Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eyvah eyvah

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

o ne demek ya ? espiri mi yaptığını sanıyosun nedir anlayamadım da biraz daha düşünerek konuşmaya gayret et. sen annenin babanın yanında argolu küfürlü şeyler izleyebiliyor olabilirsin, ya da onların yanında böyle konuşuyor da olabilirsin. herkesin ailesi böyle olmak zorunda mı ? ne annemin ne babamın ağzından bi kere küfür duymamış biri olarak onları küfürlü bir filme götürmem benim için doğru bişey deil. illa böyle açıklama mı yapmam gerekiyor ? tövvvbeeee
Sosyal ağlarda paylaş

her yerde olumlu yorumlar okuyunca: gülmekten ağladım çok güzel film vs vs gibi gittim izledim. gerçekten vasat film kahkaha atmayı bırak zar zor tebessüm ettim o kadar. sinemada gidip görülmeyi kesinlikle haketmiyor.özellikle ilk yarısında inanılmaz sıkıldım.boş zamanınızı başka birşey yaparak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

requem said:

her yerde olumlu yorumlar okuyunca: gülmekten ağladım çok güzel film vs vs gibi gittim izledim. gerçekten vasat film kahkaha atmayı bırak zar zor tebessüm ettim o kadar. sinemada gidip görülmeyi kesinlikle haketmiyor.özellikle ilk yarısında inanılmaz sıkıldım.boş zamanınızı başka birşey yaparak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

ya film dvdsi alınıp 2 3 kere izlenilmeyi hakediyor bence.

hani zevk/renk tamam altıma sıçtım yada az güldm eywallahda, seyirciyi pişman ettirecek film değil yani hiç değil
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

kötü, vasat vb. yorum yapan arkadaşlar beğendikleri komedi filmlerini yazabilirler mi acaba?

ironi falan yapmıyorum, gerçekten merak ediyorum bu film vasat ise hangi film sizin için iyidir diye.

Muhtemelen küfür olmadan gülemeyen sinema seyircisi türünden olsa gerek:)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle..

abi lüften trakyalı tekridağlı demeyin lan adam bildiğin çanakkaleliyi oynamış ehe resmen geyikliye bozcaadaya gittim lan.. herifler cidden "senden ötürü bea!" diye atarlanıyorlar

e ata demirel 8-9 senedir bozcaada'da yaşaya yaşaya sonunda senaryo yazmış

bu arada bizim bir ismail dayı vardır, benim kayınvalidenin dayısı, adam adada ki bir numaralı kirpi (deniz kestanesi) toplayıcısıdır (ve deniz kestanesi çok lezzetlidir accuk limon suyu ekeceksin ama) toplar böyle büyük küfeyle sorna millete yedirir çok keyiflidir hani yiyemediğimiz de merkeze getirip veririz fln arada yaşı bü,y,k olanlara "hani bunun afrodizyak etkisi de vardı heee keh keh" diye takılır eder :) ve adada böyle teneke içinde fidan çiçek vs satar (gülün fiyatı geçen yaz gerçekten 25 tl idi AHAHA zaten o ayrıntıya ayrı bittim) hani böuyle çoğu sahnede dayıyı görür gibi oldum

ben inanılmaz keyif aldım hani tamam çok iyi bir fil mdeğil ama çok samim ive gayet güzel zaman geçirten bir film umarım ikincisi gelir sanki kikncisi gelirmiş gibi duruyor

ata demirelin oynadığı o saf geyikli sakini karakteri böyle bölge nüfusunun %70 ine fln tekabul ediyor.. çok saf çok içten adamlar lan.. bir o kadar da bomba

gidin görün hani keyif almamanıza imkan yok
Sosyal ağlarda paylaş

film çok çok güzeldi
gerçekten; şahanı ve cem yılmaz'ı sollamış ata demirer.
bu kadar sevmemdeki neden trakyalı oluşumuz mu bilemedim ama çok güldük eğlendik

hastane sahnesinde tam gözler doldu, duygusal bir hava
devam edecek diye beklerken adam patlattı espriyi.
hem ağlatıp hem güldürdü gibi bişi oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BabacumMostors said:

GÜLMEDİYSEN SENDEN ÖTÜRÜ BEA!

ehah buna güldüm işte.

filmin başında inanılmaz eğlendim, sonra ortalarda demet akbağın ilk sahnelerinde baya bi sıkıldım, sonuna doğru yine çok eğlendim.

ama filmin bitişinde de devamı gelecek hissiyatı uyandırmadı mı? demem o ki ikincisi olsa giderim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...