Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul çocuğu bulduğu parayı polise verdi.

vivavale

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Ha bi de Dasaa, Sakaryalılar temizdir falan demiş ama alakası yok, full amele kaynar Adapazarı ve mafyanın asıl yatağı Sakarya-Sapanca-Hendek'tir.
Herkes bir ağır abi herkes bir Polatcık edalarında gezer ortalarda, olur olmaz meseleye adam vurulur kan dökülür saçma mevzular için ve halkı da pek hödük, kabadır.

Haritadan silinse, tedavülden kaldırılsa üzülmem Sakarya için, gerçi 10 sene evvel bi sefer denedi ama tam beceremedi yukarıdaki eleman lol

sakarya bayaaa bi leş abi. gittim gördüm yani. leş. iğrenç bir muhafazakarlıkları var, saçları omzuna kadar bile olmayan, gözlüklü ve dışarıdan çok efendi görünen bir arkadaşımla yürürken bile dünya kadar ÇIK ÇIK ÇIK, TÖVBE YARAB KULUVALLAH EHAD ve benzeri şeyler duyduk ki kendisi erkekti, kızlar nasıl yaşıyor, nasıl okuyorlar sakaryada anlayamıyorum. allah kolaylık vere.

20 dakika uzaklıktaki izmite gidiyorum, cidden medeniyet sakaryanın yanında. orası da istanbulla falan karşılaştırılamaz tabii de, izmit sakaryaya göre birkaç milyon ışık yılı ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Cuce said:

hiç vermese bu kadar tepki göstermezdiniz

20 tl vercegine hic vermeseydi daha iyiydi cünkü.

ücretsiz olarak calistigim staj yerinde, 12 saat calismanin üzerine patronun yardimcisi 5 euroyu tutusturmustu elime. nasil sinirlenmistim.
hic vermeseydi daha iyi olurdu yani. dilenciye sadaka verir gibi. 20 tl ne ya. EMEGE SAYGI diye bisi var.

harbi ya

bok bulurdu o parayi eger o cocuk geri vermeseydi

10da 1ini vermesi lazim paranin durustlugunden oturu
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

ortaokulda bizim bi arkadaşla birlikte bulmuştuk 20 lira mı 50 lira mı öle bişi adam gidip din hocasına vermişti ya mal demiştim gel çıkışta beleş yemek yiyelim

ahahah , bari bi çocuk esirgeme kurumuna falan verseydiniz abi :D

biz arkadaşla 20 lira bulduğumuzda almak için yarıştıydık resmen , sonra 10ar olarak bölüştük.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...