Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

size helal olsun

CSCE

Öne çıkan mesajlar

Eh, hoşgeldiniz... Klasik quoteu da ben yapayım bari...

Merhaba CSCE;

Öncelikle ortama çabuk alışmanız açısından buradaki yazıyı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Bu forumlarda aklinıza gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsiniz; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumanizi öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane oyunları ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat bölümünde edebi saatler geçirebilir, ve UltimaTR Sözlük'te site ve burada bahsedilen oyunlarla ilgili "o ne? bu ne?" şeklindeki sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Eğer sphere ile ilgileniyorsanız ve kendi dünyanizi yaratmaya çalışıyorsanız Sphere Script Veritabanına ugrayip size faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklınıza takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsiniz.
Biraz eğlenmek isterseniz komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsanız Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsiniz. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsanız Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsanız Tarih bölümüne bakabilirsiniz. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsanız Spor bölümü de tam size göre..
Görsel Sanatlarla uğraşıyorsanız buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek isterseniz de Masaüstü'ne bakmanızı tavsiye ederim..
Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsanız Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resimlerinizi de gönderip bizlerle paylaşabilirsiniz.
İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsanız Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsiniz.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...