Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne eylencelidir ne değildir konusu


Chemical

Öne çıkan mesajlar

Merhaba
Bölüme EAOA ÇOK KOMİK diye yollanan ve hayvanlara işkence yapılan görüntüler içeren videoların eğlence bölümüne ait olup olmadığını öğrenmek için lütfen aşağıda gördüğünüz prosedürü uygulayınız:
Videoyu ailenize izletiniz.
Videoyu en sevdiğiniz, sevmediğiniz ve ara sırada konuştuğunuz 3 arkadaşınıza izletiniz.
Videoyu 12 yaşlarındaki kız bir çocuğa izletiniz. (Ailenizde böyle birisi varsa bu adımı uygulamasanız da olur)
Eğer bu kişilerden herhangi birisi gülmek ya da gülmemek dışında tepki verirse (örn hasta mısın yürü git ya da ağlamak) videoyu bölüme atmayınız.

Teşekkürler
Common Sense
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yontemler de işe yarar, ama bence herkez kendi olcup tartabilir kafasında (yani umuyorum...) en azından insanlar rahatsız olur mu diye dusunulmeli, herkezin espri anlayısı farklı tabii...

Edit: o video farklı "espri anlayısı" sayılmaz ya bence neyse gene yorungeye dogru yaklasıcam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düzelttim eylenceyi lol

fistan olay o sorun o zaten, maksat forumun çoğunluğunu rahatsız etmeyecek ama south parkdaki non offensive christmas gibi olmayacak içerik elde etmek, önce aile filter'i atıyoruz bi aile kurabilecek insanlarda yeterli mantık normallik vardır diyoruz, hadi aile de bozuk o zaman en yakın arkadaş diyoruz hani adam normal de ailesi manyaktır, normal arkadaşı vardır o akıl verir diye, sonra en sevmediği arkadaş da hadi adam manyak, kendisinin tersi insanlara sinir oluyordur ona da sorsun, bi de arada konuştuğun arkadaş o da ikisinin ortası işte, nolur nolmaz diye de üstüne 12 yaşındaki kız filtresi atıyoruz.
Zaten gülmek ile gülmemek dışında tepki dedim yani ikisi gülmez birisi güler çünkü umut sarıkayayı herkes anlamaz gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir başka sıkıntıda cübbeli ahmet hoca videoları artık eğlence bölümlerinde gezmesi ve coğu insanında bu adamın konuşmasına gülüp geçmesi ne kadar artık umursamaz olmuşuz .
benim hatırladığım bundan yıllar önce bu tür videolar ana haberlerde gizli kamerayla cekilir falan flan hoca şöyle dedi die gündem oluşturudu .
geldiğimiz noktaya bakıyorum gayet normal gibi karşılanıyor .
geçenlerde sevgililer günü için bi konuşması burdaydı gene durum aynı millet gülüp eğleniyor
arkadaş hiçmi basmaz kafanız o adamı dinleyen onlarca adam var şu an beyni yıkanmış onlarca insan yarın birgün sevgilinle gezerken sen yada bi başkası bu beyni yıkanan cübbeli hoca fanları gelip seni linç etmeye kalktığı zamanda böyle gülebilcekmsin ??

şu karikatür aslında herşeyi anlatıyor ...
ha gazete hedef göstermiş ha cübbeli ahmet hoca
bunlara artık gülerek tepki vermeyelim lütfen gördüğünüz yerde bu tür videoları şikayet edin bişey yapınki daha cok kişiye uluşamasın ...

umarım derdimi anlatabilmişimdir ..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...