Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 exact equations'ın türkçesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bunca senedir çözüyoruz merak edip bakmak hiç aklıma gelmesi sdf. Ama sağda solda "tam" diye çevirerek söylediklerini duyuyordum. Bilemicem ötesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi partial'ı bi exact'i olmuyor mu bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tamamdır buldum. tam diferansiyel denklem demekmiş. dersi türkçe alıyorum da ingilizce kaynaktan çalışıyorum o yüzden anlamını sordum. @balon: bir partial(kısmi), bir de ordinary(adi) diferansiyel denklemler var. exact olan da 1. mertebe dif. denk.lerin içinde bir kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 konu boşa gitmesin bari, geyik mat sorusu şeyediim 1 = 1^(1/2) = [(-1)*(-1)]^(1/2) = (-1)^(1/2)*(-1)^(1/2) = i*i = -1 --> 1 = -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vize ne zaman batu? anlamadığın yer olursa sor bana çalıştırabilirim vizeye kadar, vizeden sonrasını ben de bilmiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar