Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 fight diye bi oyun gelicek.bence o iyi olur.virtua tenis cıktıgında güzel olur.suan öyle çok güzel denilcek oyun yok bence.bende o yuzden almadım move Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sports champion içinde masa tenisi, voleybol, frizbi, gladiator duel, bocce ve okçuluk var. masa tenisi çok zevkli. karşılıklı arkadaşla oynamak daha zevkli. okçuluk inanılmaz yoruyor. ama arkadaşla zamana karşı oynamak çok zevkli. 1:1 tracking çok başarılı kesinlikle. arkadaşınız varsa oynayacak gerçekten çok zevk alırsınız sırf masa tenisiyle bile. killzone 3 , socom, the fight gelecek 1-2 ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 getirisi derken ne tür bir eğlence sağlayacak yani merak ettiğim kısmı o. para vermeye neden değsin nası oyun yapmayı planlıyolar bununla uyumlu. heavy rain gördüm de çok saçma yani zaten gamepad ile herşey rahatlıkla yapılabiliyordu biraz değişmiş gamepad yukarı aşağı sallamak yerine elimizi sallıyoruz. eğer öyle olacaksa gereksiz alet. yaratıcı fikirler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://i55.tinypic.com/25oufb8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 off heyecan yaptım =), fanmade mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 orası muallak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 fanmade ama illa yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 olm ehueuhe kinect'i elestirip 3 senelik teknolojiyi ovenler var lan bu forumda. nasil bi yenilik getiriyo move tam olarak ben goremiyorum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 derinlik var iste, benim anladigim o. tabi kinectin eyetoyun ustune ne yenilik getirdigi ayri bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 PS2 EyeToy 2003 yılında satışa başladı. http://www.youtube.com/watch?v=G_HlyKQt_fE http://www.youtube.com/watch?v=au3UJHItYgc bunlarda 2003 yılının cep telefonları http://www.mobiledia.com/phones/date/q1-2003.html http://www.mobiledia.com/phones/images/nokia/3650_small.jpg http://www.mobiledia.com/phones/images/nokia/8910i_small.jpg http://www.mobiledia.com/phones/images/samsung/sgh-s300_small.jpg zaman akıp gidiyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hhahaha sona jeremy'nin şarkısını koymuşlar yav. o değil de çok tuhaf işler dönüyor. xbox, playstation'dan eyetoy'u çalıyor "mucize alet" diye lanse ediyor. playstation ise wii'den kumandayı çalıyor "daha önce yapılmamış bir cihaz ürettik" felan diyor. hayır tamam geliştirdikleri yönler vardır da, böyle tuhaf bir hadiseye gitmiş olmaları saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 500m $ reklamla micro genius ı bile yeniden sattırırsın be adamlara yeni bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ps Move Wii piyasaya sürüldükten sonra ondan çalınmış gibi bir yanlış bilgi var ama Ps Move Eyetoy ile birlikte 2001 yılına kadar gidiyor. Ortada çalıp çırpma gibi birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 boyle konularda "calmis" cok vasifsiz bir laf, lafi edenin de soylediginin pek degeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 peki. kinect dediğin gibi ilk defa yapılan bişi. aletsiz kontröl felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi eyetoy ile kinect ayni sey diyen adamla ben oturup teknoloji tartismam kusura bakmayin. move icin de calmislar demedim, yeni bisey getirmiyo dedim, gercekten de getirmiyor, kendinize de yirtsaniz ps ps diye degismiyo yani su olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dun microsoft geldi bizim workshop'a, kinect hakketen dedikleri gibi calisacaksa muthis bir teknoloji, tracking konusunda devrim demektir. ha orda gosterdikleri gibi calisir mi gorcez. yalniz sinir oldum ms'in turkiyedeki adamlarina, lan yazilim muh 4.sinif ogrencileriyiz hepimiz, adam html5'i anlatiyordu ie9 soyle guzel boyle mukemmel diye, fail oldu tabi sonra ie9 canli canli :D, ama biz teknik spesifikasyon beklerken adam ay cok teknik konustum biraz basit konusayim dedi. teknik dedigi de html5i cumle icinde kullanmis olmasi. normal insana sunum yapar gibi sunum yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 PS Move biz bir ilkiz diye piyasaya çıkmadı. piyasada bulunan en iyi 1:1 tracking i biz yapıyoruz diye çıktı. Ve evet en iyi 1:1 tracking i 3D ortamda sorunsuzca 0 lag ile yapıyor. Kinect ile Eyetoy arasında tabi fark var ama Kinect de yeni birşey getirmiyor senin bakış açına göre. Ama teknik özellikleri tabi eyetoy a göre çok üstün. İşini daha iyi yapıyor. Altında yatan teknoloji çok daha iyi ve yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Az önce starter pack aldım da, kötü mü aptım iyi mi sizce? Killzone 3 Move edition ile kazandı beni de, böyle başka oyunlar da çıkar di mi? Wii gibi kolpa çocuk oyunlarına kalmayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fight move ve virtua tenis cıkınca alıcam ben kz 3 ün cıkmasınada var ztn byaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Move editionlar pahalı olur bi de şimdi sdfsf neyse aldık artık, onları da alırız. Düzgün oyun yok diye wii'yi yollamıştım da killzone, fight, tennis falan güzel olur diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Tepesindeki ışık hep pembe yanıyo ya onun rengi değiştirilmiyo mu? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gençler son durum nedir kim hangi oyunu falan oynuyor nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sports champions table tennis oynuyorum ve bana yetiyor. 2 arkadaş takılıyoruz haftada 3-4 kere. inanılmaz zevkli oluyor. 1 saat kadar oynayıp kan-ter içinde kaldığımız oldu. ama şu anda move öyle alıp her move edition oyunla inanılmaz zevk alarak oynayabileceğiniz durumda değil. Ama benim için masa tenisi bile yeterli. Hani ben verdiğim paraya acımadım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar