Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray-Kasımpaşa (28.02.2010 @ 19.00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de vermezler diye düşünüyorum da, bursa taraftar, takım vs. olarak Sivastan çok daha farklı. Sivas'ın geçen yıl başına gelenler bursanın başına gelmez gibi geliyor bana.

Eğer bozmazlarsa çizgilerini zaten ilk 3te bitirirler ligi bu sene.
Mesaj tarihi:
kerim said:

rijkaard galatasarayda min 5 sene kalmalı

Bu olursa Türkiye'de çok şey değişmiş demektir. Hiç var mı 5 sene ayni takımı çalıştırmış??

Belki alt liglerde olmuştur.
Mesaj tarihi:
cado said:

ibb de süper lige çıktığından beri avcı var.küme düşmediği sürecede o takımda kalır heralde :P.harcanıyor herif orda

İbb, tamamen Abdullah Avcı'nın takımı.Nasıl Mourinho'nun Chelsea'si, Wenger'in Arsenal'i diyorsan.Avcı'nın İbb'si diyebiliriz, kafasına göre genç oyuncularla sahaya çıkabiliyor.Fazla uçmamak kaydıyla istediği transferler yapılıyor, belediye iyi de maaş veriyordur.Üç büyüklerden biri istemedikçe ayrılmaz ordan.
Mesaj tarihi:
iyide yapıyor ama ibb gibi 0 taraftarı olan bir takım için yapınca yazık oluyor.gerçi birazda o yüzden rahat istediği adamı oynatıyor çıkarıyor laf eden küfür eden yok :P
Mesaj tarihi:
Hmm ne desem bilmiyorum. Şuanki takıma hiç güvenesim gelmiyor, güvendikçe üzüyorlar beni :(. Zevkli maç olsun, kaliteli top oynansın skor önemli değil benim için şuan. Takımda bi hareketlenme göriyim yetecek.
  • Yeni Oluştur...