Regalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 auto aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aim acmis gavat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aimbot herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gelsin bad company 2'de kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Benelli alasım geldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 söylemesi ayıp ben de atıyorum böyle bu kadar abartı değil ama trap işte normali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu adamin guinness rekoru yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 attığını vuruyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oha lan. fake direk. silah ve zımbırtılar arasında bulutut bağlantı var tetiği çekince pat pat patlıyo zımbrıtılar. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 wanted gibi adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya attığı tabletlere torpil felan bağlamıştır. Böyle ateş etmek mi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi sıktığı şey mermi değil ki adamın. saçma sıkıyor ve sıkınca dağılıyo zaten. elbette vuracaktır diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vardır bi hilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kozalak said: abi sıktığı şey mermi değil ki adamın. saçma sıkıyor ve sıkınca dağılıyo zaten. elbette vuracaktır diye düşünüyorum ben. ahauah bir türk olarak bunu yazmaya geldim fakat yazılmış evet sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kozalak said: abi sıktığı şey mermi değil ki adamın. saçma sıkıyor ve sıkınca dağılıyo zaten. elbette vuracaktır diye düşünüyorum ben. saçma da olsa eline silahı alanın yapabileceği bir şey değil yaptığı, ama çok imba da değil yani katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 saçma olsa attığında 2 tane falan vurur. ben de öyle düşndüm ilk başta. adam tek tek vuruyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 saçma ama 2 tane vuracak kadar saçılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kovandan kovana fark var. kiminin saçmaları az dağılır, kiminin çok dağılır. mesela ördek avlarken kullanacağın kovanın dağılması iyidir ihtimali artırır ama domuz vurmaya kalktığında dağılan saçma domuza etki etmez çok. yamulmuyosam böyleydi. burda kullanılan saçmalar da pek dağılmayan saçamlar diye düşünüyorum. elbette adam iyi ama ohaha ibmalık bir durum yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vhysoS2DC8M aim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 al ozaman sana sarah connor http://www.youtube.com/watch?v=FRgYtp3HfvY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kozalak said: kovandan kovana fark var. kiminin saçmaları az dağılır, kiminin çok dağılır. mesela ördek avlarken kullanacağın kovanın dağılması iyidir ihtimali artırır ama domuz vurmaya kalktığında dağılan saçma domuza etki etmez çok. yamulmuyosam böyleydi. burda kullanılan saçmalar da pek dağılmayan saçamlar diye düşünüyorum. elbette adam iyi ama ohaha ibmalık bir durum yok. :D domuza saçma atmıyorlar bildiğim kadarıyla, tek çekirdekli fişekler var. halk arasında domdom kurşunu diyorlar ama asıl adını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aha domuza bunu atıyolar http://img77.imageshack.us/img77/557/dsc00832vt9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 mani said: al ozaman sana sarah connor http://www.youtube.com/watch?v=FRgYtp3HfvY&feature=related eeh be gülüm de yi öle narin narin tutarsan geri teper tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar