Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: Anladık anladık, olur öyle. Bazen de olmaması için kasarsın hatta kaybetmemek için falan. İnsanlar çok gerizekalı yaratıklar lan. Aşık falan oluyolar, acı çekiyolar Bu durumda sen çok mu akıllısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: Anladık anladık, olur öyle. Bazen de olmaması için kasarsın hatta kaybetmemek için falan. İnsanlar çok gerizekalı yaratıklar lan. Aşık falan oluyolar, acı çekiyolar Böyle diyenleri sürünürken görmek çok eğlenceli oluyor. bkz. Kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 "roket adam" said: ya tam olarak öyle demek istemedim. veremedim o duyguyu. neyse işte. anlamışsınızdır demek istediğimi. Birbirimizle süfer anlaşıyoruz, birbirimize değer veriyoruz. Hergün baya beraber vakit geçiriyoruz. Neden bir aşama daha öteye geçmeyelim ki? 2 taraf hem fikirse süfer olabilir, sadece 1 tarafın fikriyse her zaman sonu kötü biter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Buddha said: nileppezdel said: Anladık anladık, olur öyle. Bazen de olmaması için kasarsın hatta kaybetmemek için falan. İnsanlar çok gerizekalı yaratıklar lan. Aşık falan oluyolar, acı çekiyolar Bu durumda sen çok mu akıllısın =) Yoo aptalım işte ben de. Şimdi böyle diyorum, yarın öbür gün yine bi gerizekalılık edip aşık olacağım. Sonra yine acı çek falan evlenene kadar böyle. Çok saçma düşününce, o yüzden düşünmemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Arkadaşlar ilişkide sadece seksi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ben hiç yakın bir kız arkadaşımla sevgili olmadım lan. Şöyle oldu, 2 kere olma noktasına geldi ikisinde de ben onları sevgili olup sonra kaybetmeyi göze alamadığım için olmadı. Şimdi bir tanesi sevgili yapıp benimle konuşmayı kesti, anlaşılan benim ona verdiğim kadar değer vermiyormuş bana. Diğeri hala çok yakın arkadaşım, hergün dua ediyorum iyi ki sevgili olmamışız diye. Erkek arkadaşı var 2-3 senelik çocuğun ağzına sıçtı ben can'la görüşcem engel olamazsın diye, şimdi çocuk da kabullendi. Keşke onun gibi birkaç tane daha arkadaşım olsa. Erkek arkadaşlarım arasında bile bu kız kadar delikanlı, bu kız kadar bana değer veren biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Dartanian said: Sevmiyorum lan ben öyle.Bi kızla arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz herşeyimiz uyumlu çıkalım muhabbetini.İlk tanıştığında yani konuştuktan sonra falan eve gittiğinde o kızı düşünceksin, aptal bi gülümseme olcak suratında, gereksiz bi mutluluk falan..O ilişki güzel bana göre. evet o daha güzel haklısın. daha çok paylaşıcak şey var. yani tamam sevgili oldun da, hayatında çok aşırı bişi değişmiyor benmki gibi bi ilişkide. diğer türlü yeni tanıştığın biri daha bi heyecanlı oluyor orası doğru. ama böyle de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Flört etmek çok güzel. Flört edip edip tam çıkma noktasına gelince kaçıp başkasıyla flört etmek lazım. Bağlılık yok, kıskançlık vs. gerginlik yok, sürekli yeni ve tatlı bir heyecan. Oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: Flört etmek çok güzel. Flört edip edip tam çıkma noktasına gelince kaçıp başkasıyla flört etmek lazım. Bağlılık yok, kıskançlık vs. gerginlik yok, sürekli yeni ve tatlı bir heyecan. Oh seks de yok ama ? cyber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Haa bak onu düşünmedim ama one night standlerle de onu çıkarırsın arada. Hatta daha iyisi buddy yaparsın. İlişki bağları olmadan da cinsel hayat olur lan, yapanlar var yani. Duygusal olmanın lüzumu yok, sonra üzülüyosun paso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sigaram bitti ya tolga bana sigara yollasana ama çok hızlı gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Son tek baba keyif cigarası o asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nilep sen lisedeyken milletin elinden sigaralarını alıp içmeyin olm yaa diyip kırıyomuydun? oyle tiplerin sigaraya başlamasına uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yoo niye kırayım ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 vardı oyle tipler sonradan keş oldu godoman herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Biri sigaramı kıracak ağzını burnunu kıramam. Kırmak isterim ama kıramam gücüm yetmez. Gerçi xunn yaptıysa ben de yaparım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: Sigaram bitti ya tolga bana sigara yollasana ama çok hızlı gelsin :( benim de bitti lan. off benım ayakta ameliyatlı gidemiyorum almaya evde de kimse yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 daylan said: nileppezdel said: Sigaram bitti ya tolga bana sigara yollasana ama çok hızlı gelsin :( benim de bitti lan. off benım ayakta ameliyatlı gidemiyorum almaya evde de kimse yok :( kimse atlamamış adresini ver ben getiriyim die hayret adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 antalyada olduğunu ogrendi herkes uğraşmıyolar o yüzden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Daha doğru bir tespit olamaz abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yavuz kitleyebilrsin çemkirmicem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Nooldu konun trollenince bi anda değiştin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar