Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yükseklik korkusu :(

Suark

Öne çıkan mesajlar

Selam;
Şimdi mesleğim gereği bunu yenmem gerekiyor. Fekat fekat...
Aslında tam anlamıyla yükseklik korkusu değil sanırım bu, Yani uçağa binebiliyorum, hatta kalkarken ki adrenalinden zevk alıyorum.

Şimdi kulelere falan tırmanmam gerekiyor, e tırmanırken korkuyorum abi, baya adrenalin oluyor çok fena
Nasıl yenerim bunu? başım döner düşerim gibi bi endişem var

Ayrıca rollercoaster a binebiliyorum ama hayatımda en çok korktugum şey lunaparktaki o gemiler.
Amannn..
Sosyal ağlarda paylaş

Uçağın kalkarken o durumu yaşaman pek normal değil, korkmuyorum gibisinden bahsetmişsin de korktuğun için oluyor o.

Etrafı kapalı bi kuleye tırmansan korkar mısın aynı şekilde? veya apartmanda merdivenden yukarılara çıkarken korkuyor musun?

Ayağın yere bastığı veya bir şeylere bağlı olduğun sürece bir şey olma olasılığı düşük baya. Yok diyemiyorum ama bu tehlikeyle uğraşmak gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Korumalı kuleden korkuyorum, aşagıyı gordugum surece korkuyorum
Bide içim gidiyor yani adam çıkıp şebeklik yapıyor yukarda.
Çıkarım aslında, zorlasam yener gibiyim ( cok buyuk karanlık korkum vardı yendım baya zorlanarak )
Ama bunda ustune gıtmeye calısmanın anlamı yok gıbı

Ne yapmak lazım? bi fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Burda gitme imkanım yok :(
Ya bide aslında ben kendimi aşşagıya atmak istiyorum, yani atıcakmış gibi hissediyorum.

Mesela küçükken arabada arka koltukta giderken ortada duramazdım ben el frenini çekicem diye.
Buda öyle bişey, uçakta kendimi atamayacağım için sorun yok
ama atabileceksem atacakmış gibi geliyor bana :/
Sosyal ağlarda paylaş

Beta blocker al,her basit durumda antidepresana sarılmayın nörotoksin etkileri oluyor beyinde.
Gözünde büyütme,herkeste belli başlı korkular var,mesela herkes panik atak geçirir ama panik atak geçiren kişi onu kafaya takar ve o onu azdırır.Fobinin üzerine gitmeye çalış;kaygı oluşmasının nedeni beynin daha önce o durumda kaygılandı ve bunu default olarak kaydetti,yükseğe çıkmadan önce kendine korkmanın saçma olduğunu tekrarla,yukarı çıkarken bu telkinleri kes,o süreçte beyin o telkinleri ters olarak algılıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

anlıyorum
benzer durumu ben de yasıyorum ornegin cok yuksek bir yerde trabzana yaklasmaya korkuyorum dayanamayıp atarım kendimi diye :=)

of abi ahah alçak balkonlarda denerim falan diye yaklaşmıyorum kenarlara. yaklaşsam da deniceğim yok zaten ama öyle saçma bi korku işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu hayatta yapamam ben,max yüksekligim aquapark'a gitmiştim orda 8 metrelik atlama yeri vardı ordan atlıyodum o yeter bana
Norak said:

tırmanmaya başlayın gerisi kolay diyorlar, denemedim gerçi ben, "yer" daha güvenli, <3 beton ve çelik <3 :p

http://orangutanfoundation.wildlifedirect.org/files/2008/11/tower_climb.jpg

yada mesela mirror's edge oynayabilirsiniz faydası olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...