Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

ses konusu cok tartisilabilecek bir konu.

sessizde alarmin calmasi bence mantikli. gece millet arayinca uyanmak istemiyorsundur ama alarmin calsin istersin. ayrica, calsin istemiyorsan niye alarm kurdun demezler mi adama?

video ve ringer seslerinin farkli olmasi ise cok kafa karistirici, bazen de sinir edici. telefonun sesini ofiste cok kisikta ya da sessizde tutuyorum. sonra bir video acinca bangir bangir baslamasi sinir bozucu. ama ayni ayar sayesinde arabada tomtomu acinca da sesi acmakla ugrasmam gerekmiyor, o da hosuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Puzzle dragons cok gzl oyun. Gem match tarzi oyun seviyorsaniz tam size gore. Oyun oynadikca derinlesiyo ve taktiksel oluyo onu soyliyim. Gem'leride bosa harcamayin pisman oluraunuz sonra :)

lvl 25'ten tekrar başladım sakın 3 yıldızlı yaratıkla başlamasın oynuyan varsa sonra benim gibi silersiniz.
Siren(healer cok önemli) cıkarana kadar oyunu silip tekrar yüklüyorum. 5 yıldızlı monster düştü ama pert bişey...

lvl 20 de present yolluyo biliyorsun arkadaşına 1 kereye mahsus varsa oynuyan present larımızı takas edelim...
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Bulamadım ben o Puzzle Dragons'ı ya. Telefon çekmediği için iTunes AppStore'dan bakıyorum ama aramalarda çıkmadı :(

Amerika appstore da var. Abi ztn birsey satin almayacksaniz tr store sacmalik girmeyin bile... Cok eksik var

Bu arada yeni versiuon geldi 6.1 pil dayanikliligi arttimi ne ?

cok sansli bir insanim ben ya reroll yaptim oyunu belki 50 kere o salak guide i oynamak,izlrmek zorunda kaldim
http://puzzle-dragons-global.wikia.com/wiki/Neptune. Geldi yeter dedim bu da iyi cikmiyo siren oynamaya basladim
ardindan 5 gem birikir birikmez rare monster kutusuna attim gold egg cikti
Icinden bence oyunun en iyi hero su
http://puzzle-dragons-global.wikia.com/wiki/Siren_The_Enchanter
Cikti ben reroll yaparken siren (evrim gecirmemis hali) ciksa kafidir diyordum ama siren the enchanter cikti :-) 400 monster icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Bad Piggies. Rovio'nun ustalk eseri, Angry Birds'ten falan kat kat daha zevkli bi oyun. Bulaşmayın derim.

hmm şunu deniyim bi ara
bi de angry birds star wars satın aldım geyikmiş o da.

onun dışında quests and sorcery diye bi oyun buldum, 3-4 gün oldu bırakamıyorum ehe, biraz gear dependant bi oyun ama zor değil yine de
ayrıca blood brothers ve hellfire denedim ama ikisinden de kısa sürede sıkıldım

lep's world 2 var mario gibi, arada giriyorum ona da değişiklik olsun diye

hay day var, farmville kafası biraz. arada bir "lan ben napıyorum bu oyunda" dediğim oluyor ama oynatıyor gene de eşek sıpası

temple run'ı sevemedim nedense, onun yerine rail rush diye bi oyun var ona giriyorum canım o tür bi oyun çektiğinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...