Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kızın kişiliği hakkında bilgi vereyim madem. anne baba doktor, onların sevgisini nerdeyse hiç görmemiş, para sıkıntısı yok. kolejlerde okumuş, hem de baya iyi kolejlerde. lise sona doğru sapıtmaya başlamış hafiften, anne baba eksikliği, sevgisizlik ilgisizlik, her erkeğe yanaşmasına sebep olmuş, özel derse gelen evlenmek üzere olan hocasıyla bile flört etmiş, sonra üniversiteyi kazanıp yalnız yaşamaya başlamış ev kiralayıp. bu arada 17 yaşından beri, kendisinden 10 12 yaş büyük ve evli bir doktorla aşk yaşamış, git geller olmuş ama adam buna defalarca evlenme teklif etmesine rağmen kabul etmemiş. sürekli söylenen yalanlar, sürekli aileye söylenen yalanlar, sürekli sevgilileri aldatmalar, yalnız yaşadığı için dur sen ne yapıyorsun diyen olmamış. annesi ezik bir karakter, kızı birşeyler yapıyor oturuyor ağlıyor ben sizi yetiştiremedim diye, yumruğunu masaya vuramıyor. baba desen imam nikahlı karısı var eve uğramıyor sadece para veriyor. sorunlu bir erkek kardeş var ablasını umursamıyor. peşpeşe eskitilen sevgililer, ve bilmemne evladı erkekler sürekli kullanmışlar onu, kullanıp atmışlar bir kenara. o da sürekli dayanak aramış kendisine.. ben tanıştığımda bitmiş bir haldeydi, ben ona değer verdim. eğer geçmiş yaşantısından gerçekten pişmansa ve değişmek istiyorsa onu destekleyeceğimi söyledim, o da bunu kabul etti. ben de gerçekten tüm geçmişini sildim, çünkü beni sevdiğini biliyordum, hissediyordum. her hareketinde her yaptığında aşk vardı. sınav zamanlarında gittim yanında kaldım. her sabah kahvaltı hazırladım, nerdeyse o düzgün ders çalışsın diye hizmet ettim bir nevi. sonra baktım ki gerçekten eski huylarından eser yok, ona evlenme teklif ettim ilişkinin tam 6. ayında. gözyaşları içinde kabul etti. ve memleketine döndü. asistanla tanışması, onunla beraber olması, ve bana davranışları tamamen değişti. artık benden kaçıyordu sürekli, bir bahaneler uydurup internetten telefondan uzaklaşıyordu. sonra bir gün ben eve meriçi kahve içmeye çağırabilir miyim diye sordu? ben dışardaydım o sıra, öyle sinirlendim ki, artık yanlış giden birşeyler olduğunu biliyordum. onun bana sakın gelme ne olur gelme demesine rağmen bu ilişkiyi kurtarmak için konuşmak için eve uğramadan otobüs bileti aldım 1 saat sonra otobüsle onun bulunduğu şehre gidiyordum. sadece bir gece için onun yanında kaldım. kapıyı açtığında çok durgundu. yüzüme bakamıyordu, bana uzak oturuyordu, ben onunla konuştukça sevgi gösterdikçe yanaştı sarıldı, uzun süre ben konuştum o dinledi. meğerse asistanla yaptığı şeyin utancı varmış üstünde. söyleyememiş beni kaybetmemek için. ben geri döndüm ankaraya, bir süre sonra 2 3 haftalığına yanında kalmak için tekrar gittim. ama artık benim tanıdığım kız değildi o. sürekli dalıyor benimle ilgilenmiyordu. gözlerinde sevgiyi göremiyordum. ben sürekli şüphelendim birşeyler olduğundan, çok belliydi. ben sordukça inkar etti. başka bahaneler buldu, o bahaneler yüzünden bir ton kavgalar çıktı hiç yere. bir kaç kez ayrıldık ama barıştık tekrar. aslında hepsinin altında o aldatma meselesi varmış. şimdi bütün taşlar yerine oturuyor. kendisine dur diyememiş işte. eski huyları depreşmiş. ben ona gerçekten çok güvendim, benim için geçmişinden pişman olması yeterliydi herşeyi unutmam için, ama o benim onu nereden nereye getirdiğimin farkında değildi. o yüzden diyorum ki bırakayım burnu sürtülsün, erkeklerin kucaklarında dolaşsın dursun. ilk sevgilisi o 35 yaşındaki kel adamla beraber şu an. daha ne kadar düşebilir bir insan. daha ne kadar aşağılık olabilir. benim bir şey yapmama gerek yok ki.. o paçavra olacak eğer ailesi annesi dur demezse. ki umudum yok. benden bu kadar ayrıca tl:dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bir, seni bu hayattan cekip kurtaricam denemesi daha basarisizlikla sonuclanmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Amma kitlenmişin abi sen bu kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: "nutella yerim" said: Buyse said: ktunnel ip'yi ne kadar saklar. bi ihbar maili atsam asistanın hocalarına? bölüm başkanına? ihbar maili telefonla arama gibi seyler şaka olarak algılanabilir bu yuzden yanlıs anlasılabilirsin,git yuzyuze konus bolum baskanıyla randevu alıp adam gibi,yoksa ciddiye kimse almaz seni,hatta kesin hocanın bıraktıgı bi ogrencisi falan derler gecerler yok ben kesin tarih ve isim verdim mailde. hatta günlükten bir parça koydum ve ciddi bir dilde yazdım. öyle aga sizin asistan benim nişanlıya vurmuş gibi değil. abi tmm da burdan girmen yanlış, okulda mı yapmışlar, ya da fayda mı sağlamış git karısına uygun uslupla anlat ezel izle aklına bişey gelirse bir dayı bulup uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iyi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Senin gibi adamın önüne çok daha iyileri çıkar hiç merak etme. Tabi bir süre isyanlarda olacaksın ama inan geçiyor. Ayrıca bir daha böyle bir hataya düşme ne demişler köpek bok yemekten vazgeçmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 estetik olup masrafa girme geyiği bırakırsak boşver gerçekten unutmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyse olum ankaradaysan sağlam bi rakı masası kuralım içelim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kız baya sorunluymuş yalnız, bilmeden İNTİKAM AL MAUMAHU dedik de zaten seninle olan ilişkisinin bitmesi yeterince koymuştur veya bir süre sonra koyar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 işin kötü tarafı alkol kullanmıyorum. o yüzden kafa sürekli ayık. demin çıktım 1 saat koştum spor yaptım. biraz kendime geldim. iyiyim şimdi biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oha abi yeni gördüm topiği. gidip kırsan ağzını yüzünü haklısın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse Belli ki sevmişsin. Ama durum ortada o seni sevmemiş meğer araçmışsın sadece onun gözünde. Aslında şanslısın evlenmeden önce herşey yerli yerine oturmuş işte. Sakın kendini aldatılmış hissetme, onlar kendilerini aldatıyor. Ne karısına haber ver nede şikayet et bence gerek yok, sinirlenmene bile gerek yok. Sevgini hak edecek birine sakla. İşte git sporunu yap, müziğini dinle,kendine yemek ısmarla bir kaç ay sonra hatırlamayacaksın nasıl olsa hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 En çok ağlamak yardım eder böyle durumlarda. Utanma ağla zırla içini bir boşalsın çok rahatlarsın. Bu arada ne yaparsan yap ama sakın SAKIN cengiz kurtoğlu dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ALLAH BELASINI VERSİN benim de başıma çok benzeri geldi , kız sorunluydu ve yalnızdı. Eski sevgilisi onu aldatmıştı. Ben yaklaştım ilgi ve şevkat gösterdim , ona insanların duygularını anlamaya çalışmaktan bahsettim ..vs sonunda hiç sebep yokken eski sevgilisiyle aldattı fahişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 babamla dolmuştaydık dün öğrendikten sonra. ben zor tuttum kendimi ağlamamak için, tabi kapı pencere yumruklayınca merak etti adam, anlattım böyle yapmış diye, şükretti adam allaha. o kızı affetseydin de kapıma getirseydin seni evlatlıktan reddederdim dedi. tabi geçmişini bilmiyor sade bu olayı biliyor. destek olanlar var gerek burada gerek ailede arkadaşlar da, ama gece yastığa başımı koyduğumda, "neden be kız" diyorum.. "neden" değer miydi.. dün gece 30 40 kez uyandım sinirden, mideme sürekli sancılar giriyor. ama atlatacağım bunu da.. güçlü duracağım. patiyi bugün daha bir sevdim yeminle. burası olmasa sinirden kendimi şeyederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyse, üzüldüm gerçekten, çok çirkinmiş olay. ama sana şunu söyleyebilirim doğru bir tanedir.ne kadar seversen sev bu kızla muhattap olmayı, ondan haber alıp ilgilenmeyi kesmelisin.kızın kendisi emin ol bir süre sonra eski yaşamına geri döner zaten.alışmış kudurmuştan beter abi içinde varsa istediğini yap döndüremezsin o yoldan. ama asistanın eşine lütfen söyle. o kadıncağızın bunu bilmeye hakkı var. kingpin said: ailesi dağılmış özellikle bir şekilde babasız büyümüş kızlardan uzak durun abi. forumda öyle kızlar varsa özür diliyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. hayır gelmez. bunu bilir bunu söylerim... bi de şu patide bugüne kadar gördüğüm en SALAK postlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zamanında kız bana o asistandan bahsetmişti eşini falan göstermişti, ama mallık edip kadının adını önemsememiştim. şimdi fake bi hesaptan arkadaşlık önerdim herife. kabul ederse bakacam oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buraya topik açmadan önce karısına söyliyim filan diye düşünüyomuydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok hayır, ben o durumun saçmalığını ve yaşadıklarından başka birşey düşünemez haldeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence bi dur düşün herşeyi topikten çık sakin kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bisey dusunme abi, sal gitsin, yani neyini dusunuceksin bu durumun, yeni limanlara yelkenle, arkadaslarla takil, biseyler yap, hayatindan cikmis, kafandan da cikar, raadol. RAJAAADOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şükrü haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 salla yaw. kız cidden değmezmiş yani.. raadolsun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 lan demin kızı çarmıha gerelim diyodun dasaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar