Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyyyy çok mutsuzum :(

daylan

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

ya tam olarak öyle demek istemedim. veremedim o duyguyu. neyse işte. anlamışsınızdır demek istediğimi.

Birbirimizle süfer anlaşıyoruz, birbirimize değer veriyoruz. Hergün baya beraber vakit geçiriyoruz. Neden bir aşama daha öteye geçmeyelim ki?

2 taraf hem fikirse süfer olabilir, sadece 1 tarafın fikriyse her zaman sonu kötü biter ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

nileppezdel said:

Anladık anladık, olur öyle. Bazen de olmaması için kasarsın hatta kaybetmemek için falan. İnsanlar çok gerizekalı yaratıklar lan. Aşık falan oluyolar, acı çekiyolar

Bu durumda sen çok mu akıllısın =)

Yoo aptalım işte ben de. Şimdi böyle diyorum, yarın öbür gün yine bi gerizekalılık edip aşık olacağım. Sonra yine acı çek falan evlenene kadar böyle. Çok saçma düşününce, o yüzden düşünmemek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç yakın bir kız arkadaşımla sevgili olmadım lan.

Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı.

Şimdi bir tanesi sevgili yapıp benimle konuşmayı kesti, anlaşılan benim ona verdiğim kadar değer vermiyormuş bana.

Diğeri hala çok yakın arkadaşım, hergün dua ediyorum iyi ki sevgili olmamışız diye. Erkek arkadaşı var 2-3 senelik çocuğun ağzına sıçtı ben can'la görüşcem engel olamazsın diye, şimdi çocuk da kabullendi. Keşke onun gibi birkaç tane daha arkadaşım olsa. Erkek arkadaşlarım arasında bile bu kız kadar delikanlı, bu kız kadar bana değer veren biri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre.

evet o daha güzel haklısın. daha çok paylaşıcak şey var. yani tamam sevgili oldun da, hayatında çok aşırı bişi değişmiyor benmki gibi bi ilişkide. diğer türlü yeni tanıştığın biri daha bi heyecanlı oluyor orası doğru. ama böyle de güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...