Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Eden Games'in ilk Unlimited oyununu geliştirmesinin ardından yıllar geçti. Oyunun hayranları yeni oyunu beklerken, yapımcılardan da yeni oyun hakkında ipuçları geldi, ama hiç bir zaman belirsizliğin önüne geçilememişti.

Nihayet beklenen sevindirici gelişme bugün yaşandı ve Test Drive Unlimited 2'nin geliştirildiği resmen duyuruldu. Yine Eden Games tarafından geliştirilen yapım, PC, PS3 ve X360 için raflarda olacak. Yine tamamiyle devasa ve yaşayan bir dünyanın olacağı oyunda hem tek kişilik, hem de çoklu oyunculu modlar yer alacak (Massively Open Online Racing). İlk Unlimited oyununda 1 milyon online kullanıcı sayısına ulaşılmıştı.

Unlimited 2, 2010'un Sonbahar döneminde çıkacak. İlk ekran görüntülerine ulaşmak için BURAYA TIKLAYIN.

(tu)
Mesaj tarihi:
gamepadle oynarken tuş takımını değiştirememek gibi bi sıkıntısı vardı ilk oyunun. sürekli X'e basarak gazlamak çok sıkıcı ve yorucu olabiliyor :D
Mesaj tarihi:
eski model mercedesi görünce özellikle öyle gibi geldi bana. :) ama bana öyle gelmiş de olabilir.
fakat yine de NFS prostreet kadar gelişkin de değil grafikler. ne dersin..
Mesaj tarihi:
nasıl dokunabilirler ki ; temel aldıkları platformlar konsollar , onlarda da yeni bi gelişme olmadığına göre ; ne kadar gelişim gösterebilirler?

ps3 / xbox 360 çıktığından beri grafiklerde genel olarak bir duraksama olduğunun farkında olmamız gerekli. oyunların %90ı croos-platform çıkıyor ve adamlar PC oyuncularına özel daha güzel grafikli versiyonlarla uğraşmıyorlar. en fazla yaptıkları şey texture grafiklerininin çözünürlüğünü arttırmak.
Mesaj tarihi:
oyun firmaları konsol specific çalıştıkları için oyun sektöründe grafik gelişimi durmuş durumda, o konuda katılıyorum.

bakalım metro 2033 iddialı bir sistem isteğiyle giriş yapacak pc piyasasına.
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oha çok güzel duruyo oyun. Kıyafetlerin de görünüş dışında bi anlamı olmuş artık galiba. Steam'den de dağıtılcaksa mük-kemmel.
Buna bi de DLC yaparlar yeni arabalar falan kesin.
  • Yeni Oluştur...