Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Biraz once sigismonda mesaj yazarken aklıma geldi. yaw Paticik te ayrı bir Linux bolumu acılsa nasıl olur.? Bazen guzel şeyler denk geliyor linux hakkında akıl fikir çözüm gibi Paticikte. Belli bir sure sonra bakayım diyorsun, konu teee N sayıncı sayfaya dusmus.Kaybolmuş gitmiş hafızalardan silinmiş. Gerci burası dogru yer mi oneri icin ondan da emin değilim. Değilse kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 açılmaz muhtemelen de açılırsa modluk oyum gerge'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bu postta 3 mesaj varken bölüm açılması mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 donanım yazılım kısmında ciddi bir yoğunluk oluşturmaya başladığında linux ile ilgili açılır bence. ama ayda bi kaç konu için saçma mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ben actiririm merak etmeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Güzel olur aslında. Ama bölmeye de gerek var mı Donanım & Yazılım'ı emin değilim. Genelde ilk sayfada iki-üç günlük konular oluyor, güzel bir aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 işin birde yük bölümü var onuda düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 windows 7'ye sorun çıkarmadan ubuntu+kubuntu kurulumu ve sonrasında silimi (fixmbr ile felan uğraştırmayacak) yapacak olursa, ben de linux bölümüne destek veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 os ayrimciligi yapmayin, hepsi bir. konu arkaya gidiyosa uplarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hiç. biz windows bölümü istiyoz mu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yazılım ile donanımı ayıralım diyin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 linux'a ayrı kısım iyi olur. aranmak zorunda kalmayız önceden açıldı mı diye.. ha ayrıca kalkıp da bilmediğim bilmem ne-tr.com gibi salak sitelerde soru soracağıma buradan sorumu sormayı her zaman tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 olm yazılım ile donanım ayrılmıyor linux hiç ayrılmaz diyom dinleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Forum'mumuz epey kaliteli. En azından ben Türkiye'de daha iyisini görmedim. Benim gibi Linux'dan anlayan ve sürekli online üyeler de var. Belki ayrı bir Linux bölümü belli bir kalitedeki farklı insanları çekip topluluğumuzu büyütebilir. Bunu da düşünmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gerge çok alçakgönüllüsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 su smileynin hareket cektigini bilmeyenler icin ayri bolum acilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben bu ana kadar gülüyor sanıyordum onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bi yandan da gülüyor zaten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tasindiktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bence açılsın, çoğu zaman zaten linux ile alakalı thread leri takip ediyorum bir de java sorularına göz atıyorum. Vardır benim gibi adamlar tek değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 linux windows kardeştir, ayrım yapan kalleştir dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 İşletim Sistemleri diye bölüm olabilir bence komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar