Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 App store abv cc expire olmuş besava uygulamaya update yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 basatap diye ucretsiz ipad platformunu destekleyen bi app mevcut. enteresan muzik gruplari cikiyor. roportajlarda cabasi. bilmem dergisi var mi normalinde ama ara ara gercekten guzel ve ilginc parcalara sahip gruplarin hem tanitiminhem yazili anlatimlari ve gorsel tanitimlari yapilmakta. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Puzzle Craft oynuyodum bikaç gündür de baydı artık. Tekrardan Subway Surfers'a sardım, aralık ayına özel karakter çıkmış, sarışın kızın yılbaşı versiyonu, onu almaya kasıyom sdf Bi de Zynga'nın Ruby Blast mı ne öyle bi oyunu var, uzak durun abi. Adamlar reklam olayının bokunu çıkarmışlar, aşırı kasıyo falan, Bejeweled'a devam. Bu arada Grooveshark benzeri bi uygulama var mı seç-dinle şeklinde mzüik dinleyebileceğim? Grooveshark'ın mobil uyumlu web versiyonundan nefret ettim, Fizy'nin uygulama zaten kıytırık, Spotify Türkiye'de yasak falan. Kaldım öyle ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 GTA Vice City çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Kojiroh said: Puzzle Craft oynuyodum bikaç gündür de baydı artık. Tekrardan Subway Surfers'a sardım, aralık ayına özel karakter çıkmış, sarışın kızın yılbaşı versiyonu, onu almaya kasıyom sdf Bi de Zynga'nın Ruby Blast mı ne öyle bi oyunu var, uzak durun abi. Adamlar reklam olayının bokunu çıkarmışlar, aşırı kasıyo falan, Bejeweled'a devam. Bu arada Grooveshark benzeri bi uygulama var mı seç-dinle şeklinde mzüik dinleyebileceğim? Grooveshark'ın mobil uyumlu web versiyonundan nefret ettim, Fizy'nin uygulama zaten kıytırık, Spotify Türkiye'de yasak falan. Kaldım öyle ortada. hocam vk.com dan hesabi ac vk music ya da vkontakte nin app sini kur. en rahati. gerisini salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Into The Dead güzel bir run oyunu. Atmosfer süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 doulingo diye bir dil-öğrenme programı yükledim. ispanyolca almanca fransızca öğretiyor. çok başarılı. levelleri falan var. bir bakın derim. free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OT20nUyss8o baya iyi free bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 LathspeLL said: GTA Vice City çıktı :D direksiyon muhabbeti cok kil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://dayoneapp.com/ said: gunluk tutmayi sevenlere senkronizeli falan bi app. pekte keyifli oluyor nedense. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: senko said: lem ipad icin handwrite recognization yapabilen bi yazilim var mi? Notes plus Ama ekstra para istiyor ozellik icin haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Baldur's Gate cikti. 9.99$. Kosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 tvyo var doğuş grubunun tivibu'su. star'ın ve trt'nin bütün dizileri var. web sitesinden izlerken uzaktan kumanda da oluyor telefon. epoccam buldum bitane ayfonu webcam yapıyor basitçe o da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ragdoll blaster 2 . çok zevkli bir oyun ve free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 xwhiplashx said: http://dayoneapp.com/ said: gunluk tutmayi sevenlere senkronizeli falan bi app. pekte keyifli oluyor nedense. :) vay be günlük tutmanın da bir anlamı kalmadı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 soylendi mi edildimi bilgim yok ama Pocket denilen bir app var. ozellikle internette dolanirken sonra okuyayim diyen bir tipseniz. senkronizeli oldugundan daha da isinizi gorecektir. iphone ipad android chrome vs gibi bir cok noktada oldugundan unutsaniz bile yatakta hatirladiginizda girer edersiniz. bakamadim simdi ama belesti galiba app. opucukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 google maps yayınlanmış. app store ama türkiye mağazasında yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 angry birds star wars free edition çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 xwhiplashx said: soylendi mi edildimi bilgim yok ama Pocket denilen bir app var. beles. super bir sey ayrica, chrome eklentisini de kullaniyorum, cok ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 cabiria said: doulingo diye bir dil-öğrenme programı yükledim. ispanyolca almanca fransızca öğretiyor. çok başarılı. levelleri falan var. bir bakın derim. free yok böyle bi program aradım bulamadım iphone da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Google maps 38+ ülkede çıkıkıyor, Türkiye içinde yok. Nedir bu Google ve Türkiye arasında geçen şeyler yahu. Başka cihazlara da Youtube'u çıkarmıyor falan. US Store'dan indirdim, Google Maps gayet güzel olmuş. SDK'da çıkarmışlar, diğer programlar direk Google Maps kullanabiliyormuş, link olarakta açabiliyorlarmış google maps'i. Apple kara kara düşünsün şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Aiko said: cabiria said: doulingo diye bir dil-öğrenme programı yükledim. ispanyolca almanca fransızca öğretiyor. çok başarılı. levelleri falan var. bir bakın derim. free yok böyle bi program aradım bulamadım iphone da. sorry. duolingo ymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 iphone 5ime kavuştum girdim appstore a mala bağladım aman şunu yükliim buna bakiim die. bana şöle whatsapp, sosyal medya instagram facebook vs dışında 5 tane basic bunlar olmadan olmaz dieceğiniz bir liste yapar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 oha baldurs gate'in oyunu cikmis lan ilaclisi da gelir bikac gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mortis said: iphone 5ime kavuştum girdim appstore a mala bağladım aman şunu yükliim buna bakiim die. bana şöle whatsapp, sosyal medya instagram facebook vs dışında 5 tane basic bunlar olmadan olmaz dieceğiniz bir liste yapar mısınız Findmyiphone İşbankası kullanıyorsan işpad Google chrome Wattpad Shazam Dark Horse Anime manga için CR manga lite manga fox Oyunlar Angrybirds starwars free şu an 36 lvl The end Paid olanlarrdan Wormsiki Baldur's gate Batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar