reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Abi itunesdan account alırken change region dediğin zaman yeni account alıcan işte, vpn gerekmiyor sanırım kredi kartı alışverişi yapmıcaksan. ha bide çakma us adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Kredi kartsız 1 tane accountum var benim. US iTunes Store'a girip yeni account oluşturuyorsun. Tek önemli kısım ZipCode ve State. Onlarıda google maps'ten falan bul. Bak amerikada bir yere adresi aynen yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 denedim şimdi kredi kartı soruyor gayet girdiğimi de kabul etmiyor sdf itunes üzerinden deniyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 http://www.elmadergisi.com/kredi-kartsiz-itunes-abd-hesabi-acmak/ Şöyle bişi var ama vakti zamanında bende böyle yapmıştım. Şimdi oluyor mu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 evet evet ben de öyle bi guide gibi bişey buldum, itunes üzerinden oluyomuş kredi kartsız indiriyorum jarvis'i şimdi EHEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Bende 160 mb'a kıyıp indiremedim 3G'den. Eve gidince bakıcam Jarvise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dandikmiş 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bikaç gündür buna sardım http://itunes.apple.com/us/app/robot-unicorn-attack-2/id541672969?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Zıtar wors commander ı oynayan var mı? Pati squad kuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 güzel mi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Squad olayına girmedim henüz çömezim diye de fena değil şimdilik. Millet squadlar halinde birbirine dalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 baktım da clash of clans gibi bişeymiş, sildim direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 olum rts mi bekliodun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yok ya eğlenceli bişey bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Todesengel said: Iron Man 3 ise TR apple store'da var. Tam ismi Iron Man 3 - The Official Game. Yapımcısı gameloft. Tekrar bak istersen. Edit: Bu arada 2 tane Battery Doctor var. Birinin simgesi yeşil diğerinin turuncu. Tasarımları aynı, yaptıkları aynı sadece yapımcıları farklı. Iosa program develop ederken böyle bir kıstas vardı hani.Aynı program olursa, programın bir özelliğini barındırıyorsa onay vermiyolardı programa.Böyle identical programlar nasıl çıkıyo o zaman?Benim nerem farklı diyip ikna etti onay verecekleri acaba?Yada bu süreç tam olarak nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 5s ile 4K video çekmek isteyen varsa; https://itunes.apple.com/us/app/vizzywig-4k/id913424818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Fiyatı gibi programda yalan,5s de 4k video diye bir olay yok zaten donanım tarafında.Bu amcalarda fotoları birleştirip video ayağına kekliyor milleti.Ha belki kullanımda bir sıkıntı yoktur ama yinede scam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Güzel dlna player var mı ya altyazılı mazılı ipadde kullanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 iphone için kullanışlı bir takvim var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Webde dinlediğim bir musiği telefonun musicleri arasına kaydeden bi app lazım. Bir tane buldum ama kendi içerisine kaydediyor yani music app'ı çalıştırınca onun kaydettikleri görünmüyor. Var mı böyle bir app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 https://itunes.apple.com/us/app/honorbound/id704781559?mt=8 Honor bound ÇOK FENA turn based rpg. http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/market/2014-02/com.juiceboxgames.honorbound/93563944dc05189dc5a41a85cfd2e0c7.jpg Uyarı BİR AN ÖNCE iyi bir cleric bulun. fanteziye izin vermiyor oyunun ileri aşamaları bir Cleric ve diğerleri olmalı main takım, diğer hiçbir sınıf zorunlu değil. Diamondlarınızı bunlara ve sadece bunlara harcayın: https://24.media.tumblr.com/2bad53712d3dee68c4ebc2b9b5fd0647/tumblr_mzz37bdVeg1rizu99o2_r1_1280.png Ne kadar research o kadar ileridesiniz. http://static-4.app4smart.me/uploads/posts/thumbs/2677/f-7082-363078bca5.jpg Başlarda capture çok daha kolay, bol capture ile hızlı ilerleyebilirsiniz, fortify ve banish ile xp ve golda döbüşüyor charlar. ileride mecburen summona dönüyor veya sabırla grind veya cash para ile satın alma falan giriyor işin içine. Not: BERRRBAT bir guilddeyim iyi bir guild varsa ve yer varsa atlarım bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Absolut said: Webde dinlediğim bir musiği telefonun musicleri arasına kaydeden bi app lazım. Bir tane buldum ama kendi içerisine kaydediyor yani music app'ı çalıştırınca onun kaydettikleri görünmüyor. Var mı böyle bir app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Birkaç kişilik boşalttım arkadaş listemi. Honorbound add LWU - R38W Hergün en az 1 savaş yapıyorsanız ekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Air Wings çok tatlı oyun sadece multi oynanıyor girin de kapışalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Selamlar. 2 diş hekimiyiz ortak kliniğimiz var.Randevuları yazdığım anda diğer dişçi arkadaşında telefonuna düşmesi gerekiyor. böyle bir uygulama bilen var mı acaba ? Randevu saatlerinin çakışmaması açısından eşzamanlı olması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar