fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 axedice said: Buyse said: bu arada kendisi şu anda ilk sevgilisiyle beraber dışarda. kendini toparlaması için morale ihtiyacı varmış. neyse ya ayrıntı vermeyeyim fazla. Senin hatun fedenin hemşerisiymiş bildiğin. http://2.bp.blogspot.com/_GZRx8mfdKk0/SbQasj2x52I/AAAAAAAACBI/ptUbdTC7hVY/s400/59674520_WisconsinCheeseRE.jpg çok üzüldüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 steve sen miydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hayır lan aahah bi arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 stiv ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 wisconsinden bi steve vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ankara nahiyesinden sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aldın mı intikamını özet plx okuyamam 54 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: hay ağzını öpeyimaman abi bu şokla erkeklere sarma :( ama sararsan axedice da çok iyi yaklaştı bak sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 axedice said: Xaenin said: Karakteri ve egosu yerinde olan hiç bir insan böyle bir şeyi içine atıp "bırak abi takılsın onlar, bizim için olan olmuş" demez, dememeli, hatta diyememeli. Öeh kaan nası bi tespit olmuş bu. Hayatta tek doğru senin doğrun değil, farklı değer yargılarına sahip insanlar da var. Bİ KARAKTERİM VAR BENİM TAMAM MI, HEM DE LVL80 PALADIN!!!! Biri seni dövse böyle, kırsa ağzını burnunu, bunu da böyle bir sürü insanın önünde yapsa, "canı sağolsun abi ben onun seviyesine inmeyeyim" mi dersin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aynı şey mi lan ahaah. kaan çık git olm şu topikten sfljks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Gurur meselesi abi tabii ki aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hiç alakası yok. fiziksel şiddet var. ha diyosan ki aldatılınca bana fiziksel geliyo o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Abi olayın fiziksel tarafında değilim ki ben, orayı anlatamıyorum bir türlü. Bir "aşağılanma" söz konusu demeye çalışıyorum. Anlayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 iyide aşağı inen onlar. ben değilim ki. tamam benim gururumu kırdılar eyvallah da aşağılık olan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 "abi onur ve gurur aynı şey midir"'e geliyor tartışmanız ki bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi o zaman ne biliyim tecavüz etsin biri birine tecavüzcü aşağılık oldu diye hapse atmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 la olm bana mı vurdu adam. evet sözlüm şu bu, adam bana gelip senin kız arkadaşın almasaydı beni eve yatmasaydı altıma dese ne diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bak kızdım yine. havf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 edit hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 evlilik oncesi boyle kurtulmus olman cidden muthis bir tecrube ve sans yani. sonradan, karimi dogradim, tavsiyeleriz seklinde topak acmandan iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sixoms said: yavşak biri senin karına böyle yapsa sen naparsın diyiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 GÜNCEL BAŞLIKLAR'a basmaktan nefret ettim bu başlık yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gayipten_gelen_ses said: Sixoms said: yavşak biri senin karına böyle yapsa sen naparsın diyiceksin evli olsam durum değişir. şimdi kendi bilir. o zaman karımı süründürürüm mahkemelerde, donuna kadar alırım herşeyini. herifin ağzını yüzünü kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar