Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yokmu hakeme laf eden ? bulamadınızmı abuk subuk hakem hatası tum macı ustune yıkabileceginiz? fener gg zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Hakem yüzünden kaybetti ki yine fener. Hakem Emre Belözoğlu'nu atması gereken 30 pozisyondan birinde atsaydı fener 10 kişi kaldı diye gaza gelen gb bastıracak, bu arada defansında açık verecek ve bundan faydalanan fener kontrataktan golü bulup maçı alacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Pyro said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA bu hafta 3 atmışsınız kutlarım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Böyle rezil hakem olmamaz ya fenerli futbolculara hiç birşey yok genclerli adamlar kart üstüne kart not : emre cok cabaladı emre iyi futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ben bir kaç şey söyliyecem ve daha konuşmayacağım Fenerbahçe hakkında. Sene başında başkanımızın bir sözü vardı rakibi öpen takım diye ama rakibi öpen takım değil rakip tarafından öpülen takım olduk yok böyle birşey eğer rakibi öpen takım kuracaksan 4-5 tane Emre gibi topçun olucak. Eğer rakibi öpücek bi takımın olucaksa td Daum olmuyacak.Birşey yaparken hep birşey eksik oluyor neden 2.baharlar işe yaramıyor en büyük örneği işte Daum. Ben bıktım artık Alex yoksa pozisyon yok üreticilik yok yani koskoca Fenerbahçe futbol takımı 1 oyuncuya mı bağlı böyle olmamalı artık Brezilya ekolunden kurtulup farkı bir ekol bulmamız lazım. Sezon sonu Santos,Lugano hariç tüm Brezilyalılar ve Guizayı gönderip daha efektif ve yırtıcı hırslı bir yabancı oyuncular topluluğunu yaratıp takım oyununu benimseyen bir takım kurmak lazım ve bunu yaparken Daumsuz olmalı. Ve ben artık Fenerbahçe'nin başında dünyada ismini duyurmuş bir hocanın olmasını istiyorum.Elinde Emre,Gökhan Gönül,Volkan Demirel,Özer gibi oyuncular var bunlarla iyi bir yabancı topluluğunu birleştirip Ümit ÖZat tarzı takım için elinden geleni yapan futbolcularla pekiştirip iyi bir kadro kurulmassa Fenerbahçe seneyede çok hayal kırıklığı yaratır. Ben bu saatten sonra şampiyon olacağımızı düşünmüyorum zaten düşünmem içinde bir sebeb yok şuan hani lig uzun ne olacağı belli olmaz eyvallah ama Fenerbahçe'nin şuan ne olduğu belli.Bir mucize olmassa şampiyonluk hayal. Son olarak Digitürk'e bir kaç lafım olacak eğer Turkcell Süper Lig senelik 321 milyon dolarsa İngiltere Premier Lig ne kadar ben düşünemiyorum.Dün Arsenal maçına bakıyorum da ligin 18.olan takımı Arsenal'e saldırıyor açık oynuyor ama Gençlerbirliği Fenerbahçe'ye 10 kişi savunma yapıyor bu mu kaliteli lig? Bizim ligimizde vizonu dar korkak tdler ve yöneticiler olduğu sürece 1 arpa boyu yol alamayız. Bursaspor'a gelice bu sene 3-4 arası olacaklar böyle giderse ilk 2 Galatasaray,Beşiktaş olur anadoludan da şampiyon çıkması çok zor bütün lig tarihi boyunca süre gelmiş bir geleneği yani 4 şampiyon takım olayını bozmazlar emin olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kusura bakma ama geçen hafta antalya karşısında aynılarını siz yaptınız.Yere yatmalar,11 kişi ceza sahasına etten duvar örme vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 unK said: Pyro said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA bu hafta 3 atmışsınız kutlarım aga. Atacağız umarım bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 geçen seneden ders aldılar ilk 2 sezon başında belli 3. takıma 30 puan fark atacaklar gs 100 golü geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ilk iki zaten her sene sezon başında belli, gs-fb oluyor dönüşümlü olarak. La ligada barca-r.madrid ve diğerleri gibi işte. Anca işte ikisi de çok kötü olursa aradan sürpriz takımlar çıkabiliyor sivas, bursa, kayseri, beşiktaş falan gibi (bunlar da işte athletico, valencia, villareal falan) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ZAAAA demekten sıkıldım aga çok yeto takımsınız yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Tenekeadam said: kusura bakma ama geçen hafta antalya karşısında aynılarını siz yaptınız.Yere yatmalar,11 kişi ceza sahasına etten duvar örme vs.hani 11 kişi etten duvar olayı bizim aptal Daum yüzünden olan birşey ama yere yatma konusunda birşey demedim :D zaten mesajıma bakarsan bu yüzden herkesi eleştiriyorum kendi takımımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Rewendor said: ilk iki zaten her sene sezon başında belli, gs-fb oluyor dönüşümlü olarak. La ligada barca-r.madrid ve diğerleri gibi işte. Anca işte ikisi de çok kötü olursa aradan sürpriz takımlar çıkabiliyor sivas, bursa, kayseri, beşiktaş falan gibi (bunlar da işte athletico, valencia, villareal falan) :) işte bu kibirin tanımı ahahaha la liga mı burası. fener ve gassaray taraftarı sadece kendileri varmış gibi. acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi ama bir yerde haklı şimdi 6 senede bir şampiyon olan Beşiktaş var gözümüzün önünde o hariç zaten sıralama 3-4 sene arası hep öyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hadi gs fb mençıstır çelsi olsun. bjk da aston villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://images.habervitrini.com/haber_resim/Faruk%20Yigit.jpg fener adamı kanser eder abi bıkmadınız mı artık. guiza'nın sonu faruk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 işte geçen gün bir topicte bahsettiğim buydu.. Taraftarı olduğun takımı sevmek başka birşey bukadar fanatik olmak başka birşey.. Chelsea, real madrid gibi takımlarla bir tutuyorsunuz kendinizi ya... Bu takımlar senede kaç maç oynuyorlar bir hesaplayın lütfen, sonra fenerbahçe kaç maç oynuyor. Sonra çıkıp haftada 2 maç temposu vardı o yüzden yenildik tarzı dünyanın en kötü açıklamasını yapıyor ve sizler buna hak veriyorsunuz sonra biz chelsea yiz bjk aston villa diyorsunuz :D Arkadaş lille denen takımı ne deplasmanda ne evinde yenebildin sonra bana chelsea diyorsun.. Ha siz fanatikler şimdi diyeceksiniz liverpool uda yendiler o zaman dahada komik olacaksanız.. Gençlerbirliği sizin barcelonanızdan 2 kat fazla kosuyor sahada. Barcelona gol rekorunu pozisyon rekorunu kırarken sizin ilk ciddi atağınız 80. dakkada geliyor.. Barcelona bir sezonda 6 kupa alıyor. Siz 6 kupayı 15 senede topluyorsunuz. Haddini bilmek başka şey tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konu şampiyonluktan ziyade zirvede olmakla alakalı belki beşiktaş 90 lardan beri bir şampiyonluk serisi yakalıyamadı ama taraftar kalitesi ve kadro kalitesi ile her zaman zirvede durdu. Yani çok saçma birşey fb-gs oynıyamıyo o yüzden şampiyon oluyosunuz falan demek. 2 senedir sene başlarında fenerliler atıyo tutuyo işte şampiyonuz falan ilk devrenin sonuna doğru bu böyle gidiyo sonra biz oynamadık siz şampiyon oldunuz. Ciddiye alıp cevap veriyoruz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gs manchester kadar iyi diyen zaten yok. sadece eşleştiriyoruz öylesine. o kadarına da müsade et artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gellidus said: işte geçen gün bir topicte bahsettiğim buydu.. Taraftarı olduğun takımı sevmek başka birşey bukadar fanatik olmak başka birşey.. Chelsea, real madrid gibi takımlarla bir tutuyorsunuz kendinizi ya... Bu takımlar senede kaç maç oynuyorlar bir hesaplayın lütfen, sonra fenerbahçe kaç maç oynuyor. Sonra çıkıp haftada 2 maç temposu vardı o yüzden yenildik tarzı dünyanın en kötü açıklamasını yapıyor ve sizler buna hak veriyorsunuz sonra biz chelsea yiz bjk aston villa diyorsunuz :D Arkadaş lille denen takımı ne deplasmanda ne evinde yenebildin sonra bana chelsea diyorsun.. Ha siz fanatikler şimdi diyeceksiniz liverpool uda yendiler o zaman dahada komik olacaksanız.. Gençlerbirliği sizin barcelonanızdan 2 kat fazla kosuyor sahada. Barcelona gol rekorunu pozisyon rekorunu kırarken sizin ilk ciddi atağınız 80. dakkada geliyor.. Barcelona bir sezonda 6 kupa alıyor. Siz 6 kupayı 15 senede topluyorsunuz. Haddini bilmek başka şey tabi.. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 unK said: Pyro said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA bu hafta 3 atmışsınız kutlarım aga. Her hafta bu tebriklerini önceden belirtsene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar