Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para (Fishing)


vimpir

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun mesajını ben simdiden vereyim o zaman ;p (fishing bot tarzı addonlar kullanıyorsun sanırım öle arada bakıyorum işimi yapıorum dediğine göre)
şakası bir yana kullanmamanı şiddetle öneririm çünkü bir gün banhammer furyası geçtiğinde sende o furyaya katılabilirsin (90% katılırsın)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:

Arkadaslar fishing ile nerede ne tutarsam paraya para demem:), feci birsey buldum deli gibi kendi kendine balik tutuyor hem isimi yapiyorum hemde arada wow a bakarak mest oluyorum.
account ban mesajının tarihini yazarsın artık foruma sen basta böyle degildin botla falan filan uğraşma sonra account gitti diye aglarsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Tamamen sahipsiz bırakmaz isen botu birşey olmuyor. Yani yanda movie izlerken o takılsın ama biri whisper attımı ben mudehale edebilirim olaylarında soru nyok botta.


Yanlış bilgi.

Client birçok bot programının aktif olduğunu tespit edip uyarı vermeksizin loglara dahil ediyor ve servera uyarı gönderiyor. Hesabınız işaretlenmiş oluyor. Toplu banlar yaşanırken x programını 1 kere kullandım 3 kere zıpladım 5 kere takla attım diyen tiplerin hesabı kapatılıyor.

Wowun bu anlamda çaresiz kaldığı tek konu g15 klavye ve g9x mouse ile yapılan makroların tespiti. Bunlar ile legal ve illegal birçok şeyi yapmak mümkün; kendi kendinizi ihbar etmedikten sonra blizzardın konuyu sezebilmesi imkansız. logitech driverlarını 3rd party olarak algılama şansı yok bu yüzden bu konuda çaresiz kalıyor. Lakin bunların sağladığı avantaj (pvp hariç mage priest druid rogue gibi classlara pvpde çok iyi avantaj sağlayabiliyor) çok büyütülecek düzeyde değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnjection kullanmadıgın sürece botu anlayamaz server. Ya biri şikayet edecek senden şüphelenip yada GM falan sana denk gelecek yoksa anlayamıyorlar. Fishingi çok kastım hem ban furyası zamanı hem sonrası 1 kez sıkıntı yaşamadım. Ama%90 basındaydım PCnin yani arada bi meraklı tipler gelip hi mi diyorlar onlara cevap yazmak lazım yoksa şikayet edebiliyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...