Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Google Maps'i yuklemek icin yurtdisina mi cikmam lazim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hayır US accountla girmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bad Piggies. Rovio'nun ustalk eseri, Angry Birds'ten falan kat kat daha zevkli bi oyun. Bulaşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Angry Birds Rio da free olmuş bu arada. Temple Run 2 çıkmış, free. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Puzzle dragons cok gzl oyun. Gem match tarzi oyun seviyorsaniz tam size gore. Oyun oynadikca derinlesiyo ve taktiksel oluyo onu soyliyim. Gem'leride bosa harcamayin pisman oluraunuz sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Şu iphone'da ses kapalıyken de alarm çalıyor çok gıcık bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 interneti, gps i ayarlar dışında, program çalışğı zaman açılıp sonrada kapatma ihtiamali yok mu nokai bile yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gps normalde kapalı zaten, sen açık bıraksan da kullanan hiçbir program yoksa içerde kapatıyo kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 "Cin Ruhi" said: Şu iphone'da ses kapalıyken de alarm çalıyor çok gıcık bişi. mesela ses tirnagi kapaliyken video izlerken de ayrica bir daha sesi kismak gerekiyor.. atiyom toplantida bir video izlemek istiyon sessiz, video basladiktan sonra kisabiliyosun sesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ses konusu cok tartisilabilecek bir konu. sessizde alarmin calmasi bence mantikli. gece millet arayinca uyanmak istemiyorsundur ama alarmin calsin istersin. ayrica, calsin istemiyorsan niye alarm kurdun demezler mi adama? video ve ringer seslerinin farkli olmasi ise cok kafa karistirici, bazen de sinir edici. telefonun sesini ofiste cok kisikta ya da sessizde tutuyorum. sonra bir video acinca bangir bangir baslamasi sinir bozucu. ama ayni ayar sayesinde arabada tomtomu acinca da sesi acmakla ugrasmam gerekmiyor, o da hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bazı uygulamalarda yandan ses kısıksa videonun sesi açılmıyor. ben de ona ayar oluyorum, telefonu genelde hep sesi kısık kullanırım ben, sırf video izlemek için açmak zorunda kalıyorum sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bu sıkıntılardan bahsediyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Absolut said: Hayır US accountla girmen yeterli. Peki bu US accounttan girince icloud otomatik olarak o hesaptaki bütün appları indirmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yok ya gir US accounttan yükle googlemapsi sonra cık eskisi ile gir 2 dakikalık bişi. Itunes storea giricen US account ile settingsdeki sonra app store acıp ordan search ile bulucan yuklıcen sonra gene TR accountunu giricen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Masticore said: Puzzle dragons cok gzl oyun. Gem match tarzi oyun seviyorsaniz tam size gore. Oyun oynadikca derinlesiyo ve taktiksel oluyo onu soyliyim. Gem'leride bosa harcamayin pisman oluraunuz sonra :) lvl 25'ten tekrar başladım sakın 3 yıldızlı yaratıkla başlamasın oynuyan varsa sonra benim gibi silersiniz. Siren(healer cok önemli) cıkarana kadar oyunu silip tekrar yüklüyorum. 5 yıldızlı monster düştü ama pert bişey... lvl 20 de present yolluyo biliyorsun arkadaşına 1 kereye mahsus varsa oynuyan present larımızı takas edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bulamadım ben o Puzzle Dragons'ı ya. Telefon çekmediği için iTunes AppStore'dan bakıyorum ama aramalarda çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Kojiroh said: Bulamadım ben o Puzzle Dragons'ı ya. Telefon çekmediği için iTunes AppStore'dan bakıyorum ama aramalarda çıkmadı :( Amerika appstore da var. Abi ztn birsey satin almayacksaniz tr store sacmalik girmeyin bile... Cok eksik var Bu arada yeni versiuon geldi 6.1 pil dayanikliligi arttimi ne ? cok sansli bir insanim ben ya reroll yaptim oyunu belki 50 kere o salak guide i oynamak,izlrmek zorunda kaldim http://puzzle-dragons-global.wikia.com/wiki/Neptune. Geldi yeter dedim bu da iyi cikmiyo siren oynamaya basladim ardindan 5 gem birikir birikmez rare monster kutusuna attim gold egg cikti Icinden bence oyunun en iyi hero su http://puzzle-dragons-global.wikia.com/wiki/Siren_The_Enchanter Cikti ben reroll yaparken siren (evrim gecirmemis hali) ciksa kafidir diyordum ama siren the enchanter cikti :-) 400 monster icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 SBsettings v5.2 kullaniyorum ve arka plandaki tum appleri bir kerede kapatma nereden yapiliyor bulamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 KillBackground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Apple killswitch diye bisi var sadece.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 belki sende gereken repo yoktur BigBoss reposunda var bende su anda gözüküyor yanlis anlamisim pardon :) ben farkli bir uygulamadan söz ediyorum sen sanirim sbsettings ile nasil yapildigini soruyorsun onu bilmiyorum mlsf ben ncsettings kullaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ncsettings v1.6.1 kurulu ama onda da oyle bisi bulamiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 "roket adam" said: Bad Piggies. Rovio'nun ustalk eseri, Angry Birds'ten falan kat kat daha zevkli bi oyun. Bulaşmayın derim. hmm şunu deniyim bi ara bi de angry birds star wars satın aldım geyikmiş o da. onun dışında quests and sorcery diye bi oyun buldum, 3-4 gün oldu bırakamıyorum ehe, biraz gear dependant bi oyun ama zor değil yine de ayrıca blood brothers ve hellfire denedim ama ikisinden de kısa sürede sıkıldım lep's world 2 var mario gibi, arada giriyorum ona da değişiklik olsun diye hay day var, farmville kafası biraz. arada bir "lan ben napıyorum bu oyunda" dediğim oluyor ama oynatıyor gene de eşek sıpası temple run'ı sevemedim nedense, onun yerine rail rush diye bi oyun var ona giriyorum canım o tür bi oyun çektiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 "Cin Ruhi" said: ncsettings v1.6.1 kurulu ama onda da oyle bisi bulamiyom :( onunda öyle bir özelligi yok dedigim gibi baska bir tweak kurarak yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Epic Knight en iyisi run oyunlarında bence, Temple Run falan yaklaşamaz yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar