolut said: Tamamen sahipsiz bırakmaz isen botu birşey olmuyor. Yani yanda movie izlerken o takılsın ama biri whisper attımı ben mudehale edebilirim olaylarında soru nyok botta. Yanlış bilgi. Client birçok bot programının aktif olduğunu tespit edip uyarı vermeksizin loglara dahil ediyor ve servera uyarı gönderiyor. Hesabınız işaretlenmiş oluyor. Toplu banlar yaşanırken x programını 1 kere kullandım 3 kere zıpladım 5 kere takla attım diyen tiplerin hesabı kapatılıyor. Wowun bu anlamda çaresiz kaldığı tek konu g15 klavye ve g9x mouse ile yapılan makroların tespiti. Bunlar ile legal ve illegal birçok şeyi yapmak mümkün; kendi kendinizi ihbar etmedikten sonra blizzardın konuyu sezebilmesi imkansız. logitech driverlarını 3rd party olarak algılama şansı yok bu yüzden bu konuda çaresiz kalıyor. Lakin bunların sağladığı avantaj (pvp hariç mage priest druid rogue gibi classlara pvpde çok iyi avantaj sağlayabiliyor) çok büyütülecek düzeyde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Soylemek istemiyordum ama bu sekilde dk 80 yaptim 1 seneyi gecti sanirim tam hesaplamadim, çinliler gibi abartmadim sanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İnjection kullanmadıgın sürece botu anlayamaz server. Ya biri şikayet edecek senden şüphelenip yada GM falan sana denk gelecek yoksa anlayamıyorlar. Fishingi çok kastım hem ban furyası zamanı hem sonrası 1 kez sıkıntı yaşamadım. Ama%90 basındaydım PCnin yani arada bi meraklı tipler gelip hi mi diyorlar onlara cevap yazmak lazım yoksa şikayet edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kisacasi tavsiye etmiyoruz edenleri kiniyoruz:D, Cunku emeklerinizin bosa soz konusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Elbette kullanmayı teşvik etmiyorum hele tavsiye hiç etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 fishingden para kasiliyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 fishing afedersin de para mıçıyor zahmeti en az karı en yüksek mesleklerin başında geliyor. vakit lazım sadece hic bisey yapmadan para kazanıosun özetle tut balığı koy AH ye sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 iyiymis bu gün herb toplamaktan gözlerim cekikkesti hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi boyle konuları gormek cok iyi de nedense ben bi turlu kazanamiyorum para. 2004 mu 2005 mi ne o zamandan beri oynuyorum. daha en fazla param 6k civarında oldu :(:( taktik verin bana bi. ama böle basit deil herseyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi fishing macroyu nasıl yaptığınızı bi pm atsanız hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Makro degil bot programı kullanmak lazım ki %99u keyloggerlı olur su an sitelerden indirecegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar