Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaralı Ambulanstan Hareket Çekti

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

internethaber said:

Bıçakla yaralanan şahıs ambulansta fotoğrafını çekenlere, "Bu anı ölümsüzleştirmek istiyorum" dedi ve...

Fethiye'de bir ganyan bayiinde çıkan tartışmada bıçakla yaralanan şahıs, ambulansa bindirilirken basın mensuplarına, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyerek poz verdi.

Bugün saat 14.30 sıralarında Çarşı Caddesi 54. Sokak girişinde bulunan bir ganyan bayiinde çıkan kavgada, Mustafa Yeni (42) isimli şahıs bacağından yaralandı.

İlk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaparken, Yeni 112 acil yardım ekiplerinin gelmesiyle sedyeye bindirilerek ambulansa taşındı.

Bu sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyen yaralı, 3'ten geriye sayarak objektiflere poz verince çevredekileri güldürdü.

Yaralı, daha sonra ambulansa bindirilerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şahsı yaraladığı iddia edilen 45 yaşlarındaki G.A.'nın peşine düştü.

http://www.internethaber.com/yarali-ambulansta-hareket-cekti-237000h.htm

AHaha bu ne lan Zaytungda yok böyle haber gerçek olmuş :D

http://www.internethaber.com/images/news/120848.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

turk nahı amerikadan senin burnunu aldım gibi bisi demekmis. öle dedi arkadaslar. makas alır gibi yapıp burnuna dokunup sonra da nah cekiyolar. burnunu aldım diyip

aynen. ben bunu merak edip lisede ingilizce derslerine gelen amerikan bir hocaya yapmıştım "hocam sizin oralarda oOooo bunun anlamı var mı?" dediydim. Yeah i got your nose! dediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

barbu said:

turk nahı amerikadan senin burnunu aldım gibi bisi demekmis. öle dedi arkadaslar. makas alır gibi yapıp burnuna dokunup sonra da nah cekiyolar. burnunu aldım diyip

aynen. ben bunu merak edip lisede ingilizce derslerine gelen amerikan bir hocaya yapmıştım "hocam sizin oralarda oOooo bunun anlamı var mı?" dediydim. Yeah i got your nose! dediydi.

he house yaptı aklım çıktı lan istemsizce kişnedim. evet isteyerek de kişniyorum ara ara ve evet 2. sezondayım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...