Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı.

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

Ulaşım zamlarını protesto etmek amacıyla kart basmadan otobüse binen 100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı. Otobüslere bibergazı sıkıldı, yoldan geçerken sözlü müdahalede bulunan öğrenciler de keyfi olarak gözaltına alındı. ODTÜ'lü öğrenciler A4 çıkışını kapatarak EGO otobüslerinin çıkışına izin vermiyorlar.

direk odtülülerden aldğıım haberler böyle, haber sitesinde falan göremedim, varsa bilen bi link atıversin
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Karasakal said:

Bu Ankaralılar ne ayak anlamadım...
O kadar Ankaralı tanıdığım var, Akpliler dahil, 1 tanesi sevmez bu adamı, hepsi rüşvetçi der, ama adam hala başkan hala başkan.

Hakediyorsunuz hacı.

o akp liler seni yemiş,akp liler getirdi işte melihi gene kim getircek başka

Melih netarafa üflesen otarafa yuvarlanan bir toptur. Bugün akpden aday olması yarın mhp, chp yada tkp'den aday olmayacağı anlamına gelmez. Bu nedenden akplilerin bile bu adamı sevmemesi hiç te garipsenecek bir durum değil. Buna rağmen nasıl olupta hala seçildiği sır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamdan kurtuluş yok canım belli bu. tek dileğim eceliyle ölmesi. yaşlılıktan dolayı gitsin işte zamanı gelince. yoksa kaza geçirir, elektrik çarpar, gaz zehirlenmesi olur, taş düşer başına falan anıt dikerler ozaman http://www.yarrayering.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Dark_Soul said:

Karasakal said:

Bu Ankaralılar ne ayak anlamadım...
O kadar Ankaralı tanıdığım var, Akpliler dahil, 1 tanesi sevmez bu adamı, hepsi rüşvetçi der, ama adam hala başkan hala başkan.

Hakediyorsunuz hacı.

o akp liler seni yemiş,akp liler getirdi işte melihi gene kim getircek başka

Melih netarafa üflesen otarafa yuvarlanan bir toptur. Bugün akpden aday olması yarın mhp, chp yada tkp'den aday olmayacağı anlamına gelmez. Bu nedenden akplilerin bile bu adamı sevmemesi hiç te garipsenecek bir durum değil. Buna rağmen nasıl olupta hala seçildiği sır.
Seçilme sebebi çok basit ve vahim sonuçta her seçim zamanı 1kilo makarna 1torba kömüre oyunu satan insanlar bu adamın oy potansiyeli
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Seçilme sebebi basit. Aç insanlara seçim öncesi yemek komur veriyor eee o adamda onu besleyen ele oy veriyor bu kadar basit.

O kadar basit olduğunu sanmıyorum. O kadar basit olsa bu adamın rakipleri süzme salak mı ki bu taktiği kullanamıyorlar? Sakın ha rakipleri de daha namuslu demeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Absolut said:

Seçilme sebebi basit. Aç insanlara seçim öncesi yemek komur veriyor eee o adamda onu besleyen ele oy veriyor bu kadar basit.

O kadar basit olduğunu sanmıyorum. O kadar basit olsa bu adamın rakipleri süzme salak mı ki bu taktiği kullanamıyorlar? Sakın ha rakipleri de daha namuslu demeyin.
sorunda o zaten o kadar basit ne yazık ki :(.seçimlerde ankaralı bi kaç kişiye soruyorlar kime oy verceksiniz diye.cevap ürkütücü "karnımızı doyuran melihe tabi" diyorlar sfds.hiç biri sormuyor o kömür,makarna parası nerden geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...