dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 canını sıkan olursa yazmazsın epi topu bu. yoksa bi sürü düzgün adam da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: beni kimse açık açık dövmek istemedi ama çok kişinin içinden geçiyor farkındayım, yiyorsa buyrun diyorum.agzına vururum dogru dur evini biliyorum.. =)) edit:gulucuk koymayınca tehtid gibi durmus ueahuahe onun dısında: yaa ece! otur oturdugun yerde sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: isim vermem adresini biliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 serhat ve slyone istisna, onlardan dayak yiyebilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 emin olun forumu bıraktığpınızda özlenmiyosunuz. topic açmak hiçbişiyi değiştirmiyo ben şu anda forumu bırakan tek bi kişiyi özlüyorum oda Halfmumi mesela sırf yazılarını okumak için oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o listeyi genişletebilirim, yada uzatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 wastyrx said: fede said: isim vermem adresini biliyorum! nerden biliyon hacı. ben bile bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 by adasdadasdafaafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kusura bakmasın kimse ama böyle konu açmak kadar saçma birşey görmedim. bu tür konular gördükçe aklıma direk bu video geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=K4b2azdtqI4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: nerden biliyon hacı. ben bile bilmiyom kuşlar söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gitme la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ha o zaman tamam. beklerim bi çay içmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ya bu her boka müzik videosu koyma olayı kimden çıktı? Komik değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sen komikten ne anlarsın yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sen gidiyorsun dur dur gitme bir bakış borcun var bana son gidişinden vur kır parçala sen kazan bu aşkı ama bırak benim olsun harcanacak son kurşunlar sen yaz sen oyna kalan tüm perdeleri ama bırak benim olsun bize dair bütün alkışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bir şey komikli olduğu zaman benim içim kasılıyor, anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sparkcaster said: o listeyi genişletebilirim, yada uzatabilirim hangi listeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Ya bu her boka müzik videosu koyma olayı kimden çıktı? Komik değil pek. gripin yeni albümden ilk defa dinliyorum bende şarkı ismi ve topic konusu uyuşunca bende bi komiklik yapiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pPeXh0E2a6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 forumu bırakınca noluyoki? :P bırakan biri özetlesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi millet baharı yanlıs anladı galiba,yaprak dökümü oldu. koca koca insanlarsınız abi ne gerek var bırakıp gitmeye neyse hoscakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Norak said: forumu bırakınca noluyoki? :P bırakan biri özetlesin pls forumu bırakınca bu şekilde topic açarak kafamda şunlar oluyo sürekli takip edilir forum ve acaba yazssammı diye düşünülür. ama boşver yazmıyım denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ilk haftalarda bin kere istifa etmeyi düşündüm bende ama bu forum bana alınmamayı, kendinle dalga gecebilmeyi, alçakgönüllü olayı v.s. öğretti diyebilirim. ben daha yeni sayılırım forumda belki benden cok eskisindir ama bahsettiğin insanların çok fazla olduklarını düşünmüyorum boşver devam et. istifa etmek de nedir ya asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hayır üzücü olan şey, kingpin gibi bir adamın ettiği bir laftan ötürü bu kararı almış olman Ece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar