CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çok üzüldüm cidden mekanı cennet olsun (eğer varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Çok üzüldüm adama, çok takdir ettiğim bir başkandı. Başımız sağolsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 üzücü bir haber, derbide umarım olaylar olmadan onun anısında oynarlar. açıkçası ben kendisini iyi bir yönetici olarak bulmadım ama görev ayrı, insanlık ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Başımız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Çok beyfendi bi adamdı GS camiasının başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 allah gani gani rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Allah rahmet eylesin. Böyle efendi adamların gidişine ayrı üzülüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Allah Rahmet Eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 büyük bir başkan değildi belki ama gerçek bir galatasaraylıydı, galatasaray için herşeyi feda edebilecek bir insandı, centilmen bir adamdı, adam gibi adamdı . stadın açılışını görebilseydi keşke en çok ona üzüldüm. tt arenanın en azından bir kısmına veya spor kompleksine kesinlikle adı verilmeli. haftasonundaki maça siyah formayla çıkılmalı. özhan canaydının anısına ona duyulan saygıyla klup üyeleri ve gs seyircisi bu haftaki kongre ve maçta ona yakışır şekilde davranmalı. ruhun şad olsun özhan başkan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 herşeyden önce ve herşeyden sonra gassaraylıydı. Kusuru çoktu ancak mazereti sağlamdı çünkü tüm yaşamı sarı kırmızıydı, kendi bildiği Galatasaray'ı en üst noktaya getirmek için her şeyini verirdi. 2006'da şampiyon olduktan sonra taraftarın kendisine yaptığı büyük başkan tezahüratı için içlerinden gelerek söylemiyorlar biliyorum demişti. Belki başarılı değildi ama hiç şüphem yok; büyük başkandı, ondan da ötesi Özhan Ağabey'di. Medyasıyla ve seyircisiyle endüstriyelleşen futbolun kellesini aldığı son romantik şövalyelerdendi. Tek tesellim Beşiktaş'ın Süleyman Seba'ya yaptığı kadar ileri gitmedi Galatasaray taraftarı. Pazar günü Sami Yen'de kendisi için geç kalmış bir iade-i itibar yapılacağını düşünüyorum. Kimbilir belki şampiyonluk bile kendisine ithaf edilir, Galatasaray veya Bursa tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Allah rahmet eylesin. başkanlığını şahsen başarılı bulmamıştım ama efendi bir insan olduğu tartışılmaz, huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah rahmet eylesin, Nur içinde yatsın Özhan Başkan, başkanlığındaki yönetimini yeterince sevemesemde, insanlığını efendiliğini bir okadar sevmişimdir, bana süleyman sebayı hatırlatan yegane başkandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah rahmet eylesin, cok centilmen bi adamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sam said: Allah rahmet eylesin. başkanlığını şahsen başarılı bulmamıştım ama efendi bir insan olduğu tartışılmaz, huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 nur icinde yat buyuk baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah Rahmet eylesin ya şok oldum sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 seviyordum lan ben bu adamı mekani cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 reyou said: Allah rahmet eylesin, cok centilmen bi adamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah Rahmet Eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Allah rahmet eylesin, üzüldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 TFF başkanı olmasını cok istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vay bee. heygidi özhan canaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vefat haberini simdi okudum, allah rahmet eglesin, ailesine sabir versin. Efendi adamdi, zombi mombi diye dalga geciodu herkes ama gayet efendi adamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar