Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7JROOEx236k&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=YByYPCdGN9M&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tipi hala degismemis mi bunun. it feels just like it should tam oturmus videoya ve konsepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fleshlight+nintendo wii / 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 millet çakma wiimote diyor ama iş yapacak bu. gerçi yapmama gibi bir olasığı da yok zaten bi dünya ps3 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şu wandın üzerinde olan ampul olmasa dizaynı gayet güzel esasında. maksat ele oturması zaten. ama o ampul çok kötü be. wii nin yapabileceği herşeyi yapacak gibi duruyor. e bunun üzerine görüntü kalitesi ve adam gibi oyunların adam gibi görüntüyle oynanma ihtimali var. yani bir fps oyununu bunla oynamak gayet zevkli olur. kılıç kalkanlı bi oyun vardı videoda mesela. o tarz oyunlar zevkli olur. daha ne olsun. zaten bir sürü bundle packle satacaklar bunu. said: New games Sony Computer Entertainment Worldwide Studios will release a total of 20 games compatible with the PlayStation Move before April 2011.[1] Currently a number of games have been announced to include support for PlayStation Move, including:[11] * Ape Escape (working title) * Champions of Time (working title) * Eccentric Slider (working title) * Echochrome 2 (working title) * Motion Fighter (working title) * Move Party * Sing and Draw (working title) * Sports Champions * SOCOM 4 (working title) * The Lord of the Rings: Aragorn's Quest * The Shoot (working title) * Tiger Woods PGA Tour 11[30] * Tower (working title) * TV Superstars * Under Siege[31] [edit] Existing games In addition, support for PlayStation Move will be added through software updates to various other titles: * LittleBigPlanet[32] * Pain * Flower * Hustle Kings * High Velocity Bowling * EyePet[11] * Resident Evil 5: Alternative Edition.[33] neredeyse bütün büyük oyun firmalarıda oyunlarda PS Move u destekleyeceklerini açıklamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cok basarılı aslında alet, videolarını izledim, bayagı iyi calısıyor, socom'da biraz takılmalar vardı, ama o da oyun alpha'mıymıs neymis ondan sanırım, masa tenisi ve move party bayagı zevkliydi mesela, dovus de hos... ign'den bakın tum videolarına: http://media.ps3.ign.com/media/064/064973/vids_1.html http://media.ps3.ign.com/media/064/064975/vids_1.html http://media.ps3.ign.com/media/033/033583/vids_1.html http://media.ps3.ign.com/media/019/019332/vids_1.html http://media.ps3.ign.com/media/033/033580/vids_1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ps move birde wii remotelara göre daha duyarlı olacak deniyor. Yani bilmiyorum Wii Remote'ların üstüne koyarsa Nintendo zor anlar yaşabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 software update ile eski oyunlara destek verebilmesi muhteşem bir olay. demon's souls a gelse direk ıslatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tutmicak asla, natalin patlicak olma sebebiyle ayni bunun patlicak olma sebebi 100$ dan satiyrolarmis bide, oyunlara 20$ den bundle larlarsa belkide ihh imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 100 dolara bir oyun ve kamera dahil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 eski lightgunların teknolojisine göre mi çalışıyor bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bence wii'den falan cok daha fazla başarılı olcaktır. en azından kullanım açısından. wii'nin satışına falan ulaşması imkansız tabiki ama en azından super grafikli oyunlarda cok cok daha zevkli olur bole bişi. ayrıca klasik lafıda ediyim "star wars oyunu super gider bunla yeaa" asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ps3te fps oynamak benim icin bi izdirap, ve bu yuzden fps oyun almiyorum kesinlikle. mouselar bile 90 dolarken, eger fps oynamamis PC rahatligina getiricekse hem bu aleti hem de butun fps oyunlarini alirim. bu yuzden de kesinlikle mantikli bi icat diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sintisyzer said: ps3te fps oynamak benim icin bi izdirap, ve bu yuzden fps oyun almiyorum kesinlikle. mouselar bile 90 dolarken, eger fps oynamamis PC rahatligina getiricekse hem bu aleti hem de butun fps oyunlarini alirim. bu yuzden de kesinlikle mantikli bi icat diye dusunuyorum aynen +1 bunu yazmayı unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şu Wii'ye niye paso çocuk oyunları yapıyorlar? abuk subuk kutudan grafikler, saçma sapan pembe unicornların yaşadığı gökkuşaklarının uçuştuğu atmosferler falan. Oyunlar niye hep zeka oyunları tarzında? Adam gibi bir FPS yapsalar wii controllerıyla kontrol edilse adamın kolu falan fena mı olur? salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar. çünkü eşşeğin ziki koymayın pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 -düşük maliyet ve zaman. -daha yüksek satış (daha kalabalık hedef kitle) ama ps3'te böyle olmayacak işte zaten ps3 sahipleri normal oyuncu. wii'deki gibi kızların ve her yaştan insan bolluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Xenocide said: şu Wii'ye niye paso çocuk oyunları yapıyorlar? abuk subuk kutudan grafikler, saçma sapan pembe unicornların yaşadığı gökkuşaklarının uçuştuğu atmosferler falan. Oyunlar niye hep zeka oyunları tarzında? Adam gibi bir FPS yapsalar wii controllerıyla kontrol edilse adamın kolu falan fena mı olur? salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar. çünkü eşşeğin ziki koymayın pl0x cunku cocuklar ve kadınlar dısındki asil konsolcu kitleyi ps3 ele gecirmis durumda :P bosuna ugrasmiyo arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 razzRaziel said: ama ps3'te böyle olmayacak işte zaten ps3 sahipleri normal oyuncu. wii'deki gibi kızların ve her yaştan insan bolluğu yok. shoot. okumadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 razzRaziel said: -düşük maliyet ve zaman. -daha yüksek satış (daha kalabalık hedef kitle) ama ps3'te böyle olmayacak işte zaten ps3 sahipleri normal oyuncu. wii'deki gibi kızların ve her yaştan insan bolluğu yok. ve şimdi nintendo'nun kabul ettiği bir gerçek daha var bunların yanı sıra o da wii'nin donanımsal özeliklerinin ps3 ve xbox 360 ile mücadele edebilecek seviyede olmaması, çağın oyun konsollarının gerisinde bir grafik kalitesi vs. olmasını lehine çeviren nintendo bu tarz oyunlarla hep kendine bir kitle yaratıp o kitleden geçimini sağlıyor hemde belirli bir çizgide ilerleyip kalitesini bozmuyor. Adamlar nasılsa istedikleri kadar satıyorlar ve yanlış hatırlamıyorsam 1 Ocak 2010'dan itibaren dünyada en çok satan oyun konsolu Wii ki yani bu adamların ne kadar başarılı bir politika izlediklerini gösteriyor. O yüzden Nintendo rlz, her şekilde her zaman Türk pazarına resmen ilk giren oyun şirketi olduğu için ayrı bir sempatimde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xenocide said: şu Wii'ye niye paso çocuk oyunları yapıyorlar? abuk subuk kutudan grafikler, saçma sapan pembe unicornların yaşadığı gökkuşaklarının uçuştuğu atmosferler falan. Oyunlar niye hep zeka oyunları tarzında? Adam gibi bir FPS yapsalar wii controllerıyla kontrol edilse adamın kolu falan fena mı olur? salak yemin ediyorum gerizekalı bunlar. çünkü eşşeğin ziki koymayın pl0x metroid var gelmsi gecmis en hardcore oyun serilerinden biri nintendo casuala acildi acilmasinada mantigini kavriyamadilar isin casual (casualdan kasit isi gucu olan ama oyun delisi olan bu forumun %90 i degilde, normalde omrunde oyunlarla alakasi olmayip arada oynarim diyen insanlar) gaming cok karli degil casual oyuncu profili normal bir oyuncu kadar harcama yapmiyor, daha secici oluyor ve reklam tesiri altinda cok kaliyor atiyorum simdi kis olimpiyatlari var diye 20 tane kis olimpiyati temali vasatin alti oyun cikti, normal oyuncu bunlara zaten dokunmiycak, e casual bir adamada 20 yi gectim 2 farkli kis olimpiyati oyunu satamassin birde oyunlarin herbiri birbirinden kotu ve ozensiz olunca nintendo bu jenerasyonun shovelware sampiyonu oluyor wii de nintendonun kendi cikardigi oyunlarin hepsi cok iyi, wiimote u cok iyi kullaniyor cart curtta nintendo senede 5-6 oyun anca cikartabiliyor, 3rd partyde shovelware dolu olunca oyun satislari komik oluyor iste boyle sony yaparsa olur diye bisey yok, bundle lasalar bile su anki konsol sahiplerinin tamamina bu zimbirti dagitilmadigi surece oyun yapimcilari yanasmazlar bu devirde wii den port birkac oyun gelir (yarisida showelware olur lol) o kadar hani sixaxis vardi hatirliyormusunuz? konsolla beraber gelmesine ragmen kac oyun kullandi bunu? birkac exclusive oyun cross platform destegi ve port oyunlar cagi yuzunden yalan oldu gitti, simdi kotik yeni modern warfare cikarsa inaniyormusunuz ps3 e bu zimbirti destekli bir oyun, iksboksa natal destekli bir versiyon birde ustune normal PC versiyonu hazirliycak? anca el bombasi atma gibi bi bonsu filan koyarlar oynanisi cok etkilemiyen yallah wii de cogu oyun kullnmiyro bile wiimote u, klasik kontrolor semasinda oyniyorsun firmalar ugrasmadigi icin wii nin oyun satislarinin dusuk olmasinin sebebi grafik manyagi turk gencimizin sandigi gibi dandik donanim degil, cikan on wii oyunundan sadece bir tanesi oynanabilir durumda oda vasatin ustu oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 wiiye oyun yapmak daha basit ve masrafsiz galiba, o yuzden eline klavyeyi alan oyun yapiyo gibi, viktorun dedigi gibi cok fazla sacma sapan oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oyle olsa ıyı koskoca ubısoft ıflasın esıgıne geldı wii yuzunden casual platform, psıkopat sattı bırsuru oyun zevkı olmıyan ınsan ve kızlar aldı dıye gozlerı parladı butun yatırımı wiiye yaptılar bir imagine serısı var hele off, showelware ın temsılcısı dırek imagine at binicisi imagine ılk makyaj imagine gizli gunlugum imagine kızlar gurubu imagine su ictım gıbı salak salak 50-60 oyun surduler pıyasaya, maliyetini bile cıkaramadılar aa bu serı cok guzel her bırınden alıyım dıyen kız yok cunkı dunyada, ayda yılda bıtane random alıyor gerı kalan parayı kıyafete fılan harcıyor adamaların hedef kıtlesı olan kızlar maınstream kız oyuncuya satma sansı yok bunu, erkek oyuncuya zaten satamaz hedef kıtlede boyle olunca marketlerde kurekle ındırım sepetıne yıgılıyorlar sımdı en son pısmanız, xbox ve ps3 e agırlık verıcez seklınde brı acıklama geldı bıde utanmadan wiide umdugumuzu bulamadık demısler wii nin ıslemcı gucu ısterse 4 ps3 gucunde olsun genede satamıyıcaktıkı o dandık oyunlar, bu jenerasyon en cok satan oyunlar ıse wii den cıkıyor nedense ve nedense hepsınde nıntendonun kendı oyunu sony ve mırosoftun bu sacmalıkların pesınden gıtmesı ıse cok cok cok daha komık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 işte hedef olarak casualları seçmesini anlayamıyorum bende. tamam masraflıdır illaki tam remote controllü oyun yapmak ancak gamer denen kitlenin yıllardır hayalidir, "yönettiğim karakterin kontrolü tamamen bende olsun" der. Ben kendi adıma isterdim böyle birşey. Wii ilk duyurulduğunda falan baya heyecanlanmıştım beklentilerim yüksekti şimdi haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iste wii remote hariketleri 1 e 1 algiliyamiyor, cikan wiimote kullanan oyunlarin cogunda bildigin saga sola rastgele salliyorsun (en adam gibi metroid kullandi, cikarsa zelda kullanir) wii motion plus geldi bu ise cagre icin ancak natal ve sony nin cakama wii mote u ile ayn isebeplerden tutmadi hem ucuz bisi motion plus, hem hap kadar bundle lamasi cok rahat hemde yeni satilan konsollarla vermeye basladilar buna ragmen yapimcilar yanasmadi bunu kullanan oyun yapmaya, birinci elden nintendo yapicak o oyunlari gene zaten bayada zor bire bir wiimote kullanan oyun yapmak, isin kilici filan birazda ondan yanasan yok ucuza dandik oyun yapip casuallara kekleyebilicekken niye calisip ugrasiyim diyor firmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar