Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

release


sdeceokuyangenç

Öne çıkan mesajlar

Release

We are very happy to announce that Mortal Online will launch in March 2010. As most of you know, we implemented the features planned for release and even managed to get in a few more that were initially planned for post-release. We are currently focussing solely on bugfixing and polish.


The main focus lies of course on the desync problems which both the SV programmers and the coders from EPIC are working hard on to fix. The largest part of problems in the game right now is directly related to the desync between client and server.
We are confident that with the next patch on Monday most, if not all of those problems will be solved.

It has been a rough ride for both the followers of the game as well as everybody here at Star Vault. MMOGs are never finished and we will, of course, not slow down with the constant improvement and development of the game after release. Mortal Online will release with the core features that we promised but will of course grow and mature with every patch.

There are still a lot of brilliant features round the corner and Nave has just started to grow.
This is a very important time for both Mortal Online and you, the supporters, followers and players of the game. We will continue to make the game that all of you and we ourselves want to see.



New Game Trailer

Together with this newsletter a new game trailer for Mortal Online has been made available for the public.
We think it captures the game's soul and spirit and also gives interested people a valid impression of the game.


http://www.mortalonline.com/news/march-13-03-10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında yanlış yapıyorlar diyoruz ama tahminimce adamların başka çareleri yok şu anda. musluk tükenmek üzere biyerden para gelmeli ki devam etmeliler. Eğer desync ve 2-3 temel bug'ı çözebilirlerse pazartesi, release olamayacak kadar kötü olmayacak. tabiiki eksik olacak ama fakirlik böyle birşey işte heralde sdfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu oyna(ya)mıyorum ama potansiyeli olan bir şey gibi duruyor ve sevenleri baya bir var sanırım. Doğru düzgün bir pazarlama stratejisiyle gidemezler mi bir süre daha, sonuçta çok yeni çıkmadı mı bu ortaya? Gerçi bu saatten sonra vazgeçtik diyemezler ama baştan yanlış planlamışlar gibi duruyor bazı şeyleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sponsorları var ama sponsor dediğin limitsiz para vermiyor tabii. Ortaklar ve sponsorlar sabırsızlanmaya başlamış sonuta. E oyun 2006 yılında tasarlanmaya baslamış ama para harcamaya sanırım 2008de başlamışlar (şirket raporları, gelir gider tablosu borsaya açık şirket olduğu için fince var, google güzel çeviriyor dökümanı bulabilirseniz), daha çok bekleyemezler sanırım. Mali durumları bu yılı çıkarır gibi görünüyordu şu anki paralarıyla yanlış hatırlamıyorsam

Edit: Baktım geçen yıl ellerine 660K dolar kalmış harcamalardan sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

660 bin dolar? parayla alakalı değil o zaman oyunu hemen çıkarmaları. vardır bi stratejileri.

benim aklıma şöyle bişey gelmişti. oyun satılsın ama open beta devam etsin. oyunu şu anda alanların karakterleri open beta bitince silinmesin aynen release e aktarılsın. ama o zamanda çok dengesizlik olur sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet betadan release e karakter aktarma die bir şey asla olmaz

herhalde paraları bitti, bugun çıkacak patche bakalım , neler düzelmiş , ki patch note un %50si doğru çıkıo çoğu zaman. Patch gelsin anlaşılır release edilir mi edilmez mi die. Yoksa zaten insanlar şikayet ederse etmezler gibime gelio, yoksa güzelim oyunu çöpe atmış olurlar bu kadar ii giderken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

660 bin dolar? parayla alakalı değil o zaman oyunu hemen çıkarmaları. vardır bi stratejileri.
.


Gecen yil denmis 660bin dolar icin, 20 kisilik bir ekip icin hicbirsey degil 660bin dolar, aldiklari maastan fedakarlik etseler bile en fazla 6 7 ayda sadece calisanlarin maasini odeyerek bitirirsin o miktari. E boyle olunca reklamini yapicak paran kalmiyor tabi cebinde. Oyle oluncada Mortal online oluyor iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...