kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mind Node bedava Kacırmayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 iOS 10 geliyor. (Akşam saatlerinde) Uygun olduğu iOS cihazlar *iPhone 5 ve sonrası *iPad mini 2 ve sonrası *iPod 6. nesil Önceden neler yapmalı *Cihazınızdan kullanılmayan uygulamaları silin (en az 4-5 gb boş alan tahmin ediliyor ) *iTunes veya iCloud ile yedek alın *Cihaz şifresi ve Apple ID ler gerekiyor. Unutanlar https://support.apple.com/en-us/HT201487?cid=tw_sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 ee 4s ibneler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 şerefsizler....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 4s'i en yakin muzeye teknolojik evrim sergisi icin bagislamaniz lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Emektar iPad 2'mden destegi kesmisler =( 5 yil kullandim kendisini, en verimli cihazlarimdan biri oldu. Bence iOS 10 ile de calisirdi, iOS 9 icin neredeyse hicbir yeni ozelligin olmadi eski cihaz surumu cikarmislardi iPad 2 icin. Gerci yeni applar filan da hep yavas calisiyor, calismiyordu. Simdi iPad Air 2 aldim. iPad 2 ciddi ciddi 5 yildan fazla guncelleme aldi ama, Apple soyle boyle diyoruz hep ama bunu yapan baska donanim firmasi da yok su anda sanirim. iPad 2 en uzun omurlu telefon/tablet sinifindaki cihaz oldu. 4S de 5 senelik cihaz, 5 sene guncelleme aldi. Daha ne istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 iOS10 iniyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Ben de yukluyuyorum bakalim nasil olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Cok fazla gozume carpan yenilik yok, yeni melodi goremedim mesela. Bildirimler cok daha iyi olmus onu soyleyebilirim. Tus kilidini acma olayina da alismak lazim, cok islevsel degil. Klavyede ozel karakter kullandiktan hemen sonra alfabe acilmiyor, o da kotu olmus. Bazi uygulamalar crush oluyor onu da optimize ederler artik. Patide mesaj yazarken imleci takip etmiyor en cok buna uzgunum suan :( Neyse toparlar 10.1 de diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 lock screen fontunu baba telefonu kalınlığına geçirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Deli gibi bu oyunu oynuyorum: https://itunes.apple.com/app/super-tribes/id1006393168 30 turla sinirli oldugunuz 4X. Basta bir 4X fani olarak 30 tur oynanmaz kesin demistim ama mukemmel tasarlamislar. 30 tur oldugu icin mukemmel planlama ile ilerlemeniz gerekiyor, 4X tadini da tamamen veriyor. Zaman siniri kaldiran modu da var ayrica, ama tutmadim ben. IAP'ler var, ama oyun tamamen beles. Toplamda 9 irk var, 5 tanesi parayla aliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Sahane bi oyun buldum ben de ReContact: Istanbul Mobese kamerasinda ozellikleri verilen suphelileri buluyosunuz. Oyun cok hosuma gitti benim, 60 kurus mu ne, yerli yapim zaten. Gayet begendim valla indirin indirtin https://itunes.apple.com/tr/app/recontact-istanbul/id1000835177?l=tr&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Peregrin said: pascalnouman said: ya swipe tp unlock vardi negzel abv ibreler kırdınız ios u Settins > General > Accessibility > Home Button > Rest Finger to Open <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Ne gerek var swipe'a? Dokunuyorum aciliyor. Boyle seylerle guncellemeye zorluyorlar insanlari iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Şu Mint'i indirmek istiyorum; https://itunes.apple.com/us/app/mint-money-manager-budget/id300238550?mt=8 Toshl artık işimi görmez oldu. Ancak bir türlü Store değiştiremedim. Desktop programından yapayım dedim şu uyarıyı veriyor. Nasıl yaparım bi akıl versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Ios'ta, ayarlar>itunes ve appstore > apple kimliği üzerine tıklıyosun. Orda çıkıyor ülke ayarı. Bilgisayarda emin değilim nası halledildiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 O dediğinde hata veriyor zaten, o yüzden iTunes'tan yapmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Hesabın US olması lazım. TR hesap sadece TR store'dan indirme yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 USA heabi acacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Abi : ) US hesabı açmak istediğimde o hatayı alıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 GERGE said: Deli gibi bu oyunu oynuyorum: https://itunes.apple.com/app/super-tribes/id1006393168 30 turla sinirli oldugunuz 4X. Basta bir 4X fani olarak 30 tur oynanmaz kesin demistim ama mukemmel tasarlamislar. 30 tur oldugu icin mukemmel planlama ile ilerlemeniz gerekiyor, 4X tadini da tamamen veriyor. Zaman siniri kaldiran modu da var ayrica, ama tutmadim ben. IAP'ler var, ama oyun tamamen beles. Toplamda 9 irk var, 5 tanesi parayla aliniyor. abi anlatsanız ya oyunu. ne yapmaya çalışıyoruz olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Sorieno said: Abi : ) US hesabı açmak istediğimde o hatayı alıyorum zaten. itunes dan logout ol store u us e ayarla beleş herhangi bir uygulamaya tıkla hesap yaratmak ister misin ? evet adresin ne ? internetten adres bul us ödeme no thanks bitti böyle olması gerekiyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 masa said: GERGE said: Deli gibi bu oyunu oynuyorum: https://itunes.apple.com/app/super-tribes/id1006393168 30 turla sinirli oldugunuz 4X. Basta bir 4X fani olarak 30 tur oynanmaz kesin demistim ama mukemmel tasarlamislar. 30 tur oldugu icin mukemmel planlama ile ilerlemeniz gerekiyor, 4X tadini da tamamen veriyor. Zaman siniri kaldiran modu da var ayrica, ama tutmadim ben. IAP'ler var, ama oyun tamamen beles. Toplamda 9 irk var, 5 tanesi parayla aliniyor. abi anlatsanız ya oyunu. ne yapmaya çalışıyoruz olayı ne abi gelişiyosun şehri büyütüp asker basıp diğer ırkları yok ediyosun işte. ben de bayadır bu oyunu oynuyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Kisa tur tabanli 4X. Diplomasi yok ama, dovusup yeniyorsun. 30 turda bitti icin (bitmeyen modu da var, herkesi dovene kadar ya da dovulene kadar devam eden) taktik cok onemli. Hangi teknolojiyi alacagin, nereye saldiracagin, hangi kaynaya yonelecegin filan hepsi dikkatli secimler. Eger yuksek puanla bitirmek istiyorsan hata yapmaman lazim. Sonuc olarak guzel oyun cok, epey derin ama. Oyle casual da oynanir fakat, cok iyi bir denge yakalamislar. Zorluk seviyeleri de cok iyi, Cidden duzgun kadamelerle artiyor. IAP'larin tek olayi da baska irklar. Ama satin almadigin irka karsi da oynayamiyorsun. Yani oyle uzun, buyuk haritalarda, 7-8 dusmanla oynamak istiyorsan IAP, yoksa kendinden gelen irklar 30 turluk oyun icin cok yeterli. Istiyorsan ₺2'lik 2 irk alirsin, haritayi daha kalabalik edersin. Uzun modda oynarken daha hosuma gidiyor kalabalik. Irklarin tek farki basladiklari teknoloji ve birim. Pek fark yaratmiyorlar. Gecen hafta gelen guncelleme de cok iyi oldu bu arada. 1-2m kadar oyunculari varmis, buradan belli zaten ne kadar iyi oldugu, score board cok kullanilmaz haldeydi. 9 irka bolmusler score boardi. Iyi puan aldigini gorup listeye girmek daha kolay. Otomatik etrafi kesfeden adam bazen bildigin yerlere de gidiyordu, onu da duzeltmisler. AI icin de buyuk guncelleme geliyormus, AI zaten fena degil, daha iyi olursa tadindan yenmez. Multi bir gelse, hazirliyoruz diyorlar iste, o zaman birakilmaz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 2021 diyolar sitelerinde abi multi özelliği için. bazen catapult ve super unit'ler sadece bir birim gidiyo rakipteyken catapult 5 birim ilerleyip ateş edebiliyo onu pek çözemedim. ben 10k'dan fazla da skor yapamadım. 30 tur olanda ise hard'da oynadığımda kimse kimseyi ele geçiremeden oyun bitiveriyo. zaten ilk 5-10 turda hiç gelişme yapılamıyo ya da ben o kadar iyi olamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar