Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tales of the Past, kesinlikle liste başı Pure epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aynen hepsini izledim adam bildiğin uğraşıp yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Budur ya. Of of http://www.youtube.com/watch?v=Emu7P1yGg0k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ne ? süper bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ben videoları göremiyorum, boş bir beyazlık var sadece bir eklenti falanmı yüklemem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Youtube izleyemiyorsun sanırım. Dns'ni 8.8.8.8 olarak değiştirip browserı açıp kapadığında görebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 budur ya off dediğin şey gear seviyesi yerlerde olan keyboard turnerları ve backpedallerı kesen arkasında her daim bir healer olan warriordan ibaret. sene 2010 hala vanillayı pvp anlamında öven insanlar var olmuyor olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Fb5LIo6HE6Y&feature=related Unutulur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahahahah. lan bizim arkadaş vardı bunu izleyip ağlayan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Castiel said: budur ya off dediğin şey gear seviyesi yerlerde olan keyboard turnerları ve backpedallerı kesen arkasında her daim bir healer olan warriordan ibaret. sene 2010 hala vanillayı pvp anlamında öven insanlar var olmuyor olmuyor :p vanillada pvp vidyosu olarak ne koyacaksın ki pvp itmimi var adam gibi arena mı var, tüm pvp ciler gm/hw olup sonra aq40/naxx akıyorlardı o itemlerle. Ama insan ister istemez o videolara sempati duyuyor cunku cogu insanın izlediği ilk pvp videoları. özellikle maydie ilk izlediğimde şok olmustum tam bir editing ustası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 wow hakkında genel istatistikler http://www.pixlmonster.com/gaga/wow/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Egerki vanilla pvp warrior videosu merak ediyosanız suna bi bakın derim. Pat ın adı cok cıkmıstı ama healersız dolasmazdı.Bu adam world pvp nin kralını yapıodu healersız.Bana warrioru sevdiren kisi :) Edit: Bu ilk partı. Aynı videonun devam partlarıda orda. şiddetle tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=0PC-Fn6SiGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Sanki hatırlıyor gibiyim bunu bana küfredenlerin listesinde olması lazım vanillada warlockla oynadığım zamanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o video ne lan ahahahahah o mu world pvp ci ahahahahahah http://www.youtube.com/watch?v=IzASxui_-3A&feature=related al sana world pvp si yapan warrior. kıçı kırık itemsız tiplere karşı değil t2/t3 frostmage, thunderfury li roguelara karşı. nerf öncesi stancedance, wep switch, mesafe koruma, swing zamanlama, multiple trinket nasıl yapılıyormuş öğrenin bc öncesi pvp yoktu ehuehue diyenlerde izlesin de görsün eldeki seçenekler kısıtlı olunca min-max nasıl pvp yi yönetiyormuş, skill gerektiriyormuymuş gerektirmiyormuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Wowda pvp ruhu yok, ne vanillasında ne tbcsinde ne wotlk unda. elinde allı morlu yeşilli bir balta, bu mu rogue? 900 mortal strike damage çıkıyor, bu adam leather giyiyo, bu nasıl druid? tank diye birşey zaten yok, wsgde bayrak taşır çelme taksan 10 takla atar zavallım. Herşeyi çaldılar warhammerdan da, pvp ambiyansını dengesini ruhunu çalamadılar ona yanarım. Street fighter bile daha çok refleks ve kombinasyona dayalıydı, wow pvp sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Laintime ya gelmiş geçmiş en iyi warriorlardandır wow tarihinde heralde deli apm birde trinket manyağı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 dört yıldır komadaydin herhalde, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Selam, 89-90 damage critical vurursa 500-600 ile ne kadar farklıymış. Şİmdi 300-500K vuruyorsun, ekran rakkamlardan geçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 aylarca serjuhanı sevgiyle andım raidteki 2 warriordan birini arms oynatmıyor diye. lanet mangle ömrümü çürüttüydü be adsafasd http://i43.photobucket.com/albums/e388/vertidog/catdps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Hadi bakalım bunu kimler hatırlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 benim bile pvp videolarım vardı zamanında hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Tbc zamanlarını çok özledim be. Ssc zamanı falan hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar