QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Üye olduğumdan beri hemen hemen her gün patiye giriyorum. Sorunu olan arkadaşlara elimden geldiğince, yetebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Benden bir ricası olan insanlara yanıt verdim. Patiden çok güzel insanlar da tanıdım. Ama yeri geliyor sinirlerime hakim olamayacağım, beni alt üst eden yorumlara rastlıyorum. Burada güzel insanlar olduğu kadar haddini bilmeyen insan da fazlasıyla var. Her ne kadar tanımadığın insanlardan gelen postlar da olsa, zaten yeterince düzgün olmayan moralimi bozan çok şey oldu. Belki fazla alınıyorum ama ben daha fazla katlanamayacağım arkadaşlar. Hepinize hayatta hak ettiğinizi bulmanızı dilerim; iyi ya da kötü. Hoşçakalın. Ece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kendine iyi bak http://www.youtube.com/watch?v=RGeS3QjUmAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Gereksiz olmuş be. Sen bilirsin ama yine de^^ Bende msni var. Kaçıranlar düşünsün asdeseg. Edik: yazım hatalarımı yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bir yere gitmiyor halledicem kısmetse şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Bir yere gitmiyor halledicem kısmetse şimdi. yab pilikis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ya bu forumda kim ne yazmış neden ciddiye alıyosununz kendi sinirlerinizi harap ediyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çocukla çocuk olmayın, etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bayılıyorum şu foruma bidaha girmiyecem diye topic açanlara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hakkaten bu kadar takmamak gerek insanlar çeşit çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yahu iq'su ortalamanın altında olan insanlar yüzünden forumu bırakmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi anda herkes bıraktı forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu forumda 3 kişi bana öm ile ulaşıp ciddi ciddi dövmek istedi. ben gitmedim lan siz niye gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kimlerdi fede onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sonra akıllı falan sanıyorlar yani kendilerini, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 isim vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 halledemiyormuşum sdf. ama denildiği ve görüldüğü üzere, paticik belli durumlar dışında çok da ciddiye alınacak bir yer değil. kimin ne olduğu belli zaten ve kendi adıma şöyle bir şey var: birisinin mesajını görmeme gibi bir opsiyon olsaydı forumun yarısı yalan olurdu. ha tabi çok iyi yönleri, çok iyi insanları da var ama onlarla paticik olmasa da iletişime geçmek konuşmak mümkün. sağlık olsun artık ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 beni kimse açık açık dövmek istemedi ama çok kişinin içinden geçiyor farkındayım, yiyorsa buyrun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben seni dövmek istiyorum, garnuna garnuna vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bana hiç denk gelmedi adres isteyen dövmek isteyen bilmiyomda konuyu açana laf sokmak değil amacım ama forumu ciddiye alıpda forumu bırakmak nedir abi. şurda anama küfretseler ciddiye almam oderecede. saçmalıktan öte değil yani şu açtığınız topic. yeni moda oldu buda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: isim vermem haklısın. en doğrusu. bu arada forumu bırakma olayında ben de genel gibi dusunuyorum. burda binbir çeşit insan var. iyileri oldugu gibi sacma insanlar da var. hatta iyi dediklerimizin bile arada sacmaladıkları oluyordur. ole insanlar yuzunden iyi vakit gecirdigin bi yeri bırakmak sacma kızdıgın icin. onun dısında baska sebeplerden foruma giremiceksindir, bırakıyorsundur o zaman acarsın konu, elveda dersin. gene de senin dusuncen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Ben seni dövmek istiyorum, garnuna garnuna vurmak istiyorum. parçala beni behçet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: kendine iyi bak http://www.youtube.com/watch?v=RGeS3QjUmAo bizde şöyle bişey bestelemiştik.. mutlu ol iyi bak şarjöre ne olur kimse pusu atmasın. daha uzun bir şafak var önünde seyit astsubay tutanak tutmasın. agasdgfasdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamınbiri said: bayılıyorum şu foruma bidaha girmiyecem diye topic açanlara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kimse kusura bakmasin ama. /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar