Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatıldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
meriç ve eve kahve çağırma konularını hatırlarsınız. Tüm bunlar benim tepkimi sınamak için bana sorulmuş. Hanımefendi bir ay önce bir asistanın altına yatmış. Hem de ben evlilik teklifi ettikten 5 gün sonra. Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. Edit bir ay önce
Mesaj tarihi:
Giydirseydin bi tane.

Once milletle yatip sonra bunu sebep gostererek ayrilmak isteyen tiplerden nefret ediyorum.

Ayrildiktan sonra ne bok yersen ye.
Mesaj tarihi:
allah düşmanımın başına vermesin. Çok bok haldeyim. Ben onun için neler düşünüyordum. O kendini nelere layık görmüş. Bir ay yüzüme baka baka yalan söylemesi en ağırı.
Mesaj tarihi:
tokat kesmezdi ben olsaydım...

hadi bi hata yapsa ertesi günü gelse böyle böyle yaptım ayrılalım dese tamam da, 1 ay çamura yatması tam kaşar işi olmuş diyorum özür dileyerek.

Haketmiyolar abicim, yüzde doksanı sevilmeyi haketmiyo.
Mesaj tarihi:
sinirlendim bağırdım çağırdım uzakta olmasa şiddet de uygulardım. Asistan evli bir de. Gidip okula yaysam ikisinin de hayatı mahvolur. Ama ne fayda olacak. Kendi pisliğinde bogulsun. Benim paramla aldığı yatak üzerinde benim yüzüğüm parmağındayken bunu yapabiliyorsa ömür boyu mutlu olamaz zaten. Allahından bulsun.
Mesaj tarihi:
Koy bi yerine rahvan gitsin.. Evlenebilirdiniz de en azından o kadar alçak deilmiş.. böyle demek kolay fln diyebilirsin de aynı hesap banada oldu daha deişik versiyonla ben böyle yapıyorum..
Mesaj tarihi:
Yalnız. Ben kızın dürüstlüğüne +rep verdim açıkçası. Tamam neticede çirkin bir insanmış onda hepimiz hemfikiriz herhalde.

Ama çoğu kız (mı diyeyim insan mı diyeyim bilemedim) zaten ayrılmayı kafasına koyunca "ayrılalım" demek yerine karşısındaki insanı kendinden soğutmaya çalışır. Sen ayrılırsan sonra pişman olursun kafasını yaşıyor çoğu insan yani. Bıktırayım o benden ayrılsın diyor.

En azından kız bunu açık açık söylemiş. Çoğu kişi yapmaz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...