Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

Üye olduğumdan beri hemen hemen her gün patiye giriyorum.

Sorunu olan arkadaşlara elimden geldiğince, yetebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Benden bir ricası olan insanlara yanıt verdim.

Patiden çok güzel insanlar da tanıdım.

Ama yeri geliyor sinirlerime hakim olamayacağım, beni alt üst eden yorumlara rastlıyorum. Burada güzel insanlar olduğu kadar haddini bilmeyen insan da fazlasıyla var. Her ne kadar tanımadığın insanlardan gelen postlar da olsa, zaten yeterince düzgün olmayan moralimi bozan çok şey oldu. Belki fazla alınıyorum ama ben daha fazla katlanamayacağım arkadaşlar.

Hepinize hayatta hak ettiğinizi bulmanızı dilerim; iyi ya da kötü.

Hoşçakalın.

Ece
Sosyal ağlarda paylaş

halledemiyormuşum sdf.

ama denildiği ve görüldüğü üzere, paticik belli durumlar dışında çok da ciddiye alınacak bir yer değil. kimin ne olduğu belli zaten ve kendi adıma şöyle bir şey var: birisinin mesajını görmeme gibi bir opsiyon olsaydı forumun yarısı yalan olurdu.

ha tabi çok iyi yönleri, çok iyi insanları da var ama onlarla paticik olmasa da iletişime geçmek konuşmak mümkün.

sağlık olsun artık ne diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bana hiç denk gelmedi adres isteyen dövmek isteyen bilmiyomda
konuyu açana laf sokmak değil amacım ama
forumu ciddiye alıpda forumu bırakmak nedir abi.
şurda anama küfretseler ciddiye almam oderecede.
saçmalıktan öte değil yani şu açtığınız topic.
yeni moda oldu buda:
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

isim vermem

haklısın. en doğrusu.

bu arada forumu bırakma olayında ben de genel gibi dusunuyorum. burda binbir çeşit insan var. iyileri oldugu gibi sacma insanlar da var. hatta iyi dediklerimizin bile arada sacmaladıkları oluyordur. ole insanlar yuzunden iyi vakit gecirdigin bi yeri bırakmak sacma kızdıgın icin.

onun dısında baska sebeplerden foruma giremiceksindir, bırakıyorsundur o zaman acarsın konu, elveda dersin.

gene de senin dusuncen tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...