Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ya arasıra muhabbet açılıyoda fıkra anlatıyo millet.Sen biliyon mu diyolar azbuçuk bişiler anlatıyoz ama böle geniş çapta bi herkes bildiği fıkraları yazarsa bizimde fıkra kültürümüz artar.Şöle en esaslısından süper fıkralar bekliom hadi kolları sıvayalım :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tam fıkra kıvamında değil ama: fransada bir sokakta 4 tane ekmek fırını açılmış. ilk fırın sahibi camına 'şehrin en iyi ekmeği burada satılır' diye yazdırmış. 2.si ise camına 'burada ülkenin en iyi ekmeği satılır' diye yazdırmış. 3.sü iyice abartıp 'dünyanın en iyi ekmeği burada satılır' diye yazdırmış. son fırın sahibi ise sadece şunu yazdırmış: 'bu sokağın en iyi ekmeği burada satılır' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Way güzelmiş. :horace:[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 anlatırım da pm olarak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bunu terzi ye yapmışlardı[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Eheheh çok güzel bir fıkra, ince bir espiri. Yazdım bunu bi kenara. :D[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Almanyada meşhur bu fıkra terzi versiyonuyla :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 güzelmiş fırın fıkrası, baya anlamlı buldum :)[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bi site adı falan versenizde ordan depolasak.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 guzel fikra[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bölgelerarasi folklor yarismasi düzenlenmis. Finale, Karadeniz horon ekibiyle Ege zeybek ekipleri kalmis. Ve yarismayi, zeybekler kazanmis.Karadenizliler duruma çok bozulmus. Temel yenilginin nedenini açiklarken 'Biz oynarken çok acele ettik' demis: - Keske biz de zeybekler gibi düsüne düsüne oynasaydik[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bir gün lazın biri yolda giderken karşısına cin çıkmış. Cin dile benden ne dilersen demiş.Lazda burdan Amerikaya köprü yap demiş.Cin de çok zor başka bir şey iste demiş.LAz bu seferde o zaman Trabzon Spor şampiyon olsun demiş.Bunun üzerine cin köprü kaç şeritli olacakdı demiş. Kendim yazdım biraz garip oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 FEMiNiST KADINLAR TOPLANTISI Ilk konusmaci, Amerikan Delegesi Hanim efendi kürsüye gelmis.. "Geçen yilin kararlarini aynen uyguladim. Eve gider gitmez kocama:'Bundan sonra temiz çamasir istersen kendi çamasirini kendin yika. Iste makine orda..' dedim. Ilk gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün bir baktim, makinenin basinda sadece kendi camasirlarini degil,benimkileri de yikiyor." Ikinci konusmaci, Alman Delegesi söz almis, "Ben de kararimiz geregince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulasigini kendin yika' dedim.. Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün baktim, makinenin basinda sadece kendininkileri degil, benim bulasiklarimi da yikiyor." Üçüncü konusmaci bizden Türk feminist kardesimiz.. "Türkiye'ye döner dönmez kararimiz geregince kocamla konustum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pisirmen gerekecek. iste mutfak orada...' .Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açilir gibi oldu, hafiften görmeye basladim."[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=40920[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Temel bigun cephede rus tarafına bomba atmış. Ruslar pimini cekip geri atmış.[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bu Temel' in Türkleri salak konmunua düşürmekten başka bi haltı yokki zaten adam zarar valla[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Tanrı bır gun sıkılmıs ve kendine eglence aramı vede önce evrenı yaratmış şöyle sagından bakmış solundan bakmış; _ iyi oldu canım demiş sonra gezegenleri ve dunyamızı yaratmıs şöyle sağından bakmış solundan bakmış önden bakmış arkadan bakmıs; _ güzel oldu canım demiş sonra dunyada hayvanları ve bitkileri yaratmıs şöyle sağından bakmış solundan bakmış önden bakmış arkadan bakmıs; _ şirin oldu canım demiş. sonra da Erkeği yaratmış şöyle sağından bakmış solundan bakmış önden bakmış arkadan bakmıs; _ mükemmel oldu canım demiş perfeckt oldu demiş.. sonrada Kadını yaratmış şöyle sağından bakmış solundan bakmış önden bakmış arkadan bakmıs; _ pehhhhhhh boyarız bir şeye benzer demişşşşşş.. :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bi uçakta hamsi servisi yapılmış. Temel ve yanındaki adam hamsileri yemeye başlamışlar. Adam bi bakmöış temel balıkları yiyo kafaları ayırıyo kenara Adam sormuş: -Neden kafalarını ayırıyosun? -Kafaları insanın aklını geliştirir, ayırıyom sonradan yicem. Bi süre geçmiş adam kafalardan istemiş.. temel: Balık ver bende sana kafalardan vereyim demiş, adam kabul etmiş. Adam biraz yemiş.Sonra dönmüş temele: -ee bi değişiklik yok? -Daha ister misin? -Yok saol. -Bak gördünmü akıllanmaya başladın bile :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 heh sonuncusunu bana mat hocası anlatmıştı (wildpervertinkini) [edit: erutan sen de araya girdin ya][signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 27 Temmuz 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 napam abi yazıyordum ölesine :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Erutan, 27 Temmuz 2004 17:29 tarihinde demiş ki: herif bi cıkarmış 3 tane... höst[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi tane daha var.. Adamın biri evinde parti düzenlemiş.. Ortada bi tane havuz varmış içi timsahlarla dolu. Adm işte partinin ortasında anons yapmış millete.. İşte by havuzun bi ucundan dalıp diğer ucundan çıkana 10000$ ses yok.. 20000$ ses yok.. 50000$+karı ses yok gene.. 50000$+karı+ipne Pat biri suya atlamış.. yüzmüş yüzmüş diğer ucundan çıkmış. Gitmişler adamın yanına tebrik ederiz falan. Adam bağırıyomuş ipneyi getirin diye. Ev sahibi demiş tamam acele etme akşama vericem ipneyi demiş. Adam; o ipne değil beni suya iten ipneyi istiyom ben getirin laynn![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 8 numaralı kutu doktorun biri bir kampanya yapmış kampanyada tedavı için gelen kişiyi eger tedavi edemezse 10 katı para ödeyecekmiş.. bunu duyan sivrinin biri ulen giderim hasta numarası yaparım parayı alırım doktoruda döt ederim demiş ve hemen gidip doktor bey demiş _ benim dilimde problem var yediklerimin tadını alamıyorum dediş doktor; _ kızım 8 numaralı kutuyu getir demiş adama simdi bunu yiyin demiş adam yemiş biraz öğğğğğ bu bok gibi demiş.. doktor hı bakın düzeldiniz demiş size verdiğim seyde boktu demiş adam mecburen tedavi parası vermiş sinirlenmis gitmiş 3 gün sonra tekrar gelmiş dokyor bey bende hafıza kaybı var demiş hiç bir şeyi hatırlıyamıyorum. doktor kızım ordan 8 numaralı kutuyu getir diyince adam ya 8 numarada bok yokmuydu demiş doktor bakın hafızanız yerine geldi demiş ve parasını istemiş adam mecbur vermiş hırs yapmış 1 hafta sonra yine gitmiş adam doktora benımki kalkmıyo demiş... doktor kızım hemen 8 numaralı kutuyu getir demiş adamın sinirlei gerilmiş doktora bagırarak " Hay Senın 8 Numaralı Kututnu S.... Demiş" doktor adama bakın hemen etkisini gösterdi failiyete geçtiniz demezmı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 apoıdhoaıshdıoasdhıoasdh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! [Bu mesaj wildpervert tarafından 27 Temmuz 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bende anlatam önceden anlatmıştım ama pek rabet olmamıştı: Bi adamın karşısına bi cin çıkmış benden 3 dilek dile demiş. Adamda heyecanlanmış tamam demiş. Sonra adam başlamış dilemeye. -İlk dileğim olarak çok şişmanım beni zayıflat incelt beni demiş. Cin yaparız demiş. -İkinci dileğim olarak kadınlara hep uzak oldum. Onlara yaklaşamadım onlara yakın olmak istiyorum demiş. Cin tamam yaparız onuda demiş. -Son dileğim olarakta herzaman uçmak istemişimdir. Kanatlarım olsun demiş. Cinde adamı ince kanatlı orkid yapmış.[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar