SteelBB Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konusu, işleyişi, verdiği mesajlar vs... Gerçekten çok zevk alarak izlediğim bir anime film. İzlemenizi tavsiye ederim. DAha sonrada çemberin hangi halkalarında olduğumuzu tartışırız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aslında filmini de adam gibi yapsalar iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Evet, kesinlikle. Bu şekilde bile bir an durdurmadan izledim. Birde mükemmel bir çizim ve ses efektleriyle, günümüzün en popüler filmleri arasına girebilir. Belli mi olur. Belki yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 büyük umutlarla izledim ama öyle pekte aman aman bulmadım. aman aman bulamamamda sonunun çok aceleye gelmiş olmaasının payı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evet ortamlar başta olmak üzere çizimler biraz baştan savma gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Pspde oyununu oynuom onun topiği sandım :p animesine de bir göz aticam en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İzledim de pek beğenemedim, bazı yerleri aşırı baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fena degildi sonu constantini hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 castlere bakmadım ama batmanin animesi gibi sanırım bir kaç yönetmen tarafından hazırlanmış, filmin içindeki çizimler her sin levelda değişiyor.Zaman öldürmek için izlenilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Thraine_Numeheru said: fena degildi sonu constantini hatırlattı. şu arkadaşı banlarmısınız filmin sonu hakkında direk bilgi vermiş bu nedir ya bumudur insanlara olan saygınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Çizim falan olarak çok başarılı da işleyiş olarak rezalet bir anime gerçekten. Her level için 1 tane daha kısa bölüm hazırlasalar 7 tane falan çok daha iyi olabilirmiş. Bu şekilde baya kötü olmuş açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dizi gibi bölüm bölüm olabilirmiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 3-4 kere izledim sanırım. Baya güzel geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kitabını verseler okumazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kitap okumak zaman kaybı ya. 3 saatte izleyip bitirebileceğin bişeyi günlerce oku oku oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pickles said: kitap okumak zaman kaybı ya. 3 saatte izleyip bitirebileceğin bişeyi günlerce oku oku oku aboo polemik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bir de evet kitabı okuduktan sonra çok yavan anime yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pickles said: kitap okumak zaman kaybı ya. 3 saatte izleyip bitirebileceğin bişeyi günlerce oku oku oku Epic Fail.. Film başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 fail mail deil usta zamanım yok napiyim yani sabah 8 gece 2 vardiyam var benim iş olarak. Zaman bulunca anca film izleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şimdi izledim çok beğendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pyro said: İzledim de pek beğenemedim, bazı yerleri aşırı baydı. Cidden öyle. Beatrice, Beatrice diye beni yiyip bitirdiği yerler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 güzel yerleride vardı ama on üzerinden 5-6 maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sypro said: Pyro said: İzledim de pek beğenemedim, bazı yerleri aşırı baydı. Cidden öyle. Beatrice, Beatrice diye beni yiyip bitirdiği yerler oldu. Görünce direk hatırladım bir kaç sahneyi, o derece yer etmiş hafızamda bayma konusunda ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar