Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İnkar eder abi, elimde bunların olduğunu biliyordu, nişanlımı elimden aldı şimdi de beni suçlamaya çalışıyor der. Ayrıca nasıl dava edecek, dava ederse okul da öğrenir karısı da öğrenir. Büyük düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 xaenin çok film izliyorsun abi sen. yemez onu eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Kiz baskasiyla birlikte olurken "buyse beni cok seviyo yapmamaliyim" dedi mi acep ? sanmiyorum. birakin hacim baskasini dusunmeyi. kim ne halt ettiyse ceksin ceremesini. ya da siz bilirsiniz. su son mesajindan sonra ne desek bos. Olay kız deil abi, sırf biri sana kötülük yaptı diye sen kendinden sapıp kişiliğine, karakterine ters bişiler niye yapasın? Kendinden niye nefret edesin boşu boşuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Çünkü Boston Legal'da yaşıyoruz dimi Kaan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaenin said: Abi madem adamın yediği boku açmak istemiyorsun, adamın kendisine bir mail at. Elimde kanıt var ilişkinize dair, okula gösterirsem hayatın biter, o yüzden ya kendin istifanı verirsin ya da ben elimdeki mailleri karına ve okul idaresine bildiririm de, kontrolü eline al, gogo blackmail. Xaenin said: İnkar eder abi, elimde bunların olduğunu biliyordu, nişanlımı elimden aldı şimdi de beni suçlamaya çalışıyor der. Ayrıca nasıl dava edecek, dava ederse okul da öğrenir karısı da öğrenir. Büyük düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Aluriel said: xaenin çok film izliyorsun abi sen. yemez onu eleman. Neden yemesin onu da söyler misin ezberden konuşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: Xaenin said: Abi madem adamın yediği boku açmak istemiyorsun, adamın kendisine bir mail at. Elimde kanıt var ilişkinize dair, okula gösterirsem hayatın biter, o yüzden ya kendin istifanı verirsin ya da ben elimdeki mailleri karına ve okul idaresine bildiririm de, kontrolü eline al, gogo blackmail. Xaenin said: İnkar eder abi, elimde bunların olduğunu biliyordu, nişanlımı elimden aldı şimdi de beni suçlamaya çalışıyor der. Ayrıca nasıl dava edecek, dava ederse okul da öğrenir karısı da öğrenir. Büyük düşün. Mail atmasın abi o zaman telefon açsın, yüz yüze konuşsun. Şurda yardımcı olmaya çalışıyoruz it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zaten 5 dakkada kurduğu senaryo yattı direk. ahahah nası öğrenicek diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Buyse said: olm üstüme gelmeyin lan. Zamanı gelince karısı duyacak rahat olun. Bir de şu var karısı bunu terk edecek bizimkine koşacak herif yine boş kalmayacak adam. Kız da oh adam sade benim oldu diyecek. Şimdi beraber olurlarsa adi bir metres olur kız. Eğer vicdani varsa biraz ki biraz var olduğunu biliyorum eninde sonunda köpek gibi pişman olacak. Kullanılıp kenara atılacak adam tarafından. Ben de destek olmayacağım. O zaman yapacağım yapacağımı. geçmiş olsun öncelikle. mantıklı bir hareket olabilir bu, çok rage'e girmemek lazım ne burada okuduklarından ne de duygularından; ama bence tepkisiz de kalmamak gerekiyor elbette. karısına aldatıldığını adama seni dava etmeyeceğini ama kızdan bundan sonra uzak durmasını kıza da okulda seni zor duruma düşürmek istemediğini söyle 3ünü de aynı yerde aynı zamanda birbirlerine haber veremeyecekleri bir şekilde topla opsiyonel olarak adamın karısına meriçlik yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi adam istifa etmez yani o sebepten. zaten buyse kendi de demiş asistan-öğrenci ilişkisinden bişey yapamıyorum diye. anca adamla karısının arasını bozar onu da zaten şu an istemiyor buyse. ileride bozmayı planlıyor kızla adamın arası açıldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi akılları pazara çıkarmışlar herkes kendininkini almış derler. Bedava gaza getirmeyin. Bu yola girip rezil olmak da var. Böyle şeyler kanaat işi. Benim elimdeki şeyler mail şu bu. Bu adam piskopat kendi yazmış derlerse gidip dava mi açayım kızın laptop un hard disk incelensin diye ergenekon gibi. Bir sakin olun hepsinin sırası gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 santaj niye etsin ki, direk gonder karisina, santajla para mi isticek adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Çünkü Boston Legal'da yaşıyoruz dimi Kaan? çünkü o buna değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ya saçmalamayın ne adamla ne de kızla muhattap olmadan halledicek işini. Şantaj falan geçin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şantaj işe yaramaz abi. adam bişey kazandırmaz. yani intikam alıyosan eğer acı istersin, kan istersin. adam istifa ederse kesmez hele ki şantaj yapıyosan hiç kesmez. anca şu olur. ya kendini öldür ya da söylüyorum herkese. bu keser ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 senin plan en güzeli şimdilik bence. ama eninde sonunda öğrensin karısı da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamin karisina yanas, sigara icen gizemli adam ol, sonra yavas yavas yaklas, meraba kucuk hanim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çok tatlısınız deme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yaptık o esprileri biraz geç kaldın, yeni mi sabah oldu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ... sonra poposuna kucuk saplaklar atip capkin bir gulusle kadini bastan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ona reddemeyeceği bi süpriz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 37 sayfa olmus lan, hepsine bakicak halim yok, liste yapin, ona gore yazalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İlk sayfaları okudum sadece, konu seks olunca yine 40 sayfa olmuş. Mutlaka ama mutlaka okul yönetimine ve karısına şikayet et, intihar falan hikaye hiç bi b.k yapamaz kız dötü yemez anca kudurur tepinir, en fazla bi süre okula gidemez belki o kadar. Böyle bir fırsatın varken, es geçersen yarın başkasına da yapar o karı akıllanmaz, hatta ilerde evleneceği insanı da kurtarmış olursun böyle bir olayın tekrarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 küçük mü olsun sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar