Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 1100 mesajdan sonra genel fikir nedir merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dişe diş kana kan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sadece merak ediyorum, kaç kişi intikamcı kaç kişi barış barış diye geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 az olmuş seçenekler bence daha geniş açsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Başka ne seçeneği olabilirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bilmem kendinle barışık ol çiçek böcek polyanna ol gibi geldi bana o seçenek sdfg. İntikam almak fazla kolay da affetmekte çok zor olur herhalde. Yok mu arası? İntikam alma ama affetmede safsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Şu anda zaten olay o. Bazıları çiçek böceklikten dem vuruyor. Ben ve diğerleride direk intikamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 (tu) basarili bi anket bence bende merak ettim sonuc ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şuanda %51 %49 bu sayede hayatımızı surdurebiliyoruz bi toplum olarak zaten :) 2 ucun agırlıgı eşit olucak ki, dengede duralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Genel fikir çıkabiliyor olsaydı topic kitlenmezdi ama gel de anlat şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 anketlerde az oy alan doğru olandır misal türkiye %80 i aptal, anket yapsak aptallar kazanacak belli ki. ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu arada konu kitlenmiş iyi olmuş bana yazılanlara cevap verip kaçayım. bakın beyler bayanlar, ben bana kötü davransalar da insanların hayatlarının tamamında acı çekerek bunun hesabını vermelerinden zevk almıyorum. geçmişte dahi okulda şurada burada tartıştığım kavga ettiğim adamlarla sonradan görüşüp konuşabilen bir adamım. tamam duygusal ve yufka yürekli olabilirim, ama mantıklı ve adil de olduğumu düşünüyorum. sizin bilmediğiniz şeyler var benim hayatımla yaşadıklarımla kızın duygu ve düşünceleriyle ilgili. her yazdığınızı uzaktan yazıyorsunuz, sanki benim her hareketimle kızı affedeceğimi falan düşünüyorsunuz. bir kişi bir şey için vicdan azabı çekiyorsa, o kişinin yanında yöresinde olup ona onun beklemediği şekilde iyi davranırsanız iki şey olur. ilk olarak çektiği vicdan azabı uzun vadeye yayılır ve ikiye katlanır 2; o an için tüm hayatını mahvedecek bir zarar vermekten kendisine kurtulursunuz. benim karakterim böyle, insanlar bana duygusal olarak zarar vermiş olsalar dahi, ben onlara fiziksel zarar vererek onların acı çekmesine sebep olmaktan zevk almıyorum. intikam aldığındaki o anlık hissin ve sonrasındaki kendi kendini "ama haketmişti lan ama haketmişti" avunmasının da bir boka yaramadığının farkındayım. sağa sola karakterlere bok atıyorsunuz, herkesin yetişme tarzı dünyaya bakışı farklıdır. hukukta bile suç ile ceza arasında denge vardır. ekmek çalan adamı idam edemezsiniz. siz benden ekmek çalan adamı idam etmemi istiyorsunuz. bense diyorum ki ekmek çalan adama ekmek vererek ömür boyu bana borçlu kalmasını, minnet duymasını sağlayacağım. bunu da onun gözüne sokacağım ki, neyi kaybettiğini neyi kırdığını anlasın. ben bundan mutlu olurum, siz karşınızdakini ezmekten. herkesin tercihi farklıdır. bunun geri dönmekle onu affetmekle falan alakası yok. ben o kadar midesiz bir insan değilim. sadece karşımdakini insanın duygularını ve düşüncelerini biliyorum. ben ona yüklensem okuluna şuraya buraya yaysam, bu kız benden nefret edecek en basiti, hayatı boyunca nefret edecek. ben hayat boyunca nefret edilen birisi olmak yerine hayat boyunca acı acı sevilen birisi olmayı tercih ediyorum. bunu da anlayın yani artık. köprünün kenarındaki adama atla atla da drama görelim diye bağıran insanlar gibisiniz yeminle. az sakin. herkesin kendince bir fikri karakteri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şimdi biri çıkıp niye topik açtın lan o zaman diyecek. iyisin aga devam et böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 said: ben ona yüklensem okuluna şuraya buraya yaysam, bu kız benden nefret edecek en basiti, hayatı boyunca nefret edecek. ben hayat boyunca nefret edilen birisi olmak yerine hayat boyunca acı acı sevilen birisi olmayı tercih ediyorum. Şurada çılgın ego var abi yanlız. Çok fazla umursama var ki olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 her yıl rapor veririm buraya madem ne kadar sevgi dolu ve özlem dolu tepki aldığıma dair :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 diger topige cok bisi yazamadim, amacim da biseyleri fitillemek degil... intimakma ben de karsiyim ve iyi yapiyorsun bosver gitsin. Ama yapmama sebebin insanlarin senin hakkinda iyi dusunmesi olmamali. Ben de eskiden cok takardim, herkes beni sevsin isterdim ama gercek hayat oyle degilmis, ozellikle su son 2 senede ise girince istedigini yap, insanlar seni sevmeyecek, ve cabaladikca yoruluyorsun. Sana tek tavsiyem kimsenin hakkinda ne dusundugu umurunda olmasin. Seven seviyor zaten, sevmeyende sildrip gitsin. Kizi en yakin zamanda unutmaya bak, hayatina devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yapma evet ama yapmama sebebin sadece kendinle ilgili olsun.. herkezin hayata ve insanlara bakış açısı farklı kısmınada bi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Biraz daha kendini düşündüğünde abi doğru kararı vermiş olcaksın.Şu intikamdan vazgeçerek zaten bu doğru kararı vermeye başladın.. HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar