kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 gecen aldıgım acc ban yemis,neden?dogruları soyledim diye mi? dunno nun erkek arkadasıyım ve buraya gercekleri anlatmaya geldim demem sanırım bazılarını rahatsız etmis,moderatorler neden dunno tarafında anlamadım,yoksa onu kollamanız icin sus payı olarak bir sey mi alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ne alıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 gerceklerin er gec ortaya cıkma gibi bir huyu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.misplaced.net/stfu/ibtl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 huysuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biz burda erkekleri sevmiyoruz, yeterince erkek üye var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kız forumlarına reklam mı versek ya, paticik adımız sürekli sevimli kediciklerin felan olduğu bi ortam gelin kızlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lan bu ne? nası bi drama dunyasında yasıosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 get out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 slmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ilk hesabım tertemiz insandı,gelir gelmez bazı dengeleri degistircegimi daha ilk dakika da soyle bir mesaj atıp gostermistim Law said: Penthesilea said: Cons said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAHABI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Bunu deneyeceğim hehehe. bir forum selebritisi olacagım belliydi,tabi oncelikle gercekleri acıklamakdı amacım ama direk ban yedim,dunno neden acaba o gunden beri foruma girmiyor ? ha dunno ? sozum sana,neden korktun kactın?yoksun o gunden beri ortalıkda,yoksa ben yokken burda atıp tuttugun seylerin bir kısmı yalan veya senin isterik hayalgucunun urunu muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 resminiz var mı sizin yahu merak ettim nasıl tiplersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 forum celebi olmak kolay mı lan yıllarımı verdim ben bu ise ayagını kaydırırım olm senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wastyrx said: resminiz var mı sizin yahu merak ettim nasıl tiplersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 paticigi iyi okudum,iyi analiz ettim,neyin nasıl döndügünü biliyorum,dersimi calıstım,beni izlemeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lobi yaparım lan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 çelebi diye okudum fede. çelebi mi ki fede simdi diye dusundum. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 FORUM CELEBRİTİRİSİSİASSAHSDHASHASDAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 fede ye bi mudahale edin diger msg atan arkadaslar su fede ye cevap vermeyin dont fead the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya sende dunno isen? nerden bilicez burda orta oyunu oynamadıgını forum celebisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 fead ne seleb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barbu said: fead ne seleb? iyi davranmak demek yani troll e iyi davranma ya pati pati ben de bi sey sanmıstım daha ingilizce bilmeyen fakirler var oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 feed olmasın o ramo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 economics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar