Rakursi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Arkadaşlar; İstanbul'da günlük 20-60 lira arası 1 hafta kalınabilecek bir otel arıyorum. 2 kişi kalınacak. Anadolu da olur avrupa da ama mesela anadolu olursa pendik falan çok uzak. maltepe gibi olur. Karşıya geçmek çok uzak olmamalı anadoluysa eğer. Temiz ve uygun fiyatlı biryer arıyorum. Bildiğiniz yer varsa lütfen yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ritz var hem haftasını denk getirirseniz odada viskinizi yudumlayarak inönüde maç seyredebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi 20-60 lira diyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 http://etilerotelciliklisesi.com/otelimiz/odalar.asp hem bana da yakın olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 okumamışım da, 20-60 liraya otel mi olur? hele istanbulda.. pansiyon bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 koyduk ya olm işte etilerin göbeğinde mis gibin otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ohoo dolu var hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kadıköy'de bir sürü otel var rıhtım'da bostancıda Bostancı Prenses otel ve Greenpark var. Maltepe'de otelde falan ne sen kal ne arkadaşın kalsın tavsiye etmem. Otelcilik anlayışı biraz farklı Maltepe de : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Farinal said: http://etilerotelciliklisesi.com/otelimiz/odalar.asp hem bana da yakın olursun UYGULAMA OTELİ FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2008 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYATLARIMIZDIR. YATAK BEDELİ Tek kişi : 60,00 YTL. bu ne lam asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Kimse Rus mu yapıcan dememiş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 scorch said: Farinal said: http://etilerotelciliklisesi.com/otelimiz/odalar.asp hem bana da yakın olursun UYGULAMA OTELİ FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2008 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYATLARIMIZDIR. YATAK BEDELİ Tek kişi : 60,00 YTL. bu ne lam asdfsuygulama oteli turizm otelcilik okuyan öğrencilerin ders mantığı ile çalışıp staj yaptığı yer ayrıca misafir de aldığı için otel olarak kullanılıp kendi ihtiyaçlarını da karşılıyor olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 maltepeye aman diyim ben de. ha amaç farklıdır bilemem. kadıköy rıhtım gayet makuldur hem ulaşımı da kolay. çok içerilere, yelkovana doğru girmeyin ama. rıhtıma bakan otellerden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tarlabaşı civarına bak ya da arka beyoğlu sokaklarına falan. ama oralar da sakat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Taksimde Chill Out diye bir Hostel var geçen yaz 2 kişilik odada 60ytlye kaldım ve genelde gelen yabancı turistler kalıyor hoş sıcak bir yer taksimde sonuna doğru kilisenin az ilersinde sorarsan gösterirler sabah kahvaltısıda veriyorlar öneririm. Chill Out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bostancıda var otel hatta bostancı otel zaten ismi:D 3 yıldızlı bi yer vardır o civarda odaları onu bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hrisskar said: Taksimde Chill Out diye bir Hostel var geçen yaz 2 kişilik odada 60ytlye kaldım ve genelde gelen yabancı turistler kalıyor hoş sıcak bir yer taksimde sonuna doğru kilisenin az ilersinde sorarsan gösterirler sabah kahvaltısıda veriyorlar öneririm. Chill Out Oha bu süper yahu! İnşallah temizdir. 46 lira toplam 2 kişi gecelik. Yuh. Haftada 270 liraya geliyor. Çok sağol yaaaa Birşey soracacğım otelin temizliği nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar