Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 arcane said: quiz up diye bi trivia oyunu yapmışlar, sırf multi. bu kadar mı güzel olur. türde noktayı koymuş resmen. Abii. Bir tane daha bir tane daha derken şu an fark ediyorum 1.5 saattir oyunun başından kalkamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 İphone yi keşfedeli daha 15 gün gibi oldu. Adam gibi başına oturamadım ( iş güç çoluk çocuk). İphone 5s de müzik yükleyecek dosya yok mu? İlla ki o paralı mağazadan alışveriş yapmak mı gerekiyor? bilgisayarımdaki 200 civarı müziği telefona nasıl aktarırım. Müzik indiren programlardaki müziği telefona mı aktarılıyor yoksa her seferinde o programı açacakmıyız. Müzik işini nasıl hallediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 fenn said: İphone yi keşfedeli daha 15 gün gibi oldu. Adam gibi başına oturamadım ( iş güç çoluk çocuk). İphone 5s de müzik yükleyecek dosya yok mu? İlla ki o paralı mağazadan alışveriş yapmak mı gerekiyor? bilgisayarımdaki 200 civarı müziği telefona nasıl aktarırım. Müzik indiren programlardaki müziği telefona mı aktarılıyor yoksa her seferinde o programı açacakmıyız. Müzik işini nasıl hallediyorsunuz itunes ile aktaracaksın. itunes benim pc'yi kasıyor dersen (ki normaldir) çinlilerin yanlış hatırlamıyorsam p2p diye bi programı vardı iphone ve ipodlara kolay yollu şarkı müzik oyun atmaya yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Telefonu bağlıyorsun bilgisayara. Sonra bilgisayardaki müzikleri iTunes a atıyorsun. Sonra telefonjndaki müzikleri açıp oradan senkronize ediyorsun listelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Bende iTools kullanıyorum herşey. iTunes'a uyuzum o yüzden. Zaten maksimum yaptığım olay fotoğraf atmak/silmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 KidLazer said: Robbery Bob diye bir oyun indirdim fena sardı tavsiye ederim süper oyun valla deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Vay arkadaş google appları daha güzel çalışıyor iosta, gmail app hangouts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Abi güncel olarak yeni çıkan appları yada eski appları filan inceleyen bir site var mı ? Google playde 15dk refund opsionu vardı bakabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 lyroke duyan var mi bilmiyorum da iphone ve ipad sahipleri icin https://itunes.apple.com/app/gb/lyroke-the-music-video-game/id581918157 tavsiye ederim. daha cok bayanlarin ilgisini cekiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.outtheregame.com/ http://www.outtheregame.com/img/05.jpg Oyun harika gençler, mutlaka alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ios7 iphone paticik'te yutup videolarini goremiyorum cozum var mi? (Safari browser) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bazen görünüyor bazen görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bende de ayni sorun var. nedendir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Safariyi kapatıp açınca düzeliyor. Sonra tekrar bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefona bişey yüklüyomuşuz, kaybettiğimiz zaman istediğimiz zaman yerini buluyormuşuz? acaba nedir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bir şey yüklemene gerek yok, icloud hesabına girince oradan yapabiliyorsun. Hatta bütün hafızayı falan da sildirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Nedenko'ya yuk olalim duzeltsin sunu ya. Cok kotu video olayi. Beyler jenga oyunu bedava suan onu haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Video'yu safariyi kapatip acmadan izlemenin yolunu buldum. Alintila diyip sayfayi geri ceviriyosun video karsinizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 20 yıldan sonra, Shin Megami Tensei'nin ingilizce versiyonu çıktı.Kesinlikle tavsiye ederim.Ayrıca, sınırlı bir süre için discount yapmışlar. https://itunes.apple.com/us/app/shin-megami-tensei-eng/id804069802?ls=1&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 999'da çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Lords of waterdeep'in fiyati dusmus alinir mi acaba ? Nasil board oyunu? Agricola'u aldim pisman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 boom beach geldi ios'a. hucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 collectables 600mb'lık boyutu hariç herşeyi güzel oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 pattisliborek said: boom beach geldi ios'a. hucum. abv ya clash of clans'ı yeni bırakmıştım şimdi buna sardım. Grafikler çok güzel yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 worms 3 çıkmıi. ios'a özel yapıldığı için baya uygun iphone'a ipad'e. turn based oynayabilme özelliği gelmiş ki beni cezbeden tarafı bu oldu en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar