Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 meriç ve eve kahve çağırma konularını hatırlarsınız. Tüm bunlar benim tepkimi sınamak için bana sorulmuş. Hanımefendi bir ay önce bir asistanın altına yatmış. Hem de ben evlilik teklifi ettikten 5 gün sonra. Bir ay da türlü sorunlar çıkararak bunu söylemeden ayrılmaya uğraşmış. Bugün itiraf etti. Edit bir ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o mu teklif etti ? sonra da aldattı mı? metin ol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oha bide evlenseniz... ben buyseyi hep kız sanıyodum, buse tarzı, hayallerim yıkıldı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sen ne yaptın, tepkin ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 boşver aşifteymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o.O geçmiş olsun denir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Giydirseydin bi tane. Once milletle yatip sonra bunu sebep gostererek ayrilmak isteyen tiplerden nefret ediyorum. Ayrildiktan sonra ne bok yersen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 allah düşmanımın başına vermesin. Çok bok haldeyim. Ben onun için neler düşünüyordum. O kendini nelere layık görmüş. Bir ay yüzüme baka baka yalan söylemesi en ağırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ama git yazıklar olsun diyip bi tokat at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Of çok fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu bağyan kesim hakkaten adamı öldürür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tokat kesmezdi ben olsaydım... hadi bi hata yapsa ertesi günü gelse böyle böyle yaptım ayrılalım dese tamam da, 1 ay çamura yatması tam kaşar işi olmuş diyorum özür dileyerek. Haketmiyolar abicim, yüzde doksanı sevilmeyi haketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hay agzin bal yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sinirlendim bağırdım çağırdım uzakta olmasa şiddet de uygulardım. Asistan evli bir de. Gidip okula yaysam ikisinin de hayatı mahvolur. Ama ne fayda olacak. Kendi pisliğinde bogulsun. Benim paramla aldığı yatak üzerinde benim yüzüğüm parmağındayken bunu yapabiliyorsa ömür boyu mutlu olamaz zaten. Allahından bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 git yay bence rezil olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 git yay okula direk. pisliğie pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi şekilde ona zarar ver başka türlü rahatlayamassın, içine atarsan da sana daha çok zararı olur. Fiziksel zarardan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi hakkaten gidip yaymazsan ayıp bence. intikam pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gidip ben bile yayabilirim istersen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Koy bi yerine rahvan gitsin.. Evlenebilirdiniz de en azından o kadar alçak deilmiş.. böyle demek kolay fln diyebilirsin de aynı hesap banada oldu daha deişik versiyonla ben böyle yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yay diyenlere katılıyorum en azından ben öyle yapardım geçmiş olsun bi de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yalnız. Ben kızın dürüstlüğüne +rep verdim açıkçası. Tamam neticede çirkin bir insanmış onda hepimiz hemfikiriz herhalde. Ama çoğu kız (mı diyeyim insan mı diyeyim bilemedim) zaten ayrılmayı kafasına koyunca "ayrılalım" demek yerine karşısındaki insanı kendinden soğutmaya çalışır. Sen ayrılırsan sonra pişman olursun kafasını yaşıyor çoğu insan yani. Bıktırayım o benden ayrılsın diyor. En azından kız bunu açık açık söylemiş. Çoğu kişi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence de git yay sen yapamam diyorsan patilere bırak bu işi biz yapalım valla ben bile sinirlendim sabah sabah .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1) okula yay 2) adam karısıyla boşansın 3) senin garı vicdan azabı çeksin/herifle kavga etsin 4) ???? 5) PROFIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar