Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilkbahar - 2010

walkie

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
abi 450 bölüm desen, yuvarlak 20 dakikadan hesaplasan bölümleri, 150 saat yapar. her gün 2 saatini ayırsan ki o kadar boş vaktim olmuyor çoğu zaman, 75 gün eder hafta sonlarını atsan 3,5-4 ay yapar.

bence yetişemem :)
ha istesem yetişirim ama takip ettiğim çok fazla dizi-anime vs var.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

abi 450 bölüm desen, yuvarlak 20 dakikadan hesaplasan bölümleri, 150 saat yapar. her gün 2 saatini ayırsan ki o kadar boş vaktim olmuyor çoğu zaman, 75 gün eder hafta sonlarını atsan 3,5-4 ay yapar.

bence yetişemem :)
ha istesem yetişirim ama takip ettiğim çok fazla dizi-anime vs var.

Daha ne istiyon? 0'dan izleyecek One Piece'i var adam buna kötü diye bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o birikmiş one pieceleri geçen yaz arka arkaya izlediim zmaanlar , herhangi bi animeden alabileceğim zevki max olarak aldığım zamanlardı.harika bi duyguydu öle bi anime izle izle bitmior.
konu bütünlüğü,arclar,tayfa,düşmanlar vs
şimdi haftada bir beklemek ölüm cidden
haftada 5 bölüm cıksın OP ! :P

kesinlikle bende başlamadan önce ilk bölümlerin çizimlerine bakıp bu ne lan diodm.ama konu bi kere sardı mı çizimler göze batmıyor,zaten bi 100 episode sora baya düzgünleşiyor çizimler.hatta ben arka arkaya izlediim için çizimlerin deiştiinin farkına bile varmadım.sonra geriye bakınca farkettim değişimi.

ama bence bu one piece kozunu biraz daa sakla vaktin yoksa,yazın aşırı doz alırsın.
şimdi yarım yamalak izleyip sıkılabilirsin bilemem :)

bu arada filler açısından çekinmene hiç gerek yok OP da.hem öyle cok uzun filler serileri yok,(1 2 bölüm girio cok nadir,foxy pirates vardı biraz uzun olan oda cok güzel bi fillerdı farkına bile varmadan ana hikaye die izlemiştim)
hemde kaliteli fillerlar.(guren-san yok)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...