Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film gibi rüyalar

Farinal

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

Bi kere rüyamda

Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde.
Çok çılgındı.

şu paragraftaki kurguya baktığımızda hiç de "yalnış" yazacak bi adama benzemiyosun halbuki. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Benim herzaman gordugum bir ruya var ona hic anlam veremiyorum.

Geyik kafali aslan bedenli bir varligin ustunde venedik sokaklarinda dolasiyorum ve elimdeki kagitta

Mr.Tuzluk ile konusmalisin adres su su sokak diye geciyor
neyse Mr. Tuzluk'u buluyorum konusucam uyaniyorum daliyorum ve ruya kacip gidiyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Bi kere rüyamda

Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde.
Çok çılgındı.

geçen bende zombili fln bşiler gördüm rüya tabirlerinde bulamadım :P
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün bilgisayar gördüm rüyamda. böyle oturuyorum pcnin başında masa falan benim masa da ev farklı. her neyse, arkadaşım ve tanımadığım bikaç kişi geliyor, oturuyoruz takılıyoruz falan gidiyorlar. birkaç hafta sonra pc kapanıp duruyor kendi kendine (ama bu olayı görmüyorum bilincine varıyorum bi şekilde sdfkhjgdg). sonra son kapanışında içerden bi kablo yerinden çıkıyor atıyor böyle resmen sadasd (kasanın içi gözüküyor benim camlı). "demek mevzu buymuş" diyip kabloyu geri takmak için kapağı açıyorum kurcalarken PSUnun içinden şarap kusmuğu (bunu nası öyle yorumladıysam artık) dökülüyor bi anda. panikliyorum kapatıyorum pcyi (kabloyu neden pc açıkken takıyosam artık). yorum yapıyorum kendimce "ekran kartı şarap kusmuğuna bulandı artık fazla ısınınca bozulur hemen" diye. sonra ortaya çıkıyor ki birkaç hafta önce gelen arkadaş gizlice kasaya kusup güç kaynağının içine saklamış. gülüyoruz falan fsdjlg.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

arkadaşlar uyuduğum zamanlar zihnim sanırım zaman yolculuğu yapıyor ve o zamanlar istanbul'da bulunan zihni boş birisinin vücuduna giriyorum. bu sanırım bir şizofren yada deli bir kişi. belki yeni ölmüşte olabilir ama ölü olsa bunu farkederdim sanırım. zihnim o vücuttayken aynı kendimmiş gibi yaşıyorum ve oradaki insanlarla iletişim kurmam gerekiyor çünkü acıkıyorum vs. vs. ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

İyidir rüya, ben de çok absürd rüya görüyorum ve işin enteresanı her sabah uyandığımda en az bir rüyamı hatırlıyorum. Bu kadar fazla olmaması lazım.

Çok komik şeyler görüyorum ama. En son millet birbirine sanal bebek falan veriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Orta 2 falan, 8 saat Medal of Honor: Pacific Assault oynadiktan sonra yatip uyudugumda, foxhole'un icinde, elimde sungulu garandla japonlara karsi direnen marine'i oynuyordum resmen, mortar patladi yanimda, bacagim uctu yere yapistim, 3 japon geldi karnimdan saksuka diye sungulediler, uyandim sonra.

Hastalikliydim biraz, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ara sürekli migrosu yağmalıyordum rüyalarımda. Nasıl bir dönemse artık bilinçaltıma nasıl sirayet ettiyse. Gerçi migrosda değil böyle devasa alışveriş merkezlerini talan ediyorum, ordan çıkıp bir arabaya atlayıp deli giib sürüp sağa sola vuruyorum, olmadı başka arabaya atlıyorum. Grand theft auto tarzında ve daha güzel tarafı rüya olduğunu biliyorum liqud dreaming yani. Zaten o, aha bu rüya dediğim anda iyice çoşup bir güzel s.çıp sıvıyordum ortamın ağzina bir nevi sahnedeki angus young oluyordum.

Uzun sürdü bayağı, ortaokul boyunca paso gördüğüm rüyalardı bunlar. Herhal ergenliğin bünyeye saldığı testerondan olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya'dayım. otobüsteyim. apaçi bi eleman turist bi kıza sarkıyor yarım ingilizcesiyle. sonra otobüsten iniyoruz kız suratındaki tebessümü silmemek için kasıyor bir yandan da kaçıyor elemandan adımlarını hızlandırarak. sonra apaçi soruyor:"ulan bu adamın yüzünden mi beni sevmiyorsun?! yoksa şunun yüzünden mi? bunun yüzünden mi?" diye tüm adamları işaret ede ede bana geliyor. Ve "birader sen gel bakiyim bi şöyle" diyip elini omzuma atıyor. sonra bir yumruk savuruyor, ben evade yapıp yumruktan sıyrılıyorum. Adamı tutup bam güm çat pat dövüyorum. İşte gerilip saldırıya geçiyor tutup yere çalıyorum falan. Aslında dövmek istemiyorum. Bir aikido ustası gibi saldırdıkça yere yığıyorum. Eleman yeterince yere çalındıktan sonra kaçıyor ben de hırslanıyorum (niye hırslanıyosam) bekliyorum eleman geri gelsin diye. Sonra aklıma bu çocuğun apaçiliği geliyor ve 20 arkadaşını toplayıp beni orada dövdürtme ihtimalinin farkına varıp oradan tüyüyorum.

Saat de çok geç olduğundan ancak migros köşesinden 42 numaralı otobüs ve 43 numaralı minibüs geçiyormuş. 43ü de hiç sevmem ha. Hep sahilden geçerdi. İşin yoksa eve yürü 2-3 blok. Rüyamda bile uyuz bi adam olduğumu kanıtlayarak yüzüncü yıl'dan cam piramid yoluna doğru süzülüyorum.
Tam o sırada akm ve cam piramid arasında kimi göreyim? Uğur dündar! (neffffret ederim bu heriften!) Uğur dündar'a gidip sıradan vatandaş edâsında "Uğur bey ülkemizdeki apaçilerin sayısı artıyor. Kim bu apaçiler bilmiyosunuz durun anlatayım. İşte apaçi kırodur işte şöyledir böyledir" diye anlatıyorum. Bu sırada masmavi gözleri olan tekerlekli sandalyedeki yaşlı bayan da kafasını sallayarak beni onaylıyor. Bunlar sanki huzur evinden kaçmış bir grup yaşlı gibi 7-8 kişi şık giyimleriyle bi yere gidiyolarmış gibiydi böyle.

Neyse uğur beyle vedalaşıyoruz. Ve ben yoluma devam ediyorum. Yolun gelişini tel örgüyle kapatmışlar yapı çalışması var diye. Tek gidiş var. Gidiş tarafına geçerken nedense maymun gibi tellere yapışarak ilerliyorum.
Sonra karşı tarafta bp'nin önünde bir kız var ve kız çok hızlı benim gideceğim yere doğru ilerliyor. "Ulan" diyorum "kıza bak kız bile benden hızlı gidiyo" diyorum ve hırslanıp daha hızlı gidebilmek için amuda kalkıyorum ve amuda kalkmış bir şekilde koşuyorum (WTF?).
Kız da hızlanıyor. Aynı hızda koşuyoruz. Kız normal ben amuda. Tam migros köşesini görüyorum ki o anda uyanıyorum.

Apaçiyle uğur dündar'a mutlu yarınlar dilerim...
Sosyal ağlarda paylaş

MANYAK BİR RÜYA GÖRDÜM

Böyle bir grup var etrafımda. Rüyamda hepsini tanıyorum ama şuan hatırlamıyorum gerçekten tanıdığım insanlar mı değiller mi. Bir tane büyücü gibi bir eleman var. Yaşlı falan. Yumurtalar veriyor bize. Mavi renkli yumurtalar. Sonra karmaşa çıkıyor savaş gibi bir şey. Ben kendi yumurtalarımdan birini kullanıyorum. Elime alıp kırıyorum sıkarak. ÇAT. Evren değiştiriyorum. Paralel evrenlerimden birine geçiyorum. Lünaparkdayım. 3-4 sene önce sevdiğim bir kız var yanımda sevgiliyim onla. Böyle bişiler oluyor falan sonra ben böyle bu şekilde 4-5 evren geziyorum. Birinde işte yukarda yazdığım lünaparktayım birinde devasa bir kütüphane gibi bir yerdeyim orda bizim gruptan birilerini görüyorum ölmek üzere olan onları kurtarmaya kasıyorum falan.

Son evreni hatırlıyorum bir de. Ataköy'deyim. Arabayla gidiyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kıyafetim batmış durumda ıslak çamurlu falan filan diyorum şurda tanıdıklara bir gideyim üstümü değiştireyim. Orda da aile olarak görüştüğümüz insanlar var. Çalıyoruım kapıyı. Apartman aynı yerde ama asansörün yeri falan farklı mesela. Kata çıkıyorum kapı normalde durduğu yerde değil ve insanlarda kendileri gibi değiller ama acaip benziyorlar. "OO hoşgeldin" falan gibi sıcak karşılıyorlar beni rahatlıyorum bu evrende de tanıdıklar diye öyle içeri giriyorum onların oğluyla konuşuyoruz falan diyorum olm barça nasıl yendi yeter falan o da hakkaten falan diyor sonra lan diyorum bura başka evren sen söle bakim ne maçı diyorum adam Barça - İngiltere diyor. Bu evrende Katalonlar kend ülkelerini kurmuşlar barça milli takımlarıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...