DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o ne demek ya ? espiri mi yaptığını sanıyosun nedir anlayamadım da biraz daha düşünerek konuşmaya gayret et. sen annenin babanın yanında argolu küfürlü şeyler izleyebiliyor olabilirsin, ya da onların yanında böyle konuşuyor da olabilirsin. herkesin ailesi böyle olmak zorunda mı ? ne annemin ne babamın ağzından bi kere küfür duymamış biri olarak onları küfürlü bir filme götürmem benim için doğru bişey deil. illa böyle açıklama mı yapmam gerekiyor ? tövvvbeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Hİİİİİİİ NE DEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi daa izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 anne babam popo dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu filmi herkes izlemeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dün gittim çok beğendim gerçekten, haftaya falan bi fırsat bulim gene gidicem inanılmaz hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 her yerde olumlu yorumlar okuyunca: gülmekten ağladım çok güzel film vs vs gibi gittim izledim. gerçekten vasat film kahkaha atmayı bırak zar zor tebessüm ettim o kadar. sinemada gidip görülmeyi kesinlikle haketmiyor.özellikle ilk yarısında inanılmaz sıkıldım.boş zamanınızı başka birşey yaparak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 o yüzden her filmi çok iğrenç, böğ, kaka gibi önyargılarla izlemek lazım. hoş filmdi. bi daha izleyesim geldi hatta. bu fasulyaaa~ yedii buçuk liraaa~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kötü, vasat vb. yorum yapan arkadaşlar beğendikleri komedi filmlerini yazabilirler mi acaba? ironi falan yapmıyorum, gerçekten merak ediyorum bu film vasat ise hangi film sizin için iyidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 requem said: her yerde olumlu yorumlar okuyunca: gülmekten ağladım çok güzel film vs vs gibi gittim izledim. gerçekten vasat film kahkaha atmayı bırak zar zor tebessüm ettim o kadar. sinemada gidip görülmeyi kesinlikle haketmiyor.özellikle ilk yarısında inanılmaz sıkıldım.boş zamanınızı başka birşey yaparak değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. ya film dvdsi alınıp 2 3 kere izlenilmeyi hakediyor bence. hani zevk/renk tamam altıma sıçtım yada az güldm eywallahda, seyirciyi pişman ettirecek film değil yani hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Holy said: kötü, vasat vb. yorum yapan arkadaşlar beğendikleri komedi filmlerini yazabilirler mi acaba? ironi falan yapmıyorum, gerçekten merak ediyorum bu film vasat ise hangi film sizin için iyidir diye. Muhtemelen küfür olmadan gülemeyen sinema seyircisi türünden olsa gerek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 film harikaymış, uzun süredir böyle gülmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 öncelikle.. abi lüften trakyalı tekridağlı demeyin lan adam bildiğin çanakkaleliyi oynamış ehe resmen geyikliye bozcaadaya gittim lan.. herifler cidden "senden ötürü bea!" diye atarlanıyorlar e ata demirel 8-9 senedir bozcaada'da yaşaya yaşaya sonunda senaryo yazmış bu arada bizim bir ismail dayı vardır, benim kayınvalidenin dayısı, adam adada ki bir numaralı kirpi (deniz kestanesi) toplayıcısıdır (ve deniz kestanesi çok lezzetlidir accuk limon suyu ekeceksin ama) toplar böyle büyük küfeyle sorna millete yedirir çok keyiflidir hani yiyemediğimiz de merkeze getirip veririz fln arada yaşı bü,y,k olanlara "hani bunun afrodizyak etkisi de vardı heee keh keh" diye takılır eder :) ve adada böyle teneke içinde fidan çiçek vs satar (gülün fiyatı geçen yaz gerçekten 25 tl idi AHAHA zaten o ayrıntıya ayrı bittim) hani böuyle çoğu sahnede dayıyı görür gibi oldum ben inanılmaz keyif aldım hani tamam çok iyi bir fil mdeğil ama çok samim ive gayet güzel zaman geçirten bir film umarım ikincisi gelir sanki kikncisi gelirmiş gibi duruyor ata demirelin oynadığı o saf geyikli sakini karakteri böyle bölge nüfusunun %70 ine fln tekabul ediyor.. çok saf çok içten adamlar lan.. bir o kadar da bomba gidin görün hani keyif almamanıza imkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 film çok çok güzeldi gerçekten; şahanı ve cem yılmaz'ı sollamış ata demirer. bu kadar sevmemdeki neden trakyalı oluşumuz mu bilemedim ama çok güldük eğlendik hastane sahnesinde tam gözler doldu, duygusal bir hava devam edecek diye beklerken adam patlattı espriyi. hem ağlatıp hem güldürdü gibi bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bana cok ovduler, cok buyuk bir beklentiyle gittim ama bekledigim cikmadi tabi. cok guzel ama oyle katila katila gulunecek bir film degil. her sey cok guzel olacak kivamini yakalamis, tekrar tekrar izlenecek turden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 GÜLMEDİYSEN SENDEN ÖTÜRÜ BEA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bugün gittim, çok güzeldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ya şu filmi izleyemedimde. Ata demirerin gösterisine gittim bu yaz kuruçeşmede orada yapmıştı trakyalı taklidi inanılmaz komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sinad filmede git mutlaka. Ata döktürüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BabacumMostors said: GÜLMEDİYSEN SENDEN ÖTÜRÜ BEA! ehah buna güldüm işte. filmin başında inanılmaz eğlendim, sonra ortalarda demet akbağın ilk sahnelerinde baya bi sıkıldım, sonuna doğru yine çok eğlendim. ama filmin bitişinde de devamı gelecek hissiyatı uyandırmadı mı? demem o ki ikincisi olsa giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ayrıca sıkılmıştım artık nereyi açsam bir doğu şivesi, kürtçe konuşmalar. faşizan düşüncelerim falan da yok ama insan özlüyor böyle değişik ağızları. çok eğlendim konuşmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi bu kadar yorumdan sonra gitmessem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sinemalarda oynuyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evlenip balayına gideceğime bekar kalıp eyvah eyvaha giderim ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 baya güzel bi filmdi, epey de güldürdü. Ata demirer'in trakya şivesi zaten başlı başına yeter. Filmin bi konuya bağlı olarak gitmesi de ayrı bi güzellik katmıştı. Bide uzun zamandan sonra Fadıl Fıdıllıoğlu'nu falan görmek güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar