roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ha bi de Dasaa, Sakaryalılar temizdir falan demiş ama alakası yok, full amele kaynar Adapazarı ve mafyanın asıl yatağı Sakarya-Sapanca-Hendek'tir. Herkes bir ağır abi herkes bir Polatcık edalarında gezer ortalarda, olur olmaz meseleye adam vurulur kan dökülür saçma mevzular için ve halkı da pek hödük, kabadır. Haritadan silinse, tedavülden kaldırılsa üzülmem Sakarya için, gerçi 10 sene evvel bi sefer denedi ama tam beceremedi yukarıdaki eleman lol sakarya bayaaa bi leş abi. gittim gördüm yani. leş. iğrenç bir muhafazakarlıkları var, saçları omzuna kadar bile olmayan, gözlüklü ve dışarıdan çok efendi görünen bir arkadaşımla yürürken bile dünya kadar ÇIK ÇIK ÇIK, TÖVBE YARAB KULUVALLAH EHAD ve benzeri şeyler duyduk ki kendisi erkekti, kızlar nasıl yaşıyor, nasıl okuyorlar sakaryada anlayamıyorum. allah kolaylık vere. 20 dakika uzaklıktaki izmite gidiyorum, cidden medeniyet sakaryanın yanında. orası da istanbulla falan karşılaştırılamaz tabii de, izmit sakaryaya göre birkaç milyon ışık yılı ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ortaokulda bizim bi arkadaşla birlikte bulmuştuk 20 lira mı 50 lira mı öle bişi adam gidip din hocasına vermişti ya mal demiştim gel çıkışta beleş yemek yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 okulda 10 lira bulan arkadas hemen internet kafeya kacıp diablo oynamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vaniLLe said: Cuce said: hiç vermese bu kadar tepki göstermezdiniz 20 tl vercegine hic vermeseydi daha iyiydi cünkü. ücretsiz olarak calistigim staj yerinde, 12 saat calismanin üzerine patronun yardimcisi 5 euroyu tutusturmustu elime. nasil sinirlenmistim. hic vermeseydi daha iyi olurdu yani. dilenciye sadaka verir gibi. 20 tl ne ya. EMEGE SAYGI diye bisi var. harbi ya bok bulurdu o parayi eger o cocuk geri vermeseydi 10da 1ini vermesi lazim paranin durustlugunden oturu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 lisede (1999) cüzdan bulan arkadaşım içinde kimlikte yok sahibinide bulamıyorum duruo öle diye içinde bi sürü banknot göstermişti. ver bana harcim demiştim. çok utandımdı sonra dsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kimin olduğu üstünden belli değilse mümkün değil uğraşmam yani direk alırım. hatta geçen de 10 lira buldum adfhdfhdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ben atmam cebe, karmaya inanıyorum. Beleş sirke benden illa çıkıyor bi yerimden fazlasıyla hem de. Anca sahibinin peşine düşmeyeceği aramayacağı çok koymayacak miktarları atarım cebe, ama 5k falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahaha evet, bi yerden çıkıyo. yerden aldığın 5 lirayı harcıyosun, eve dönünce bakıyosun ki 1200 liralık telefonu düşürmüşsün falan, olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 herkes başmaış anlatmaya sdf 5 yaşındayken arkadaşla yazlıkta 10 lira bulmuştuk yerde. direk cepleri jetonla doldurup atari salonuna dalmıştık. İlerlemeli, uzun oyunlardan birine 2 kişi geçip yemiştik paso jetonları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o 20liği şimdi çok hızlı tek maç manchester... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 21. yy'dayız, sakarya hala il ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim kardeşiminde aynı böyle bi olayı vardı. bi torba parayı karkaola teslim etmişti. Hala affetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eski parayla 5 milyarini kazaniyor ve cocuga 20 lira veriyor ayip lan ben olsam dilenciye sadaka mi veriyon derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vay salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 lirayı suratına çarpsaymış,adi herif bari 100lük ver.Pis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyi yapmış. çocuğu bu davranışı için ayıplayanlar asıl anormal tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 5k liram olsa su an cebimde guzel olurdu ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tomkat said: harbi ya bok bulurdu o parayi eger o cocuk geri vermeseydi 10da 1ini vermesi lazim paranin durustlugunden oturu oldu olacak hepsini verseydi de forumca rahatlamış olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20tl ne lan. allah belasını versin cimri tüccar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ne kadar çok elit taklidi herif var ya , sene 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 pis elitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 annesi babası ne dedi acabağ cocua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 yeni türk lirası vermiş bi de kandırmış çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 annaesi şey demiştir "salak, yemin ederim gerizekalı bu cocuk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: ortaokulda bizim bi arkadaşla birlikte bulmuştuk 20 lira mı 50 lira mı öle bişi adam gidip din hocasına vermişti ya mal demiştim gel çıkışta beleş yemek yiyelim ahahah , bari bi çocuk esirgeme kurumuna falan verseydiniz abi :D biz arkadaşla 20 lira bulduğumuzda almak için yarıştıydık resmen , sonra 10ar olarak bölüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar