Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 wh40k hakkında detaylı açıklamalar bekliyorum, en az war kadar pvp odaklı olursa düşünebilirim. bundan sonra pve mmo'suna da bulaşmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 1- Askerlik Sınavı 2- Sınavın sonucu 3- Dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mortal online bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sw:tor tabiki... O da olmadı EMU ya devam. O da olmadı SWG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 swtor-40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 40k kesin mi ya çıkcağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu e3 te detayları görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Planetside'ın free to play olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 APB ile GW2 bekliyorum. SW: TOR bir de tabi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 -bence bu beklenen oyunların hepsi aynı gün çıkacak ve biz de hangi birini oynayacağımızı şaşırıp yine oyunsuz kalıcaz. oyun firmalarının bize yönelik bi komplosu bu, evet evet öle olmalı hıhıhıheeıhıehe (:D -sedye! -ne sedyesi (:D -sedyeyi getirin! çabuk alın şunu burdan! -durun iyiyim ben bişeyim yok hıhıhıheeıhıehe (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Swtor, çok umutlu olmasam da sırf SW olduğu için bekliyorum. APB'i Eidos alıp tekrar açsın diye bekliyorum. Onun dışında kendimi FPS'lere verdim zaten şu zaman ki MMO'lardan hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi bana yeni oyunlar eskisi gibi keyif vermiyor. anlamadim yaslandikmi ne lol. 20 yasindayim gerci. arada sadece bfbc2 yada cod atiyorum o kadar-o de cok nadir-. onun disinda bekledigim bir oyun yok. fps ler disinda yeni oyunlar hep ayni geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 dc universe online cataclysm swtor gw2 shadowbane emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gw2 w40k başkada mmo oynamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mo'da daha simdiden baya edit ve adam kayırma donuyor. o yuzden biraktim takip etmeyi. adamlara 1 kurus bile kazandirmak istemem. sw:tor da bekleniyor ama hic boyle OHAA dedirtecek bir sey sunulmadi hala. varsa yoksa Cata cidden. Adamlar gittikçe daha da basitleştiriyor ve kolaylastiriyor oyunu ama pr0'lasmak hala yetenek gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gilt vorsiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starshiptrooper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bekliyordum ama neyi beklediğimi bilmiyordum. OBye geçtiğini öğrendiğim tüm oyunlara baktım. Denemediğim f2p kalmadı. Canıma tak etti sonra. Karşıma çıkan ilk p2p oyuna başladım. Ryzom oynuyorum. Tadından yenmiyor. Artık beklemiyorum. Çok lame mesaj oldu. Farkındayım. Vurmayın. Huzuru buldum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sdfsffd2 bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 forsaken world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BabacumMostors said: sdfsffd2 bekliyorum beta kayıtları başladı email şifreni ve ismini bana mail atıyosun kaydolmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 karı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 guild wars 2 öncelikli hedefim olmak üzere, adam olursa diye mortal online'ı da bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar