Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bugün pek televizyon izleyemediğimden göremedim, diğer kanallarda da yayınlanıyor mu bilemem fakat NTV'de God of War 3'ün reklamı Türkçe olarak yayınlanmaya başlamış :) Çok sevindim nedense, şuan televizyon açacak durumda olamadığımdan reklamları vs. takip edemeyecem fakat bir Türk kanalında bir oyunun, bu oyununda God of War 3 olması ve reklamını TV'de görmek sevindirici bir gelişme, daha önce NFS: Shift'in 4-5 saniyelik bir reklamı yayınlanmış fakat GoW3 reklamı bayağı uzunmuş. Neyse işte, metrolarda ve otobüs duraklarında da afişleri asılmış falan oyunun hehe harika ya, adamlar her yerde her şekilde reklam yapmaya başladılar. Sevindim kısacası evet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QE43RuyjY5A şu reklam, türkçe olarak sansür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 işin ilginci bugun kanyonda her yerde GOD OF WAR 3 panoları outdoor reklamları vardı, asansörlerde bile vardı. ii baya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Reklama yapilan yatirima yazik dicektim ama ps3 neticede ille orcin alinicak, aferin dagitimci firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 güzelmiş ama tvlerimizin yorumcuları god of war diye bir illet sardı kafa koparmalar kan gövdeyi götürüyor çocuklarımız reröreğhaaaaa diye başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya bir arkadaşın dediğine göre god of war 3 Türkiye'de Sony mağazalarında 99TL'den satılacakmış. Şu reklamları ve yatırımı düşününce adamların böyle birşey yapması hiç saçma gelmiyor. Avrupa ile aynı zamanda 17 Mart'ta piyasaya girecekmiş işte Spotçular 110TL fiyat biçmişlerdi mesela, onların işlerini feci batırır bu hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vay be tee 5 sene önce avrupa'da görmüştüm gta reklamı panoda da çok şaşırmıştım vay anasını diye anca bakalım yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 birde satışlar iyi olursa bundan sonra çıkacak ps3 exclusive oyunlarını da bu şekilde getirir mi sony acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya aşırı beklenen bir oyun da ondan. mw2'nin de olabilirdi ama kasmamışlar demek ki. gow3'ün rekor kırma gibi bir beklentisi var ve reklam açısından ellerinden geleni yapıyorlar bence. bir de korsan diye bir olayı olmaması da etkili tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 alman kanallarında göryordum oyun reklamlarını özeniyordum. vay anasını be. o günler de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 zaten şu gow3'e yapılan reklamlar yani, çok başarılı ya yok şu sahne sızdı, yok şu sahneyi oynadılar çektiler falan diye oyun içi görüntüleri basıp insanları meraklandırıyorlar iyice, en son seks sahnesini bile paylaştı adamlar millet abaza gibi atladılar OHA SÜPER diye çok çok başarılı bir reklam kampanyası yürütüyor sony tüm dünyada, Kratos'un hikayesi son bulacak büyük ihtimal ve seriye bir süre ara verilebilir bu yüzden, adamlar iyi hazırlık yapıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rdUOgFwC6aA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bir üstümdeki reklam çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 geç olsun güç olmasın darth kötik namussuzu nba finallerine mw2 reklamı sokmuştu http://img97.imageshack.us/img97/363/1267548069622.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bence çok güzel bir gelişme :) benim çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 FIFA 10'un da reklamları olmuştu televizyonda, ama kısa versiyonu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Acaba bizim nippn da ne kadar olucak bunun fiyati kac yen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 her yerde ps3 reklamlarıda var.iett duraklarında felan bazen tv dede ps3 reklamları veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 17'si akşamı satışa sunuluyor GoW3 Sony dükkanlarında, 130 TL olacakmış fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 geçen sezon başı Lazio'nun göğüs reklamı PES2009 olduktan sonra tv reklamları falan hikaye artık bana göre. hatta daha etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 100 olsa direk alırdım da 13 meeh shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yanlız bu oyun cıkınca herhalde 250 TL falan olur TR'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 niye psde var abi bu oyun offff pcye çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Xaero said: Yanlız bu oyun cıkınca herhalde 250 TL falan olur TR'de Aral 180'e verecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aral her yeni çıkan ps3 oyununu 180 e kaklıyor. ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar