Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tenekeadam ve sinad'ın mesajları komik olmuş...Yıllardır avrupada 5li uefa gruplarından bile çıkamayan bir takım beşiktaş,kendinizi kandırmayın,manuyu orada yendikten sonra grupta sonuncu olmakta ayrı bir başarı olsa gerek? Ne biliyim ligde desen hani beşiktaş arka arkaya ne zaman domine etti ligi hatırlamak güç,avrupa desen o da yok.. Övünmekte çok haklısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Holosko'yu yerli olsa alırdım, 80'den sonra oyuna girer ileride top tutardı.Banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 amma boş konuşuyorsunuz ya,kapak sezonu açılınca görüşürüz.geçen sene ki postları bulmaya kasamam şimdi aynı havadasınız. Ayrıca jo ne,apartmana kapıcı yapmam ben onu. edik:düşündüm baroş idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ya abi öyle bir konuşuyorsunuz ki. sanki Fb gs avrupa da muhteşem başarılara imza atmış ligde 5 sene üstüste şampiyon olmuş. Hangi takım ligi domine etti ki beşiktaş'a laf söylüyorsunuz? Son şampiyon Beşiktaş unutuyorsunuz herhalde? ve dediğim gibi Beşiktaş'ın kağıt üstünde iyi bir kadrosu olmayabilir. Ofansif açıdan zayıf ama Türkiye'nin en iyi defansına sahip. Ferrari, Sivok ve ernst Alex'ten sonra ligde en verimli yabancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tenekeadam said: amma boş konuşuyorsunuz ya,kapak sezonu açılınca görüşürüz.geçen sene ki postları bulmaya kasamam şimdi aynı havadasınız. Ayrıca jo ne,apartmana kapıcı yapmam ben onu. edik:düşündüm baroş idare eder. bu mantıkta, futbol bilgisinin, hatta bilgiyi geçtim hemen şu sıralarda gayet ortada gözüken ve çok basit bir akli değerlendirmeyle bile ortaya çıkabilecek gerçeklerin fanatizm altında gözden kaybolduğu mesajları eskiden harrykewell ya da arkasokak'tan görünce şaşırmazdım bir tek, bulaşıcıymış demek ki :) Meraktan soruyorum, Holosko Bobo Nobre forvet üçlünüzün toplam 5 golü var mı 20 küsür haftada? Ha, sinad daha güzel mantıklı konuşuyor. Avrupa'da BJK'ya çok laf söyleyecek halimiz yok. Zira diğer takımlar da çok parlak dönem geçirmiyor. Ha çok isterseniz uefanın takım listelerine bakarız (ki işinize gelmez GS'nin özellikle BJK'yla arasında uçurum var) ama önemli değil. BJK iyi oynamıyor, ama iyi defans yapıyor. Türkiye'nin en iyi kadrosu kesinlikle BJK'da değil, en iyi yabancıları değil, diğer rakipleriyle yarışamaz bile. Ama şu anda defansif adamları en verimli oynayan takım beşiktaş. haliyle farkın çok açılmasını engelledi, gol atamamasına rağmen zirveden çok kopmamayı başardı defansif adamları sayesinde. Ama beşiktaşta ofansif ortasaha yok, beşiktaşta kanat yok, beşiktaşta forvet yok, beşiktaşta kaleci bile kalmadı neredeyse bir ara Murat Şahin'i geri çağrıyordu takım. Bir tek defansif hattı başarılı işte önündeki ön liberoyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Komikmiş ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Şimdi bakın;tartışma şu şekilde gelişiyor,"çok kaliteli takımsanız,eleseydiniz lille i atletico'yu,biz manu yu deplasmanda yendik" diyen bir adama grupta o zaman niye sonuncu oldunuz diye sorarım,ben avrupada gs-fb süper demedim zaten,ancak beşiktaşın da ortada bir durumu yokken yok efendim siz nası yenemediniz onları diyince komik oluyor bu bir. İkincisi son 10 senede sadece 2 kez şampiyon olmuş takım beşiktaş,fenerbahçe ve galatasarayın domine ettiği kesin ligi son yıllarda.. Ha pardon..."Son şampiyon Beşiktaş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 1)bu ka uzun cümleler kurma anlam kayması oluyor. 2)Takım olgusu yerleştiği için golleri,takım olarak atıyoruz.Bu da bizi daha komplike bir takım yapıyor. 3)Az gol yediğimizden çok atmamıza gerek olmadığı için,forvetlerimizin formsuzluğunu kotarıyoruz. Forvetler gerçekten formsuz,yoksa bobonun holoskonun kalitesi bellidir.(nobreyi saymadım bak)İçerde oynadığımız diyarbakır maçında belki 6 tane net pozisyonu atamadılar.Gerçekten bende şaşırıyorum bu formsuzluğa.Bazen sigara içerken geliyor aklıma,anlam veremiyorum.Kader deyip geçiyorum. Biraz form tutsalar bayağı puan fazla alırdık.Son cimbom maçının berabere bitmesi,bu formsuzluktandır.Yoksa o maç gayet iyi oynadık.3 tane salladığımız fener maçında ise,gollerimizin ikisinin ortasaha oyuncularından gelmesi bu yazdıklarıma temel oluşturmaktadır.(Uzun cümle kurduğun zaman,noktalama işaretlerini yerinde kullanırsan daha anlaşılır olur.Örnek olsun diye yazdım bu paragrafı.Yoksa 3 maddede söyleyeceklerimi gayet net anlattım.) Ayrıca evet fanatiğim bundan utanmıyorum.Hatta gurur duyuyorum. Rewendor said: bu mantıkta, futbol bilgisinin, hatta bilgiyi geçtim hemen şu sıralarda gayet ortada gözüken ve çok basit bir akli değerlendirmeyle bile ortaya çıkabilecek gerçeklerin fanatizm altında gözden kaybolduğu mesajları eskiden harrykewell ya da arkasokak'tan görünce şaşırmazdım bir tek, bulaşıcıymış demek ki :) Meraktan soruyorum, Holosko Bobo Nobre forvet üçlünüzün toplam 5 golü var mı 20 küsür haftada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 puan farkı 5 e falan inince ne sevinmiş lan. yazık heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Her yıl Belediye'yi güle oynaya yendikleri için, o puan farkı 2 kafalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yarın stad full olursa,her şekilde kazanırız.Geçen yıl içerde kazanmıştık hatta gökhan zan gol atmıştı,ne maçtı ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 demek ki kazanamayacaksınız, çünkü gökhan zan artık bizde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BİZ ŞAMPİYON OLCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yalnız Gökhan varken sizde fener maçı kazanamayacaksınız.Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gökhan zanı oynatmıyoz ama biz. sırf siz ibb'ye yenilin diye aldık. duruyo kenarda. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 aahha bak bu reput haketti sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tenekeadam said: toraman,ferrari,ernst,holosko,bobo'yu satışa çıkarsak kapımızda kuyruk olursunuz almak için. Fenerden alex ve emre,cimbomdanda arda ve keitayı isterim gerisinin kat be kat iyileri var şu an takımımda. Ve tabi en büyük etken Mustafa hoca gibi biri var başımızda.Türkiye liglerinde sizin teknik direktörler mustafa hocanın eline su bile dökemez. Madem o kadar kaliteli takımlarsınız eleseydiniz lille ve a.madridi. Hadi madrid neyse,Lille nedir abi allah aşkına.Konuşmayın daha.Beğenmediğiniz Beşiktaş deplasmanda Manuya çaktı geldi bu sezon.adam öyle bir yazmış ki gören şl yi aldılar sanar sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şu futbol bölümünde sürekli tatar ramazanla tenekeadamı karıştırıyorum. biri fenerli biri fenersizdi ama her seferinde unutuyorum hangisi neliydi diye. no ofans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bende hep karıştırıyorum :P.hatta geçen biri birine atar yapmıştıda.garibim kendi kendine konuşuyor sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 beşiktaşa wolfsburg manu cska gurubundan cıkamadi diye adını daha 2-3 kere duydugmz takımlarn grubundan cıkanlar bişey mi sanmaya basladi kendini. Manu wolfsburgla eşit tutup sherrifi adını bile hatırlamadgımz gereksz takımlari sunuyorsanz o sizin bilgi noksanlıgnz.. ligi gs fener cok mu domine etti ?? 6yıl 6yıl diye söylenip duruyodunz sanki gecen 5 yıl boyunca sadece fener yada gs aldi ligi... sayılara baktıgnda 3-2-2 gibi dagılms.. bumu domine etmek ?? Zilyon tane mac yapıp gol atamayan adami takıma forvet diye almak mi yıldız transfer ? Gs suan kagıt ustunde daha iyi kadroya sahip kmse bişey demez.. ama sahaya baktıgnda o adamlarin bi "cacık" oynamadıgı görülüyor..gio denen adamin ayakta durcak gucu yok..jo desen penalti disnda gol attimi hatrlamıorm..kaleciye sövmeyen gs'li kalmadi zaten...daha dün baştaci yaptıgı adamlara kufur eden bir takımın taraftarindan beklenir hersey :) bi nonda vardi gitti oda :P bide sabri var gerisi tırt... ----- milli takım denmişte... lol yani hatta LOL gs savunmasi yüzünden milli takım DK ya gidemedi do you know ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 e adam olsaydınız da siz çıkarsaydınız türk savunmacı. hani sanki elinizde john terry, puyol ayarında türk var da almıyorlar. koymusunuz ferrari - sivok tandemi. önünde ernst - fink sonra bık bık. lol yahu. düşünüp, tartıp yazın biraz. beğenmediğin gio da 2 maçtır gayet ayakta ve süratli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ibrahim toramani almayan zihniyet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 @tenekeadam biz bjk'nın manu galibiyetine halk arasında bala döte diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Masquerade said: e adam olsaydınız da siz çıkarsaydınız türk savunmacı. hani sanki elinizde john terry, puyol ayarında türk var da almıyorlar. koymusunuz ferrari - sivok tandemi. önünde ernst - fink sonra bık bık. lol yahu. düşünüp, tartıp yazın biraz. beğenmediğin gio da 2 maçtır gayet ayakta ve süratli. en son baktıgmda yere atıodu kendini.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bjkliler cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar