kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 msuuut said: Abi bu pelin denen hatun geçenlerde canlı yayında uyumadı mı ? Şimdi onun yaptığı ne ? daha terbiyesiz bi durum değil mi ? orada konuşanlar, konuşulanları hiç tınma sonra biri gelip bir şey deyince ağla. olmaz o iş.. en diğer eleman resmen dana mıdır ? Danadır ! uyumasının nedeni konuşturmuyolar çünki boş şey anlatıyo. o konuşmaya başlayınca ratingler düşüyo. hani murat bardakçı kalkıp o telli çalgısıyla bide kızla şarkı söylediği zaman bile daha fazla rating yapıyodu o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kermit said: uyumasının nedeni konuşturmuyolar çünki boş şey anlatıyo. o konuşmaya başlayınca ratingler düşüyo. hani murat bardakçı kalkıp o telli çalgısıyla bide kızla şarkı söylediği zaman bile daha fazla rating yapıyodu o derece. http://www.youtube.com/watch?v=fR0K-jyZkVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben ordaki nerd keltoşa daha uyuz oluyorum pelinden, kızcağız 26sayfa not tutmuş hazırlanmış, elinden geleni yapiyor. ordaki adam hakketen öküzün önde gideni, hayatında dişi fln görmemiş heralde, görünce de böyle sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Pelinjiim öğretmene hesap verir gibi, notları falan gösteriyor. E be yavrum para almıyor musun karşılığında, demez mi insan? Neyse uyusun da büyüsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 mum chamber bir ara "çocuklar özene bözene ödev veriyorlar. açıp bakıyorum, görsel açıdan çok güzel yapmış ama içi boş.. hiçbişi yapmamış aslında" gibi bişi demişti.. ahanda pelin batu budur.. özenle 26sf not çıkartır ama tırttır o notlar, kendisi dış görünüş olarak güzeldir ama içerik konusu tartışmaya gayet tabii açıktır.. kapak iyi ama sayfalar boş yahu.. du bak aklıma ne geldi; geçen dönem bi bina projesi verdiler, basit bişi. bi eleman ödev teslim etti. 400sf falan. hoca bakıp doğruda "THATS NONSENSE!!" diye atarlandı elemana tabii.. sonrasında "nonsense ne anlıyor musun? biliyor musun? saçma sapan işler yapıyorsun" falan da dedi.. aynı minvalde.. bu kadına lakap olarak kullanılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lol okudunmu da tırt diyorsun kızın notlarına? sdfsdf bende niye savunuyorsam, ama o programda bi murat bardakçı bilgisi beklememek lazım pelin'den, yanındaki eleman kadar da bilgisi olamaz, daha doktorasını fln yeni bitirdi galiba kızcağız. ama uğraşıyor işte, elinden geldiğini yapıyor bence. ha o zaman diyeceksiniz ne işi var programda, hakketen bi işi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 o değilde bi an murat bardakçı dedem olsun istedim lan "haaayıırr olmaz bırakmayız.kıyamam ben kızıma.uraştılar mı senle" falan modları.çok tatlı adam lan tam dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Tenekeadam said: harbi kadınlarla böyle konuşan hödükleri anlamıyorum.Daha kötüsü buna gerekli cevabı vermekten acizleri var. Geçen kızın biri facebookta fena dağıldım yazmış,hödüğün biri de altına tanıdığım bir kaportacı var toplattırız yazmış.Kız altına gülücük işareti koymuş. Bunu yapanlar ellerinde meslekleri olan,toplumda saygı gören insanlar. Pelin batu iyi yapmış,herifin sırıtışında meymenet yok zaten. of çok rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yalnız öyle bir programda Pelin Batu'nun olma amacı nedir ya da nasıl bir konseptir ki Pelin Batu orada sonuçta bu konuda ne bir üniversite bitirmiş ya da master veya doktora yapmıştır tamam iş ahlakı olayı var hazırlandım geldim diyor ama sonuçta exper değil ki o konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LucifeL said: Yalnız öyle bir programda Pelin Batu'nun olma amacı nedir ya da nasıl bir konseptir ki Pelin Batu orada sonuçta bu konuda ne bir üniversite bitirmiş ya da master veya doktora yapmıştır tamam iş ahlakı olayı var hazırlandım geldim diyor ama sonuçta exper değil ki o konu hakkında http://www.imdb.com/name/nm0061574/bio motor olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Tenekeadam said: Farinal said: pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batupelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 alıntı, ekşi sözlük "murat bardakçı, tarihin arka odası ve erhan afyoncu hakkında girilmiş entry'lerin toplamı 1130 iken hakkında an itibariyle 1084 entry girilmiş kişi. hala "murat bardakçı pelin batu'yu niye programa alıyor?" diye merak eden var mı? ben merak etmiyorum şahsen." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 said: she has become a hot item in Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pelin batu biografi of of kendimden bi an utandım ne kadar ayar yesem haketmişim yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pelin batu'yu ağlatanın sülalesini ağlatmak lazım. ölürüm ben ona ya karşına alıp izlicen kedi gibi sevicen . izlemedim videoyu izlesem yakarım stüdyoyu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pelin batu'yu değil de reytingin anasını ağlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu pelin batu konuşma özürlü resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu kadın bana çok seksi geliyo şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 seksi orasına bişey diyemem de konuşmasın bari. yada cümle falan kurmasın 1-2 kelimelik şeyler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 murat bardakci tarihci degil ama tarih bilgisi super sorsan herkes tarihci der pelin batu tarihci ama tarihle alakasi yok bilgi sifir turk egitim sisteminin carpikligini bu durumdan daha iyi izah edebilicek birsey yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pelin batunun bildiği tarih bizim pek ilgilendiğimiz konular değil bide bildiğini de anlatamıyor türkçe zayıflığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 onun yerine yaşlı bir tarihçi koysalar izlenme oranı %80 düşer. o yüzden win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pelin batu biyografisinde yok boğaziçi yok pakistan yok su bu yazioyoda. direk oyuncudur kendisi. bilim adamı olmaya çalışıyo şimdiler de ama işte nurgül yeşilçayın fizik phd si yapmasından bi farkı yok gözümüzde. ayrıca google görsellerde de sere serpe filan boxer moxer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmek parası. naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 artık ekmek entellektüel olmakta ise ne mutlu bize yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar