walkie Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 v1 yayınlanmış. Tam bakamadım ama Iron Man ve Hakuouki: Shinsengumi Kitan ilk dikkatimi çeken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bahar ayları sağlam action geçicek, mazeme bol bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 son birkaç mevsim çok silik geçti, biraz daha ilgi çekici birşeyler varmış gibi görünüyor. iron man'i merak ettim ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Arakawa Under the Bridge, RAINBOW, Heroman ve Angel Beats bakınırım ilk aşamada. Bol da ecchi var gerçi. KissxSis ftw asfjhaksf Edit: Hakuouki de güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gonzo sf ile kendini kurtarabilecek mi acep trailerinde pek iş yok idi. en azından baya anime var bu dönem elbet 4-5 tane güzel çıkar. asıl bir sürü filmin dvdsi gelecek bu dönem o güzel olacak, eva 2.22 için 26 mayıs diyordu birkaç sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu dönemde neler var şimdi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 "v2"http://chartfag.files.wordpress.com/2010/03/spring-2010-v2march.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 güzel şeyler var gibi, bakalım. ironman ve hakuouki ilk etapta dikkatimi çekti. hachiban blabla da iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 one piece ova X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Heroman tam çoluk çocuğa göre olmuş, Marvel var demiştim ama Marvel'de Ben10 ve Bakugan karışımı birşey çıkarmış ortaya... Heroman dediğmiizde bana Captain America in Mobile Suit geldi: (Kidou Senshi America :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 one piece ova dediği en baştan mı çekicekler, kaldığı yerden OVA mı devam edicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hepsi birbirine benziyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Op için recap yazıyor yani özet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 0 dan başlamak çok koyuyodu one piece'e (izlemedim, okumadım evet.) özetse belki başlarım ben de iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bence başla ilk bölümler eski olduğu için çizimleri kötü gelebilir.ama sonra alışıyorsun daha ne olup olmadığını anlamadan yetişiyorsun seriye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi 450 bölüm desen, yuvarlak 20 dakikadan hesaplasan bölümleri, 150 saat yapar. her gün 2 saatini ayırsan ki o kadar boş vaktim olmuyor çoğu zaman, 75 gün eder hafta sonlarını atsan 3,5-4 ay yapar. bence yetişemem :) ha istesem yetişirim ama takip ettiğim çok fazla dizi-anime vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ucunbiri said: abi 450 bölüm desen, yuvarlak 20 dakikadan hesaplasan bölümleri, 150 saat yapar. her gün 2 saatini ayırsan ki o kadar boş vaktim olmuyor çoğu zaman, 75 gün eder hafta sonlarını atsan 3,5-4 ay yapar. bence yetişemem :) ha istesem yetişirim ama takip ettiğim çok fazla dizi-anime vs var. Daha ne istiyon? 0'dan izleyecek One Piece'i var adam buna kötü diye bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aslında fazla filler yoksa, ya da fillerları wikiden falan bakıp izleyebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya o birikmiş one pieceleri geçen yaz arka arkaya izlediim zmaanlar , herhangi bi animeden alabileceğim zevki max olarak aldığım zamanlardı.harika bi duyguydu öle bi anime izle izle bitmior. konu bütünlüğü,arclar,tayfa,düşmanlar vs şimdi haftada bir beklemek ölüm cidden haftada 5 bölüm cıksın OP ! :P kesinlikle bende başlamadan önce ilk bölümlerin çizimlerine bakıp bu ne lan diodm.ama konu bi kere sardı mı çizimler göze batmıyor,zaten bi 100 episode sora baya düzgünleşiyor çizimler.hatta ben arka arkaya izlediim için çizimlerin deiştiinin farkına bile varmadım.sonra geriye bakınca farkettim değişimi. ama bence bu one piece kozunu biraz daa sakla vaktin yoksa,yazın aşırı doz alırsın. şimdi yarım yamalak izleyip sıkılabilirsin bilemem :) bu arada filler açısından çekinmene hiç gerek yok OP da.hem öyle cok uzun filler serileri yok,(1 2 bölüm girio cok nadir,foxy pirates vardı biraz uzun olan oda cok güzel bi fillerdı farkına bile varmadan ana hikaye die izlemiştim) hemde kaliteli fillerlar.(guren-san yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çok pis övdünüz One Piece'i, ben de çok pis merak ettim şimdi. Eğer (yarı bozuk) hard diskim sorun çıkarmazsa çok pis izlicem ben de. Çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hakkaten ya feci gaza geldim ben de yaza saklıyorum o zaman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 arabasta arc var.onun filmi vardı yanılmıyorsam.zaten kanser ediyor arabasta arc ın finali.eğre filmi direk aynıysa onu izleyebilirsin.100 bölüm felan olması lazım arabasta nın.2000 dk kar edersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 arabasta arc ı bayıyo biraz gerçekten ama kesinlikle izlenmesi gereken bölümleride var içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Heroman in ilk 2 bölümünü izledim. Fena değil gibi ama ilk jenerikte ne lan bu FMA mı yapmışlar dedirtti cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 b gata h kei süper olmuş kesin izleyin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar