Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 internethaber said: Bıçakla yaralanan şahıs ambulansta fotoğrafını çekenlere, "Bu anı ölümsüzleştirmek istiyorum" dedi ve... Fethiye'de bir ganyan bayiinde çıkan tartışmada bıçakla yaralanan şahıs, ambulansa bindirilirken basın mensuplarına, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyerek poz verdi. Bugün saat 14.30 sıralarında Çarşı Caddesi 54. Sokak girişinde bulunan bir ganyan bayiinde çıkan kavgada, Mustafa Yeni (42) isimli şahıs bacağından yaralandı. İlk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaparken, Yeni 112 acil yardım ekiplerinin gelmesiyle sedyeye bindirilerek ambulansa taşındı. Bu sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyen yaralı, 3'ten geriye sayarak objektiflere poz verince çevredekileri güldürdü. Yaralı, daha sonra ambulansa bindirilerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şahsı yaraladığı iddia edilen 45 yaşlarındaki G.A.'nın peşine düştü. http://www.internethaber.com/yarali-ambulansta-hareket-cekti-237000h.htm AHaha bu ne lan Zaytungda yok böyle haber gerçek olmuş :D http://www.internethaber.com/images/news/120848.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahahahaha türk aklı ya. asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 vcxzfdsafdsdfsgfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 turkun nahı amerikanın orta parmagına kor,daha karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 turk nahı amerikadan senin burnunu aldım gibi bisi demekmis. öle dedi arkadaslar. makas alır gibi yapıp burnuna dokunup sonra da nah cekiyolar. burnunu aldım diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 AHHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ASDJKSDFSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o ha yanlız adam inanmış lan şlak diye ses de çıkarmıştır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sağdaki yaşlı ambulanscı çok sinirli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sağdaki yaşlı ambulanscı çok sinirli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sakin farinal. degmez buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Al işte sana irl Recep İvedik. Sonra nasıl gişe yapıyor Şahan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şu yüzdeki inanç kabuslarıma girecek gdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: turk nahı amerikadan senin burnunu aldım gibi bisi demekmis. öle dedi arkadaslar. makas alır gibi yapıp burnuna dokunup sonra da nah cekiyolar. burnunu aldım diyip aynen. ben bunu merak edip lisede ingilizce derslerine gelen amerikan bir hocaya yapmıştım "hocam sizin oralarda oOooo bunun anlamı var mı?" dediydim. Yeah i got your nose! dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 got your nose muş bırak allanı seversen. şöyle okkalı çekilen nah kadar rahatlatan bir hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yazan olmamış yaralı ambulans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gereksiz bişey oldugu içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 diline sahip çık, yozlaşmak benliğini kaybetmektir o yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Xenocide said: barbu said: turk nahı amerikadan senin burnunu aldım gibi bisi demekmis. öle dedi arkadaslar. makas alır gibi yapıp burnuna dokunup sonra da nah cekiyolar. burnunu aldım diyip aynen. ben bunu merak edip lisede ingilizce derslerine gelen amerikan bir hocaya yapmıştım "hocam sizin oralarda oOooo bunun anlamı var mı?" dediydim. Yeah i got your nose! dediydi. he house yaptı aklım çıktı lan istemsizce kişnedim. evet isteyerek de kişniyorum ara ara ve evet 2. sezondayım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 O hareketin ardından gene bıçaklanır. Akıl olmayınca yapıcak bişi yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hiç bişe olmaz bu saatten sonra. adam artık tescilli manyak. en fazla tepede içiyorduk, kafası çok iyi oldu, düştü, kafasını çarptı öldü senaryosu yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar