nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 elesso said: mortal online nasıl başlamaya değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 insanlar SWtor a öyle bi ümitle bağlanmış ki sanki mmo dünyasına wow gibi bomba bi giriş yapıp yeni bi çağ açıcak. lucasarts ve bioware'den bahsediyoruz burda sdfljf şaka mı bu mmo lar önümüzdeki 5 yıl adam gibi bi oyun görmez bence. mortal online rezalet, aion desen çok iyi ama wow kadar tecrübeli olmadığı için eksik tonlarca fonksiyonu var ve çabuk sıkıyo. başka fikir istenen mmo varsa sorun. ben bu gidişle torunlarımızın 26. wow expansion pakediyle falan devam ediceni zannediyorum. gerçi o zamana kadar matrix falan keşfedilir ama wow onun tahtını da indirir adskfjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 SWtor`a dair umudumuz yok, isminde sw geçiyor diye hürmet ediyoruz. mo rezalet değil, tersine iyi bir beta süreci geçiriyor, acele etmez ve bir sponsor da bulurlarsa ki bulmuş olabilirler, oynatır kendini. Ama her zaman dediğimiz yine geçerli, wow`u tahtından yine bliz indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 KahnX said: insanlar SWtor a öyle bi ümitle bağlanmış ki sanki mmo dünyasına wow gibi bomba bi giriş yapıp yeni bi çağ açıcak. lucasarts ve bioware'den bahsediyoruz burda sdfljf şaka mı bu mmo lar önümüzdeki 5 yıl adam gibi bi oyun görmez bence. mortal online rezalet, aion desen çok iyi ama wow kadar tecrübeli olmadığı için eksik tonlarca fonksiyonu var ve çabuk sıkıyo. başka fikir istenen mmo varsa sorun. ben bu gidişle torunlarımızın 26. wow expansion pakediyle falan devam ediceni zannediyorum. gerçi o zamana kadar matrix falan keşfedilir ama wow onun tahtını da indirir adskfjdsf sıs lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 blizzard'ın yeni mmosuna kadar gw2.arada ff14 ve secret world'e de göz atabilirim. axedice said: Bide Universe of Starcraft'ı bekliyorum. adamlar bas bas bağırdılar yeni mmo önceki franchiselarımızla tamamen alakasız,yepyeni bi evrene ve lore'a sahip olcak diye.pek bekleme bence sen onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Warhammer 40k ile Final Fantasy 14. FF beklememin sebebi şu skill geliştirme sistemi. Level olayı bıktırdı. 40k için herhangi bir sebebe gerek yok zaten. 40K yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dreagloth said: SWtor`a dair umudumuz yok, isminde sw geçiyor diye hürmet ediyoruz. mo rezalet değil, tersine iyi bir beta süreci geçiriyor, acele etmez ve bir sponsor da bulurlarsa ki bulmuş olabilirler, oynatır kendini. Ama her zaman dediğimiz yine geçerli, wow`u tahtından yine bliz indirir. mo'da inanılmaz oyuncu soğutan ve unattended macroya itecek mekanizmalar var. Misal bir ağaç keserken kafa aşşa yukarı iniyor agactan başka yere bakamıyorsun ve constution için bunu 3-4 saat yapman lazım. Ha kendi kitlesini bulabilir mi, tabiki bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Lego Universe Onun dışında hala Eve Online'nın yerine geçecek birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Cataclysm ve FF14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Anubisath said: adamlar bas bas bağırdılar yeni mmo önceki franchiselarımızla tamamen alakasız,yepyeni bi evrene ve lore'a sahip olcak diye.pek bekleme bence sen onu :p Ya olsun blizzin yeni mmosu işte :P Ki ben hala sci-fi diye tahmin ediyorum, en azından fantastik temalı yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 evet,bence de sci-fi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 WoS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 En birinci swtoru antipatikliyorum, onun disinda cikicak baya ilgimi ceken oyn var beta meta bakicaz artik onlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ilk olarak benim de swtor. onun dısında yaza dogru baska seylere de bakıcam da suan karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fortuna said: dreagloth said: SWtor`a dair umudumuz yok, isminde sw geçiyor diye hürmet ediyoruz. mo rezalet değil, tersine iyi bir beta süreci geçiriyor, acele etmez ve bir sponsor da bulurlarsa ki bulmuş olabilirler, oynatır kendini. Ama her zaman dediğimiz yine geçerli, wow`u tahtından yine bliz indirir. mo'da inanılmaz oyuncu soğutan ve unattended macroya itecek mekanizmalar var. Misal bir ağaç keserken kafa aşşa yukarı iniyor agactan başka yere bakamıyorsun ve constution için bunu 3-4 saat yapman lazım. Ha kendi kitlesini bulabilir mi, tabiki bulur. abi uo da öleydi işte otuurp ağaç kesip stat kasarken macro bırakiodun bu tarz bi oyun olacak zaten MO, ama mmorpgden anladıın wow tadında böle giriim bi hikayenin iöçine beni questler sürükleyip götürsün diosan zaten MO sana göre değil demektir. Mo oynamaya değer mi die soran arkadaşlara şu an gayet ii gidio beta, hani sürekli doğru yolda ilerliolar şu an umutsuzluğa düşürecek bişey yok fakat çok erken bi release düşünüolar insanlar release edilmesini istemio bu halde düzeltilmesi gereken şeyler var. Umarım biraz daha geciktirirler, Sandbox olduğu için aslında content die bi derdi yok aman level 50 den sonra yapcak quest yok gibi bi olay olmadığı için fakat yine de polish gerekio. Tam şekillenmemiş elmas modunda şu an hehe , ben zaten haber salıcam insanlara gerçekten uo tayfasının oynayabileceği bi oyun haline gelince ki şu an bile gayet oynanaır ama tam orda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 WAR'ın adam olmasını bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sw:tor millet daha oyun çıkmadan tü kaka dedi, hele çıksın oynayalım bi bakalım, ki kotor gibi olsa bile süper bir oyun olur, geçtim mmo kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sw:tor Yıllardır bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 onu bkeliyoruz biz de zaten senko. full seslendirilmiş KOTOR çok eğlenceli oyun olur. tüm karkterleri maksimum levela getirmeye kalkmak bile baya baya oyun süresi demek (her karkatere HAKATEN farklı hikaaye uyduruyorlarsa) "instance" kısmı yapmak da çok zor bişey olmasa gerek. eh bi de bu kadar pati aynı anda beklerse yükek ihtimal güzel bi oyuncu grubumuz da olucak oyun içinde. daha ne? :) oyun kötü ama >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sw:tor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Lego Universe abi oh kafa saglam oynican mutlu mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 1. swtor 2. gw2 3. the secret world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 the secret world, gw2 ve earthrise. bi de stargate worlds beklioduk bi aralar ama yalan oldu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 War40k blizzard ın çıkaracığı yeni mmo ikisinden biriyle bi ömür geçer artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sw:tor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar