Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Merhaba Bölüme EAOA ÇOK KOMİK diye yollanan ve hayvanlara işkence yapılan görüntüler içeren videoların eğlence bölümüne ait olup olmadığını öğrenmek için lütfen aşağıda gördüğünüz prosedürü uygulayınız: Videoyu ailenize izletiniz. Videoyu en sevdiğiniz, sevmediğiniz ve ara sırada konuştuğunuz 3 arkadaşınıza izletiniz. Videoyu 12 yaşlarındaki kız bir çocuğa izletiniz. (Ailenizde böyle birisi varsa bu adımı uygulamasanız da olur) Eğer bu kişilerden herhangi birisi gülmek ya da gülmemek dışında tepki verirse (örn hasta mısın yürü git ya da ağlamak) videoyu bölüme atmayınız. Teşekkürler Common Sense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18478_262660148197_777228197_3305264_1879267_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bunları yapmazsanız kötü katil uykunuzda gelir sizi parçalar. teyzemde inanmamıştı buna ama parçalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eylence mi ? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 forumda eylence diye bi bölüm olmaması sebebiyle mesaj kendini imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu yontemler de işe yarar, ama bence herkez kendi olcup tartabilir kafasında (yani umuyorum...) en azından insanlar rahatsız olur mu diye dusunulmeli, herkezin espri anlayısı farklı tabii... Edit: o video farklı "espri anlayısı" sayılmaz ya bence neyse gene yorungeye dogru yaklasıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kimine göre eğlenceli video kimine göre değildir yöntem bu yüzden saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şişman adam... osurdu... sen de buna güldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 düzelttim eylenceyi lol fistan olay o sorun o zaten, maksat forumun çoğunluğunu rahatsız etmeyecek ama south parkdaki non offensive christmas gibi olmayacak içerik elde etmek, önce aile filter'i atıyoruz bi aile kurabilecek insanlarda yeterli mantık normallik vardır diyoruz, hadi aile de bozuk o zaman en yakın arkadaş diyoruz hani adam normal de ailesi manyaktır, normal arkadaşı vardır o akıl verir diye, sonra en sevmediği arkadaş da hadi adam manyak, kendisinin tersi insanlara sinir oluyordur ona da sorsun, bi de arada konuştuğun arkadaş o da ikisinin ortası işte, nolur nolmaz diye de üstüne 12 yaşındaki kız filtresi atıyoruz. Zaten gülmek ile gülmemek dışında tepki dedim yani ikisi gülmez birisi güler çünkü umut sarıkayayı herkes anlamaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 herhangi bir canlıya yapılan herhangi tür bir işkenceyi komik bulan insan sorgulamalı bence kendisini, ben nasıl bir yaratığım diye. Chemical said: Bölüme EAOA ÇOK KOMİK diye yollanan ve hayvanlara işkence yapılan görüntüler içeren videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bir başka sıkıntıda cübbeli ahmet hoca videoları artık eğlence bölümlerinde gezmesi ve coğu insanında bu adamın konuşmasına gülüp geçmesi ne kadar artık umursamaz olmuşuz . benim hatırladığım bundan yıllar önce bu tür videolar ana haberlerde gizli kamerayla cekilir falan flan hoca şöyle dedi die gündem oluşturudu . geldiğimiz noktaya bakıyorum gayet normal gibi karşılanıyor . geçenlerde sevgililer günü için bi konuşması burdaydı gene durum aynı millet gülüp eğleniyor arkadaş hiçmi basmaz kafanız o adamı dinleyen onlarca adam var şu an beyni yıkanmış onlarca insan yarın birgün sevgilinle gezerken sen yada bi başkası bu beyni yıkanan cübbeli hoca fanları gelip seni linç etmeye kalktığı zamanda böyle gülebilcekmsin ?? şu karikatür aslında herşeyi anlatıyor ... ha gazete hedef göstermiş ha cübbeli ahmet hoca bunlara artık gülerek tepki vermeyelim lütfen gördüğünüz yerde bu tür videoları şikayet edin bişey yapınki daha cok kişiye uluşamasın ... umarım derdimi anlatabilmişimdir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aquatik said: herhangi bir canlıya yapılan herhangi tür bir işkenceyi komik bulan insan sorgulamalı bence kendisini, ben nasıl bir yaratığım diye. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Chemical said: fistan olay o sorun o zaten tamam anladım ben seni ama filtreler sıkıcı değil mi sence? sokakta yürürken bunlardan kim kurtaracak seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 DadashNik0F said: http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18478_262660148197_777228197_3305264_1879267_n.jpg video altındaki yorum nedir öyle asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Fistan said: Chemical said: fistan olay o sorun o zaten tamam anladım ben seni ama filtreler sıkıcı değil mi sence? sokakta yürürken bunlardan kim kurtaracak seni ? Gidip kedi tekmeliyen bir arkadaş grubum yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eylence değil eğlence dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kelimelere takılmayalım kısa bir süreliğine amaç çok güzel bence artık hayvanlara işkence içerikli videolar değil eğlence bölümü hiçbir bölümde yayınlanmazsa çok güzel olur saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 _Gandalf_ said: DadashNik0F said: http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18478_262660148197_777228197_3305264_1879267_n.jpg video altındaki yorum nedir öyle asfsa ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adımları uyguladım ailemde babam tokat attı annem evlatlıktan reddetti 12 yasındaki kız cocugu üüüüü diye aglamaya basladı cuklata aldım polis aldı geceyi nezarette geçirdim SENİN YUZUNDEEEEEENNN dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "off nası götürüyolar karıyı çok komik ahahah" dersen öyle olur. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar