moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 said: Eden Games'in ilk Unlimited oyununu geliştirmesinin ardından yıllar geçti. Oyunun hayranları yeni oyunu beklerken, yapımcılardan da yeni oyun hakkında ipuçları geldi, ama hiç bir zaman belirsizliğin önüne geçilememişti. Nihayet beklenen sevindirici gelişme bugün yaşandı ve Test Drive Unlimited 2'nin geliştirildiği resmen duyuruldu. Yine Eden Games tarafından geliştirilen yapım, PC, PS3 ve X360 için raflarda olacak. Yine tamamiyle devasa ve yaşayan bir dünyanın olacağı oyunda hem tek kişilik, hem de çoklu oyunculu modlar yer alacak (Massively Open Online Racing). İlk Unlimited oyununda 1 milyon online kullanıcı sayısına ulaşılmıştı. Unlimited 2, 2010'un Sonbahar döneminde çıkacak. İlk ekran görüntülerine ulaşmak için BURAYA TIKLAYIN. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Test Drive olacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oyun sitelerimiz saolsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 obaaa unlimited ın ilki de taş gibiydi bence, ama yolların geometrisi kötüydü, tamponlar falan vuruyordu yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eve dönünce ben kesin direksiyon alacam olm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gamepadle oynarken tuş takımını değiştirememek gibi bi sıkıntısı vardı ilk oyunun. sürekli X'e basarak gazlamak çok sıkıcı ve yorucu olabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 screenlere bakarak, oyunun grafiklerinin NFS prosche dan sadece 1 kalem üstün olduunu görüyorum desem yalan olmnaz. grafkler kötü lan. bana mı öle geldi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 grafikleri unlimited'e çok benziyor desen neyse de, porsche challenge çok eski oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eski model mercedesi görünce özellikle öyle gibi geldi bana. :) ama bana öyle gelmiş de olabilir. fakat yine de NFS prostreet kadar gelişkin de değil grafikler. ne dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Çevre grafikleri çok rezil ya, TDU'dan beri hiç dokunmamışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nasıl dokunabilirler ki ; temel aldıkları platformlar konsollar , onlarda da yeni bi gelişme olmadığına göre ; ne kadar gelişim gösterebilirler? ps3 / xbox 360 çıktığından beri grafiklerde genel olarak bir duraksama olduğunun farkında olmamız gerekli. oyunların %90ı croos-platform çıkıyor ve adamlar PC oyuncularına özel daha güzel grafikli versiyonlarla uğraşmıyorlar. en fazla yaptıkları şey texture grafiklerininin çözünürlüğünü arttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 http://www.testdriveunlimited2.com/ sitedeki flashın görüntülerinden anladığım kadarıyla akdeniz ülkelerinden birinde geçecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 oyun firmaları konsol specific çalıştıkları için oyun sektöründe grafik gelişimi durmuş durumda, o konuda katılıyorum. bakalım metro 2033 iddialı bir sistem isteğiyle giriş yapacak pc piyasasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yeni video gelmiş. ha bu arada yeni mekan ibizaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ilki çok hoşuma gitmişti canım çekti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 on siparisi cikmadi ki ciktigi gibi alcam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Oha çok güzel duruyo oyun. Kıyafetlerin de görünüş dışında bi anlamı olmuş artık galiba. Steam'den de dağıtılcaksa mük-kemmel. Buna bi de DLC yaparlar yeni arabalar falan kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu herifler biraz tembel yannız. dlc olur diyip ps3te olan ama pcde eklenmemiş arabaları eklediler ilk tduda. o da baya bi süre sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çıksa da oynasak artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 online ı güzel olur umarım. ps2 de oynamıstım tdu.ilk defa bir oyunda arabayı arabanın içinden kullandım o oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bu arada offroad olarak Audi Q7'den başka bişey yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Red said: ilk defa bir oyunda arabayı arabanın içinden kullandım o oyunda :) qft diyim buna da. Aynı şeyi bana da yaptı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ekran kartı ve direksiyon alacam bunun için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Test drivei amigada oynardim zamaninda hey gidi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar