sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 izmirliyim. istanbulla herhangi bir şehri kıyaslamayın mümkünse. izmiri çok seviyorum, ama bir istanbul değil. eskişehir de 3. gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 RERERÖÖÖ ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye Paran varsa İstanbul'da yaşayacan hacı. Dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ankara harbi çok kötü bi şehir orayı başkent yapmasınlar Hakkari falan olsun hiç olmazsa daha gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu arada eskişehir 1 numara demedim. istanbulu da biliyorum izmiri de. kişiden kişiye değişir nerde yaşamak istersin deseler eskişehir demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 pideler diyarı konya ezer. sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: istanbul>izmir>eskişehir(güzel hatrınıza)>60-70 şehir>ankara(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 en şişman erkek ortalaması hangi il, bilin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye Paran varsa İstanbul'da yaşayacan hacı. Dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ama eskişehir çok güzel bi yer. bilmeyenler sallamasın eskişehire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye tiple alakalı olabilir asdaşlskdşalskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Ankara harbi çok kötü bi şehir orayı başkent yapmasınlar Hakkari falan olsun hiç olmazsa daha gelişmiş.Ankaranın başkent olma sebebi senin düşündüğün gibi birşey değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu arada en güzel yer Karşıyaka.İzmir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Masquerade said: en şişman erkek ortalaması hangi il, bilin bakalım. ANTEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: ama eskişehir çok güzel bi yer. bilmeyenler sallamasın eskişehire. neyi güzel abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bu arada en güzel yer Karşıyaka karşıyaka/bostanlıda oturuyorum ve haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 OOOOOOOOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: Masquerade said: en şişman erkek ortalaması hangi il, bilin bakalım. ANTEP bu quote'in altına balon arkadaşımız resmini koysun ve konu kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye tiple alakalı olabilir asdaşlskdşalskd buna demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hiç gitmedim eskişehire. ama resimlerden gorduğum kadarıyla ve orda yaşayan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla gerçekten guzel bi şehirmiş. bi ara gunubirlik gidip gormek istiorm. ama hiçbi şehir istanbul'a değişilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7CzAXX03zvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Masquerade said: en şişman erkek ortalaması hangi il, bilin bakalım. Masquerade said: konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye hahah yok artık. bana da biyerde yol sorduğumda "yürüyorum cevap veremem " diyip yürüyüp gitmişyi kadının teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: "nutella yerim" said: BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye hahah yok artık. bana da biyerde yol sorduğumda "yürüyorum cevap veremem " diyip yürüyüp gitmişyi kadının teki. benim sordugum adamdı aynı kişi olamaz herhalde :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar