Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özhan Canaydın 'ın durumu ağır

mokoko

Öne çıkan mesajlar

büyük bir başkan değildi belki ama gerçek bir galatasaraylıydı, galatasaray için herşeyi feda edebilecek bir insandı, centilmen bir adamdı, adam gibi adamdı . stadın açılışını görebilseydi keşke en çok ona üzüldüm. tt arenanın en azından bir kısmına veya spor kompleksine kesinlikle adı verilmeli. haftasonundaki maça siyah formayla çıkılmalı. özhan canaydının anısına ona duyulan saygıyla klup üyeleri ve gs seyircisi bu haftaki kongre ve maçta ona yakışır şekilde davranmalı. ruhun şad olsun özhan başkan :/
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyden önce ve herşeyden sonra gassaraylıydı. Kusuru çoktu ancak mazereti sağlamdı çünkü tüm yaşamı sarı kırmızıydı, kendi bildiği Galatasaray'ı en üst noktaya getirmek için her şeyini verirdi. 2006'da şampiyon olduktan sonra taraftarın kendisine yaptığı büyük başkan tezahüratı için içlerinden gelerek söylemiyorlar biliyorum demişti. Belki başarılı değildi ama hiç şüphem yok; büyük başkandı, ondan da ötesi Özhan Ağabey'di.

Medyasıyla ve seyircisiyle endüstriyelleşen futbolun kellesini aldığı son romantik şövalyelerdendi. Tek tesellim Beşiktaş'ın Süleyman Seba'ya yaptığı kadar ileri gitmedi Galatasaray taraftarı.

Pazar günü Sami Yen'de kendisi için geç kalmış bir iade-i itibar yapılacağını düşünüyorum. Kimbilir belki şampiyonluk bile kendisine ithaf edilir, Galatasaray veya Bursa tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...