dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 intihar restini kaale almanız bile komik geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paticik vadisi. Oksimoron oldu lan ahahaha. Ayrıca gaza getirmeyin olm adamı. Buyse mantığının sesini dinle, kendine yakıştırmayacağın hareketler yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 KIZI OKULA YAY. ADAMIN KARISINA ANLAT. SONRA KIZI VE ADAMI ÖLDÜR. BUNLARI ON KEZ TEKRARLA. şaka bi yana email, facebook varsa raidleyelim ikisini de. beter edelim edit youtube ne lan sdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evliliğe doğru ilerleyen bir ilişkim bu şekilde bitse bu topicte intikamla ilgili yazılmış mesajlardan bi derleme yaparak uygulamaya koyardım, kesinlikle bir şeyler yapmalısın yoksa içinde kalır, son noktayı senin koyman lazım axedice'ı da fazla sallama, hintliler reenkarnasyona inanıyo ondan rahat herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne resti abi ahaha kızın adının okulda o. ya çıktığını bi düşünsene. bütün okul biliyo, adamlar filan geliyo naber diye. ya okulu bırakıcak, ya intihar edicek. ne kadar kaşar olursa olsun hiç bi kız dayanamaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanın karısına söyle , o rezil eder kızı okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 topic ciddilikten koptu yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi de buyse bariz kızı seviyo yani belli. kaybetmek istemiyor. ona göre öneri istiyo, direk öldürdünüz lan kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi kız beni böyle aldatsa evlilik arifesindeyken mümkün değil unutamam. yıllarca acı çekmek daha iyi abi devam etmektense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: bi de buyse bariz kızı seviyo yani belli. kaybetmek istemiyor. ona göre öneri istiyo, direk öldürdünüz lan kızı yok aşkımdan gebersem daha elimi süremem ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geberiyosun ama abi. kötü olan o işte. o yüzden intikam alsan da o his geçmicek. herşey aynı olacak senin için. o yüzden ucunun sana dokunacağı şeyleri yapma burdakilerden gaz alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu arada bana karı bulun çabuk, iyice romantik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Fede koca topikte bi ikimiz varız galiba intikam alma diyen. Bence bu bi işaret ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi anda öpüşmeye başlıcaz diye öyle çok korkuyorum ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geçmiş olsun. şimdi şöyle bir şey bi de bu kızın asistanla mazisi de olabilir abi, yani o da ihtimaller dahilinde belki daha fazla süredir aldatılıyorsundur. Bilemezsin ki 1 aydır sana yalan söyledini. dürüstlük ya ben en iyisi buna söyliyeyim deyip işin içinden sıyrılmak da isteyebilir. açıkçası iş böyle ciddi boyutlardayken bunu bana biri yapsaydı, sanırım bu olayı yaymakla da kalmazdım, tepkim fazlaca ağır olurdu ki bir süre insan içine çıkamazdı, insanın onuruyla oynamak kadar terbiyesizce bir şey yok çünkü. haddini bilmeyenlere bunu hatırlatmak lazım. gerçi annesine söylemişsin o ona yeter. tabi ki fiziksel şiddetten bahsetmiyorum asla. asistan'In karısının da olaydan haberi olması lazım bu arada. bilmiyorum olmuş mu bence şanslısın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yani insanlar yaptın etsin sonra da seni hayatımdan sildim diyelim yanlarına kalsın YOK ÖYLE BİR DÜNYA kendin için olmasa bile onu tanıyanlara ibret olsun diye intikam al. Bu kadar değersiz değilsin sana yapılan hataların bedelini ödemek zorunda insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İntikam senin bileceğin iş de o asistanı kesin şikayet et. Evli ya da değil sonuçta öğrencisiyle birlikte olan bir adam hoca olamasın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice said: Fede koca topikte bi ikimiz varız galiba intikam alma diyen. Bence bu bi işaret ;) LAN ! SIRAYA GEÇMESİNİ BİLECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kızın ogrencı oldugunu bılıyormuyuzki?belki oda asistandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ayrıca asistan-öğrenci ilişkisiyle evlenen çok kişi var. ondan bi yere varamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Abi sevsende sevmesende asistanı bencede şikayet etmen lazım. Evli herif başka insanların sevgilileriyle beraber olucak, oldu. Yani kız için birşey diyemiyorum, evlenme gündemdeyse çok sevdiğin biridir kesin ama öyle bir herifin rahat barınamaması lazım. Sen millete ayrılma sebebinizi söylesende yeter zaten. Ben olsam o herif arkamdan bir ay boyunca kıs kıs gülüyor diye deli olurdum yemin ediyorum. Çok çok büyük geçmiş olsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=89wO6t3w3mM Yahu temelinde yemek yiyen, sıçan, gülen, ağlayan canlılarız. Çok zavallı yaratıklarız be yahu ciddiye alınacak bir tarafımızda yok. Tak kafana huniyi takıl herkes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mesaj attım o asistanın hayatını mikmemek için bir sebep söyle bana diye. tek bire dilekçeme bakar dedim. ki bir ton hukukçu avukat hakim arkadaşım var okulum sebebiyle. elimde yeterince delil de var. yapma etme, ben istedim ben suçluyum falan ayağı çekti. kendimi zor tutuyorum harekete geçmemek için. kendi gururum için iki insanın hayatını mahvedeyim mi? onlar benim hayatımı mahvetmiş olmalarına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mahvet abi düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar