Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Haberturk said: Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Kitap Şenliğinde, yazarlar Tarık Dursun K. ile Aydoğan Yavaşlı, kitaplarını imzaladı. Tarık Dursun K, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölmarmara'da umduğunun üzerinde kitap severle karşılaştığını, bundan memnuniyet duyduğunu söyledi. Türkiye'de en karlı sektörün basım yayım sektörü olduğunu ifade eden Tarık Dursun K, şöyle konuştu: ''Çünkü Türkiye'de basım sektörü gibi yüzde 300 kar yapan hiçbir sektör yok. Ne zaman ki bu sektörler kar oranlarını makul bir fiyata indirecek, o zaman korsanın önüne geçilebilir. En çok okunan kitapların korsanda yer aldığı düşünülürse, kitap fiyatları yüksek olduğu sürece korsanı destekliyorum. Halkımız orijinal bir kitabı alıp okuyamıyor. 2,5 lira basım maliyeti olan 400 sayfalık bir kitabın halka sunumu en fazla 10 lira olması gerekirken, 25-30 liraya satılıyor. Halkın bandrollü kitap okuması için yayınevleri fiyatları biraz daha aşağı tutmalıdır.'' Valla ne desem bilemedim. Ben maliyetlerin daha yüksek olduğunu zannediyordum. Meğer yazarlardan cok yayın evleri yiyorlarmış işin kaymağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kitabın daha buyuk bir kitleye ulasması icin ozellikle turkiye gibi okuma yazma ve kitap okuma oranının dusuk oldugu ulkelerde korsan cok da kotu bir sey gibi durmuyor,tabi hakkı da yenmis oluyor bir bakıma yazarın o boyutu da var,kanımca zaten populer yazarlar her turlu satıyor ve soylesi/reklam gibi alanlardan iyi gelir elde ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben korsana karsıyım. beni destekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 korsanı toplayıp devlet bandrol basıp satsın işte korsancılar da havasını alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 her türlü korsanı destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 somalililer hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zencilere her alanda karşıyız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://img134.imageshack.us/img134/539/untitled1fs3.jpg Destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Cidden çok pahalı kitaplar. Murakami'nin Umibe no Kafuka'sını Sahilde Kafka diye çavirip yayınlamışlar geçen ay, ben de epeydir okumak istiyordum kitabı. Gittim Remzi'ye alayım diye, 34 TL etiket gördüm. Hemen yan rafta ingilizce çevirisi 12 TL idi, onu aldım ben de. Bu yayımcılar yüzünden türkçe kitap okuyamaz hale geldik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aşırı sigara içiyorsanız hiç kitaplar pahalı diye şikayet etmeyin, 1 hafta ara vererek bir sürü kitap alabilirsiniz mesela ne alaka derseniz, limon suyu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 idefix kitapyurdu gibin sitelerde güzel indirimler oluyor, takip etmek lazım, zaten her kitap min 10% indirimli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bir de bazı kitaplar var fiyatı arttırmak için sadece sert kapaklı çıkıyor. kafa atasım geliyor o yazarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ya buna ekonomi okuyanlar adını koysun işte şey olayı Kitap almayınca yürümüyor işler, piyasa küçülünce pahalı oluyor pahalı olunca da alamıyosun döngüye giriyor işte. Halkın hepsinden kitap alma fenakarlığını bi andan bekleyemicemize göre ben de basım evlerinin fiyat düşürüp, kaz gelicek yerden tavuz esirgenmez demelerini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 orijinal yayınlar nedense sadece bizim ülkemizde pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZLsJyfN0ICU Başıma birşey gelmeyecekse korsanı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bizde kitaplar öküz pahalı.. 40liraya 200sf kitap aldığımı biliyorum. içinde reklam sayfaları da var.. korsana tabii destekçiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 korsan for the win! bak google herşeyi beleşe nerdeyse.. demekki beleşee vererekte ayakta duruluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 repledim amcayı bir de "fak dı sistım" diye şarkı yapı kucaklarında tomar tomar para yla bmw ile dolaşan şarkıcılar aklıma gelince daha bi repledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abicim. korsan hani ben de kullanıyorum filan da. boyle gittikce hiç bir zaman ucuzlamıyacak. bi de ilerde olur da ben de yaparım bi program vs. sirketim olursa filan sakın korsan almayın benim malları ya. verin parasını size indirim yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Benim arkadaşım senede sadece 4 tane kitap çevirisi yapıyor. Hepside toplam tutsa tutsa 3 - 4 ay tutuyor geri kalan 8 ay sırf yatıyor ve bütün sene çokkkk rahat bir şekilde yaşayabiliyor. Hesap et sen ne kadar kazandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 harry potter'ı ya da yüzüklerin efendisini falan tercüme etmiş olsam hepinizi satın alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 beni alamazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 seni satın almak için morgıça bile girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 adamınız gol diyor durumu olmuş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar