MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yahu şu forumda title sahibi olunca nooluyor hakkaten merak ediyorum. millet bildiğin sapansaçma bi title sahibi olmak için abuk subuk mesajlar atıyor nedir bu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben de forumun Gökmen'i olmak istiyorum, ağzımdan küçük küçük küfürler kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben de vermezler diye düşünüyorum da, bursa taraftar, takım vs. olarak Sivastan çok daha farklı. Sivas'ın geçen yıl başına gelenler bursanın başına gelmez gibi geliyor bana. Eğer bozmazlarsa çizgilerini zaten ilk 3te bitirirler ligi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bursa'nın şehir olarak avantajı var, ama geçen sene Sivasspor'un kadrosu ve oynadığı oyun bu sezonki Bursa'dan görece daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bursa ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kerim said: rijkaard galatasarayda min 5 sene kalmalı Bu olursa Türkiye'de çok şey değişmiş demektir. Hiç var mı 5 sene ayni takımı çalıştırmış?? Belki alt liglerde olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fatih terim kaç sene kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şenol güneş- trabzon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ibb de süper lige çıktığından beri avcı var.küme düşmediği sürecede o takımda kalır heralde :P.harcanıyor herif orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Lig tarihinde en uzun süre çalışan yabancı teknik direktör: Gordon Milne (Beşiktaş'ta 6.5 sezon). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cado said: ibb de süper lige çıktığından beri avcı var.küme düşmediği sürecede o takımda kalır heralde :P.harcanıyor herif orda İbb, tamamen Abdullah Avcı'nın takımı.Nasıl Mourinho'nun Chelsea'si, Wenger'in Arsenal'i diyorsan.Avcı'nın İbb'si diyebiliriz, kafasına göre genç oyuncularla sahaya çıkabiliyor.Fazla uçmamak kaydıyla istediği transferler yapılıyor, belediye iyi de maaş veriyordur.Üç büyüklerden biri istemedikçe ayrılmaz ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 iyide yapıyor ama ibb gibi 0 taraftarı olan bir takım için yapınca yazık oluyor.gerçi birazda o yüzden rahat istediği adamı oynatıyor çıkarıyor laf eden küfür eden yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 avcı bi şehir takımına gitse de görsek biraz. ibb'de taraftar baskısı yok, yerel medya baskısı yok, istediği oyuncuları transfer edecek bütçesi var hiç bir sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Avcı daha çok koordinatör tipli bir adam, egolar insanlara zarar verse de iyi bir teknik direktör ego ve hırs sahibi olmalı.Bu fazla yok Avcı'da, adamın kafası rahat takılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hmm ne desem bilmiyorum. Şuanki takıma hiç güvenesim gelmiyor, güvendikçe üzüyorlar beni :(. Zevkli maç olsun, kaliteli top oynansın skor önemli değil benim için şuan. Takımda bi hareketlenme göriyim yetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bir maçın içinde Yılmaz Vural varsa..o macta hersey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bence bu mac ust olur.Umarim da aslanlar kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yılmaz Vural'la kasımpaşa show yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 4 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sinad said: Yılmaz Vural'la kasımpaşa show yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence gayet bildiğin zor maç. alırız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 3-1 gibi duruyor burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2:4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 allaaam inşallah yeneriz yareppim amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar