Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyonda God of War 3 Reklamı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bugün pek televizyon izleyemediğimden göremedim, diğer kanallarda da yayınlanıyor mu bilemem fakat NTV'de God of War 3'ün reklamı Türkçe olarak yayınlanmaya başlamış :)

Çok sevindim nedense, şuan televizyon açacak durumda olamadığımdan reklamları vs. takip edemeyecem fakat bir Türk kanalında bir oyunun, bu oyununda God of War 3 olması ve reklamını TV'de görmek sevindirici bir gelişme,

daha önce NFS: Shift'in 4-5 saniyelik bir reklamı yayınlanmış fakat GoW3 reklamı bayağı uzunmuş.

Neyse işte, metrolarda ve otobüs duraklarında da afişleri asılmış falan oyunun hehe harika ya, adamlar her yerde her şekilde reklam yapmaya başladılar.

Sevindim kısacası evet,
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir arkadaşın dediğine göre god of war 3 Türkiye'de Sony mağazalarında 99TL'den satılacakmış.

Şu reklamları ve yatırımı düşününce adamların böyle birşey yapması hiç saçma gelmiyor. Avrupa ile aynı zamanda 17 Mart'ta piyasaya girecekmiş işte

Spotçular 110TL fiyat biçmişlerdi mesela, onların işlerini feci batırır bu hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten şu gow3'e yapılan reklamlar yani, çok başarılı ya

yok şu sahne sızdı, yok şu sahneyi oynadılar çektiler falan diye oyun içi görüntüleri basıp insanları meraklandırıyorlar iyice, en son seks sahnesini bile paylaştı adamlar millet abaza gibi atladılar OHA SÜPER diye

çok çok başarılı bir reklam kampanyası yürütüyor sony tüm dünyada, Kratos'un hikayesi son bulacak büyük ihtimal ve seriye bir süre ara verilebilir bu yüzden, adamlar iyi hazırlık yapıyorlar işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...