Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Şaka gibi 3 maçlık bir ceza geldi diyarbakıra. verilen para cezasını da bi şirket her ay sskya falan ödüyordur herhalde. adamlar öldürmeye yaralamaya gelmişler bizim sulu maçtan daha az ceza alıp gidiyorlar. tam metin ve ayrıntı için http://www.ntvmsnbc.com/id/25068243/ (çok baktım göremedim topik neyim varsa affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sora neden tribun teroru var neden olaylar cıkıo diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben linke bakmadımda hükmen bursa galip geldimi onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 onu salı günü federasyon açıklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tribün terörü demişken, Bursa hafta arası da kasımpaşa da olay çıkardı. Beşiktaş ile zaten kavgalılar, bu hafta kasımpaşa, diyarbakır vs. Yalnız bu verilerden değil bursa taraftarını tanıdığım için konuşuyorum, tek taraflı düşünmemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamlar fanatik. takıma karşı saldırı var. kalkıpta istiklal marşına, hakeme saldırı yok. sonuçta yeri geliyo her takımın taraftarı bursa taraftarı gibi olay çıkartabiliyo. ama kimse istiklal marşı okunurken olay çıkarmıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yahu tamam da neden bursa maçında oluyor bunlar? ntv de izledim, kendilerini yenen denizli taraftarını alkışlarla uğurlamış diyarbakır taraftarı, iki hafta öncesinden bahsediyoruz. Daha önceki bir diyarbakır maçında yine bu tarz bir muhabbet (pkk dışarı vs) olmuştu, ben o maçtaydım ve işin kötüsü bursa taraftarı bunu doğudan gelen birçok takıma yapıyor. bu ilk değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bursa faşist biraz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet bursa tutucu bir yerdir orası ayrı ama taraftar grubu texas faşistin önde gidenidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 en güzelini yapıyolar. bursalıları sevmem ama bi tek taraftarının bu tutumunu destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kendine texas diyen grup fasist olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ah, goztepem bi cikamadin su super lige. lige ghuzur ve irfan getirmek adina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 calimero said: yahu tamam da neden bursa maçında oluyor bunlar? ntv de izledim, kendilerini yenen denizli taraftarını alkışlarla uğurlamış diyarbakır taraftarı, iki hafta öncesinden bahsediyoruz. Daha önceki bir diyarbakır maçında yine bu tarz bir muhabbet (pkk dışarı vs) olmuştu, ben o maçtaydım ve işin kötüsü bursa taraftarı bunu doğudan gelen birçok takıma yapıyor. bu ilk değil yani... "Biz bir şey yapmadık biz centilmeniz onlar olay çıkardı" diyorlardı ilk maçtan sonra, madem öyle bu maçta da centilmenlik dersi verselerdi? "Sizden çok daha ayıyız biz röööö" diye dalmak bahane mi yani, şimdi iki takımdan biri küme düşene kadar senede 2 defa iç savaş mı izleyelim? Cezalar da süper hakkaten, FB-GS derbilerine bile 5-6 maç verildiği oluyor, maç tatil olacak kadar olay çıkmış 3 maç ceza vermişler. Yüzsüz hayvan herifler de "bizce çok fazla, Tahkim'de hakkımızı arıycaz sonuna kadar" demiş utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 su şişesi sidik torbası atana 6 maç ceza veriyosan , taş atana ne diye 3 maç ceza verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: en güzelini yapıyolar. bursalıları sevmem ama bi tek taraftarının bu tutumunu destekliyorum. haklısın EN GÜZELİ. Bunu yapmak lazım... töbe töbe bişey dicem şimdi, ban da manda değilim, kızdığım adamlara benzicem diye bişey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Federasyon neye dayanarak böyle hafif bir ceza vermiş ilginç sadece istiklal marşını ıslıklamak büyük bir ceza gerektirir. Bunun yanında stad'a kesici ve delici aletler sokmanında büyük bir ceza alması gerekir. Ancak Diyarbakır'a verilen ceza hakikaten ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 diğer başlığa yazamamıştım ama şunu hala anlamıyorlar. Diyarbakır taraftarının bu pkk söylemleri yüzünden sabrı filan kalmadı. geçen seferde 1. ligdeyken fener maçında filan olmuştu buna benzer olaylar (diyarbakırdaki maçta). Adamlara pkk'sınız dediğiniz an galyana geliolar. her kürt pkk yandaşımı olmak zorunda anlamıorm. Futbola siyaseti karıştırıp bu duruma getirenler almalı asıl cezayı. diyarbakırı savunmuyorum. bu tepki saçmalık tabiki. istiklal marşınında ıslıklanmasından bence ceza daha fazla olmalıydı. yalnız ziya doğan istifa ederken baya bişey demişti. hayatımda hiç bu kadar zor ortamda çalışmamıştım filan diye. ama cezada işte onlarda bu konudan mağdur diye az heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istiklal marsini isliklayan takima en az bi sene taraftarsiz oynamam cezasi vermeyen fedarasyonun suratina tukuriyim ben diyarbakirlilar az yapti cunku bi dahaki tartismada futbolucu otobuslerine law silahi felan atsinlar belki o zaman dusunulur 5 6 mac ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 federasyonu birak devlet bisey yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 türkiyede stadda adam öldürüldüğünde bile 3 maç ceza verildi , ona göre de fazla o zaman ? tartışmaya gerek yok bence daha fazla ceza verilmiş gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne demek tartışmaya gerek yok sebep her ne olursa olsun istiklal marşını ıslıklamış bunlar.stadta adam ölür, 2 kişi tartışır birisi emaneti sokmuştur içeri öldürür,kişileri bağlar olay.Toplu bi hareket söz konusu olmaz, ama iş tüm stadın istiklal marşını ıslıklamasına gelirse, stada atılan koca koca taşlara gelirse topluluk halinde yapılan bi harekettir.Buna karşı verilen 3 maçlık ceza da şaka gibidir.Ayrıca ilk olayı diil diyarbakırın bu, kaç sene önce bilmiyorum inönüdeyken istiklal marşını yine ıslıkladılar saygı duruşşunu yine bozdu bu adamlar.Üstelik bukez kendilerine karşı en ufak kışkırtma yoktu.Yani bunları daha önce de yaptı bu adamlar,yine yapıcaklar, ama tüm stadın nerdeyse bu adamlara destek vermesi aşşağılık bi durum.Son olarak istiklal marşı ıslıklanabilcek yuhalanabilcek bi marş diildir.Diyarbakırsporlu futbolculara üzüldüm ben çok güzel mücadele veriyodu bu adamlar.Boşa gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben birşeyi anlamadım maç ne olucak son 73 dk oynanacak mı? yoksa hükmen mi bitti 3-0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 haftaya açıklanacakmış işin o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu maç tekrarlanır sıkmadı buzukleri daha ağır ceza vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar