Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Selam; Şimdi mesleğim gereği bunu yenmem gerekiyor. Fekat fekat... Aslında tam anlamıyla yükseklik korkusu değil sanırım bu, Yani uçağa binebiliyorum, hatta kalkarken ki adrenalinden zevk alıyorum. Şimdi kulelere falan tırmanmam gerekiyor, e tırmanırken korkuyorum abi, baya adrenalin oluyor çok fena Nasıl yenerim bunu? başım döner düşerim gibi bi endişem var Ayrıca rollercoaster a binebiliyorum ama hayatımda en çok korktugum şey lunaparktaki o gemiler. Amannn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Uçağın kalkarken o durumu yaşaman pek normal değil, korkmuyorum gibisinden bahsetmişsin de korktuğun için oluyor o. Etrafı kapalı bi kuleye tırmansan korkar mısın aynı şekilde? veya apartmanda merdivenden yukarılara çıkarken korkuyor musun? Ayağın yere bastığı veya bir şeylere bağlı olduğun sürece bir şey olma olasılığı düşük baya. Yok diyemiyorum ama bu tehlikeyle uğraşmak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dikkat. kemal sunal gibi sende gidersin tak diye. allah korusun. sakinleştirici kullancan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende de yükseklik korkusu var. ayağımın bastığı yer ile baktığım yer arasındaki levitasyon farkını görünce gg. genelde aşşağıya veya yukarıya bakmazsam sorun olmuyor. sen de onu bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Korumalı kuleden korkuyorum, aşagıyı gordugum surece korkuyorum Bide içim gidiyor yani adam çıkıp şebeklik yapıyor yukarda. Çıkarım aslında, zorlasam yener gibiyim ( cok buyuk karanlık korkum vardı yendım baya zorlanarak ) Ama bunda ustune gıtmeye calısmanın anlamı yok gıbı Ne yapmak lazım? bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 psikologa git bir kac seans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Burda gitme imkanım yok :( Ya bide aslında ben kendimi aşşagıya atmak istiyorum, yani atıcakmış gibi hissediyorum. Mesela küçükken arabada arka koltukta giderken ortada duramazdım ben el frenini çekicem diye. Buda öyle bişey, uçakta kendimi atamayacağım için sorun yok ama atabileceksem atacakmış gibi geliyor bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 anlıyorum benzer durumu ben de yasıyorum ornegin cok yuksek bir yerde trabzana yaklasmaya korkuyorum dayanamayıp atarım kendimi diye :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Psikolog pati var mı ki? üstüne gitsem, there is no spoon diyip " şimdi korkarsam hayatımın sonuna kadar bi korkak olarak yasıcam " diye kendimi gazlasam alışır mıyım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 basit sekilde kendini telkin edebilirsin,ornegin cıktıgın binanın yıkılma riski yok milyon tane hesabı milyon kere kontrol ederek dikiyorlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hipnoz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tırmanmaya başlayın gerisi kolay diyorlar, denemedim gerçi ben, "yer" daha güvenli, <3 beton ve çelik <3 :p http://orangutanfoundation.wildlifedirect.org/files/2008/11/tower_climb.jpg yada mesela mirror's edge oynayabilirsiniz faydası olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Beta blocker al,her basit durumda antidepresana sarılmayın nörotoksin etkileri oluyor beyinde. Gözünde büyütme,herkeste belli başlı korkular var,mesela herkes panik atak geçirir ama panik atak geçiren kişi onu kafaya takar ve o onu azdırır.Fobinin üzerine gitmeye çalış;kaygı oluşmasının nedeni beynin daha önce o durumda kaygılandı ve bunu default olarak kaydetti,yükseğe çıkmadan önce kendine korkmanın saçma olduğunu tekrarla,yukarı çıkarken bu telkinleri kes,o süreçte beyin o telkinleri ters olarak algılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "nutella yerim" said: anlıyorum benzer durumu ben de yasıyorum ornegin cok yuksek bir yerde trabzana yaklasmaya korkuyorum dayanamayıp atarım kendimi diye :=) of abi ahah alçak balkonlarda denerim falan diye yaklaşmıyorum kenarlara. yaklaşsam da deniceğim yok zaten ama öyle saçma bi korku işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi o kendini atma isteği çoğu insanda var bende geçen utana sıkıla bir arkadaşa dedim böyle yüksekten bakarken atlasam mı diye düşünüyorum falan diye adam direk bende aynısını düşünüyorum hatta x,y,z de öyle falan dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o kulelere çıkarken korkmak normal ya, pati alahili olarak çıksa büyük çoğunluğumuz korkar, ama zamanla yenersin heralde, mecbur olunca bide kesin üstesinden gelirsin kan görünce fenalaşan doktorların ER'de çalışması gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende de vardı, askerde çok iyi bir vücudum olduğu için beni komando yaptılar helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirme eğitiminde geçti. dinamik olun genç dimağlar. tembel olmayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 escape said: dikkat. kemal sunal gibi sende gidersin tak diye. allah korusun. sakinleştirici kullancan. kemal sunal yanlış ilkyardımdan öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben düşersem nolur diye korkuyorum. çıkıyorum ama yükseğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 iş ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 King Kong muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o zaman uçaklardan korkar ki olm.. sen bi daha sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 özür dilerim dayanamadım. :D Bu arada aynı korku bende de var. Misal geçen arkadaşlarla Galata kulaesine çıktık altıma sçtm. korkuluklar falan da çok güvensiz bet beniz attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 rollercoastera binebiliyorsan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şunu hayatta yapamam ben,max yüksekligim aquapark'a gitmiştim orda 8 metrelik atlama yeri vardı ordan atlıyodum o yeter bana Norak said: tırmanmaya başlayın gerisi kolay diyorlar, denemedim gerçi ben, "yer" daha güvenli, <3 beton ve çelik <3 :p http://orangutanfoundation.wildlifedirect.org/files/2008/11/tower_climb.jpg yada mesela mirror's edge oynayabilirsiniz faydası olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar